Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vil bare meddele at vi (Brannfansen) er dønn lei av Wathnissens konstante nedrakking av Brann, hver gang noe negativt har skjedd med Sportsklubben. Han påberoper seg å være Brannfan, nen ekte Brannfans holder ikke på på den måten han gjør. Han jubler sågar sammen med Branns motstandere, han er og blir en regulær Watnisse, en tullebukk, som kan holde seg milevis unna den dagen Brann har grunn til å feste. Da skal ikke sulliken få lov til å sole seg i glansen.

2
47 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Realisten123

Davy Wathne elsker Brann av hele sitt hjerte! Men Davy er mediemann.. Han kan ikke komme med kjærlighetserklæringer i hytt og pine. Ellers er det forfriskende at man har noen fans son bryr seg om administrasjon og utvikling. Hvor har egentlig Brann vært på det feltet de siste 10 årene? All kritikken til Davy er fortjent, og det er sjokkerende hvordan sportsklubben har blitt styrt under RBH. Greit at noen supportere har både gangsyn og engasjement.

Trådstarten er selvsagt helt elendig. Davy har vært Brann-supporter i 60 år, og det er ingen spørsmål rundt hans kjærlighet til Brann.

3

KaffeOrginal

All kritikken til Davy er fortjent, og det er sjokkerende hvordan sportsklubben har blitt styrt under RBH. Greit at noen supportere har både gangsyn og engasjement

All kritikken AV Davy er fortjent mener du

1

Realisten123

Nei, det gjør jeg ikke.

1

KaffeOrginal

Trådstarten er selvsagt helt elendig. Davy har vært Brann-supporter i 60 år, og det er ingen spørsmål rundt hans kjærlighet til Brann.

Han har dessverre lest seg litt for mye opp på bibelen og dette med at den man elsker tukter man

1

deleted3041664

det forfriskende at man har noen fans son bryr seg om administrasjon og utvikling. Hvor har egentlig Brann vært på det feltet de siste 10 årene?

Gikk vel ganske greit for 9 år siden, men det var kanskje ikkje admistrasjonens fortjeneste, men mer at de brukte penger de ikkje hadde.

1

BuryMeInSmoke

[Slettet]

2

KaffeOrginal

Artig nok så bruker han dukker i showet nå . Aldri vanskelig å høre hvem som har DW rollen i programmene der han ikke deltar .

1

lsklars

Okei

2

El_Mojo

En gang i tiden da Davy Wathne jobbet i BT, så kontakten han en tidligere bekjent av meg som den gang hadde et verv i en klubb her i Bergen, og startet med "hei, det e Davy". Da min tidligere bekjente stilte det håpløse spørsmålet om "hvem Davy" dette var, fikk han høre at "det finnes no vel for faen bare én Davy".

Artig og cocky type som har skapt stor fallhøyde for seg selv. Dessverre bommer han titt og ofte, samtidig som han i blant virker å være litt for kåt på å skape overskrifter og reaksjoner.

1

Spelaren

Det var riktig å sparke Skarsfjord. Det var ikkje riktig å ansette Norling. Det var ikkje riktig å la Norling fortsette i jobben midtsommers 2014. Det var ikkje riktig å beholde Norling etter nedrykket. Det var riktig å sparke Norling våren i fjor. Det var riktig å ansette trauste Nilsen. Nilsen er kanskje riktig trener for oss.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...