Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sandefjord 2 stiller ikke lag

Eiger sin kamp borte mot Sandefjord 2 ble avlyst da hjemmelaget ikke kunne stille lag. Grunnen er at Sandefjord har mange sykemeldte spillere og at juniorlaget er sendt på turnering til Nederland. Så spørs det om NFF kaster ut/degraderer Sandefjord sitt 2.lag slik regelene er (i følge folk i twitterverden som følger breddefotball)

Amatørmessig? forståelig at skader kan oppstå? Dust de sender juniorlaget til Nederland og ikke holder de hjemme?

1
32 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sigfred

Dommen er kommet fra Agder Fotballkrets:

Sandefjord 2 utestenges resten av sesongen.

En helt riktig avgjørelse, og forhåpentligvis så blir anken avvist.

http://www.tv2.no/sport/8332142/

3

KaffeOrginal

Dommen er kommet fra Agder Fotballkrets: Sandefjord 2 utestenges resten av sesongen.

Og neste år ? Hva da ?

1

Sigfred

Strømsgodset2 var i samme situasjon for noen år siden. De skulle ha bortekamp mot Alta. A-lagstroppen hadde spillefri og var innvilget en liten sommerferie. Reservelaget var opptatt med eksamen på videregående, og kunne ikke benyttes. Hva gjorde Godset da?

De gjorde det beste ut av situasjonen, ingen sutring, samler sammen de beste 15-16-åringene, reiser til Alta og taper ca. 11- 0.

(Husker ikke nøyaktig resultat).

Kast ut Sandefjord2 !

1

Stracqualursi

Sandefjord gjør aldri noe feil, alt er andres skyld.

1

SirKillalot

Hva med om de stiller lag (bestående av 1.lags spillere), for så å få en fem-seks "skader" i første omgang slik at kampen blir avbrutt? Da får vel Eiger seieren med 3-0, 5-0 eller hva det er?

1

Orake1et3

Fra Sandefjords Blad:

"Sandefjord fotball hevder at Eiger hadde fått beskjed på torsdag om at de måtte avlyse kampen på grunn av skadesituasjonen.

– Allerede på terminlistemøtet i februar sa vi i fra at vi ville flytte denne kampen. I tillegg har vi nå fått ni skadde spillere, forteller Petter Olsen som er trener og spillerutvikler i Sandefjord Fotball.

I tillegg har SFs juniorlag i lang tid varslet at de vil prioritere å være med i en prestisjefylt turnering for juniorlag i Nederland; Karel Stegeman Toernooi. Det er der de er nå.

At Eiger ikke har fått med seg at SF2 ikke kom til å stille til kamp, mener Olsen er Eigers egen skyld.

Skal ha fått vite det i tide – Jeg ringte Eiger torsdag morgen og sat at det ikke ble noen kamp. Da sier kontaktpersonen i Eiger at dette var fint å vite, sånn at de får avbestilt bussen. Men Eiger har altså ikke vært interessert i å flytte kampen, forteller Olsen sb.no."

Kritikkverdig at kretsen ikke utsatte denne kampen. Sandefjord forklarte flere ganger at de ikke ville klare å stille lag og da er det tullete av kretsen å tvinge frem en slik situasjon.

1

seriemester2013

Kritikkverdig at kretsen ikke utsatte denne kampen. Sandefjord forklarte flere ganger at de ikke ville klare å stille lag og da er det tullete av kretsen å tvinge frem en slik situasjon.

Nei, kritikkverdig av Sandefjord. Dersom de ikke får bekreftet av kretsen at kampen er utsatt, så er det kun en selv man kan skylde på. Det er ikke opp til Sandefjord å utsette kamper, men kretsen. Kretsen har ikke funnet at Sandefjord har legitim rett til å utsette kampen, og da må Sandefjord innrette seg etter dette. Surt for juniorlaget, men Sandefjord har forpliktelser de må ta hensyn til når de sender juniorlaget på turnering samtidig som man vet at spillere derfra måtte representert 2 laget.

Sikkert ikke noe krise for Sandefjord å bli kastet ut av serien med 2 laget, men dette må da ha vært en kalkulert risiko de tok.

2

Orake1et3

Sikkert ikke noe krise for Sandefjord å bli kastet ut av serien med 2 laget, men dette må da ha vært en kalkulert risiko de tok.

Sandefjord måtte velge blant tre dårlige løsninger:

1. Bruke førstelagsspillerne som skal spille i morgen, med tilhørende og betydelig risiko for 3 tapte poeng i en tett opprykkskamp.

2. Nekte juniorene turen til Nederland, som trolig vil gi de den beste matchingen de får ila en sesong og som ganske sikkert er betalt for lenge siden, muligens med en egenandel fra spillerne.

3. Ikke stille lag i en kamp i tredje divisjon, med risiko for at plassen ryker.

Blant disse tre valgene valgte SF helt riktig. Skandalen her er at SF måtte gjøre et slikt valg. Kretsen burde åpenbart utsatt kampen.

1

Sparedusj

Sandefjord forklarte flere ganger at de ikke ville klare å stille lag og da er det tullete av kretsen å tvinge frem en slik situasjon.

Dette er jo bare tull. Sandefjord valgte å ikke stille lag til kampen. Dette må også du innse. Kretsen gjør selvfølgelig helt rett når de sier Sandefjord må spille kampen.

Å forsvare Sandefjord i denne saken er helt hinsides. Enten får de flyttet kampen tidlig, eller så får de ikke det. Blir ikke kampen flyttet må de stille lag eller miste plassen sin i divisjonen. Dette er jo fryktelig enkelt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...