Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nadderud ikke godkjent for Europa League

Dermed må Stabæk på roadtrip til Fredrikstad for å spille sine kamper i Europa

1
30 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Batorex

Ullevaal da? Bislett??

herregud, derfor jeg ikke ønsker å se lag som stabæk ta medalje. Sjarmerende lag for all del, men ikke bra for norsk fotball mpt spill i europa.

aldri i livet om stabæk klarer å komme langt i EL når de i likhet med andre småklubber som gjør det bra - blir raida for de beste spillerne sine. Nå må de i tillegg spille hjemmekampene på "bortebane".....OMG. molde, rosenborg og godset har forutsetningene for å klare seg.... håper de blir topp 3 i år. EDIT: ...Eller andre klubber som i det heletatt har STADION, og evne til å holde på NOEN av klassespillerne til EL-kvalen starter....

påstand; småklubber som tar medalje ødelegger for norsk europa-deltagelse. hat meg gjerne, men sant er det...

2

NorAussie

påstand; småklubber som tar medalje ødelegger for norsk europa-deltagelse. hat meg gjerne, men sant er det...

Du er vel en av de som ser på Leicester sin eventyrlige sesong som ødeleggende for England også? Det er tre plasser som gir muligheter i europa. Både godset og Rosenborg som du nevner ble topp 3. Ikke plasser skylden på mindre klubber som klarer å gjennomføre en god sesong og ha et lite eventyr, skyld heller på storlag som underpresterer!

2

Batorex

ikke sammenlign England med Norge. England har ikke et skrikende behov for å få lagene sine i europacup. de bader i penger og er i verdenstoppen. vi derimot driter fortsatt i bleier.....

Gir ingen skyld, men sier at småklubber som tar medalje ikke er bra for norsk europacupdeltagelse. og det er sant. De ser på det som et eventyr, og har ikke ambisjoner om å faktisk komme til gruppespill. De virker på mange måter litt useriøse. Stabæk som nå skal spille kampene sine i fuckings fredrikstad??? ærlig talt, LOL!

1

Bear2nd

Du er vel en av de som ser på Leicester sin eventyrlige sesong som ødeleggende for England også?

Selvfølgelig er det ødeleggende. England er allerede på kanten i forhold til å miste 1 av sine 4 cl plasser. Om Leicester nå mister sine beste spillere (Mahrez, Vardy og Kante) har de selvfølgelig ikke sjans til avansement og Englang vil nesten garantert miste sin ene plass til Italia til 2017/2018 sesongen så sant ikke et annet engelsk lag overpresterer og vinner hele dritten i år eller neste sesong.

1

sexxes

Ullevaal da? Bislett??

Ullevål blir vel muligens ikke klar i tide. Bislett er jo godkjent for friidrett, men har vel ikke vært brukt for toppfotball på mange år.

1

Heborres

Greit nok at Nadderud ikke er noe Nou Camp, men når en ser disse jalla-stadioene borte i østblokklandene som er godkjent for EL-spill, så kan en jo lure litt.

1

sexxes

Blir vel servert en del sterkt drikke der borte.

2

Groundhopper

Hva er det Nadderud mangler for å bli godkjent? Og hva vil oppussingen koste?

1

ehall

Og jeg som trodde det var ille økonomi i Vålerenga, men det er stadig nye klubber som har enda dårligere råd. Selv om det ikke er noen trøst.

1

kmskrs

Er det ikke bedre å dra til Drammen, men de er kanskje opptatt med egene kamper..... Hva med Åråsen?

1

aquador

Er det ikke bedre å dra til Drammen

Gamle Gress, Skagerak Arena, Røkkeløkka og Lerkendal er opptatt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...