Fotball - Norsk

IsoGrifo7L

2. lag i 2. divisjon er håpløst.

I går spilte Rosenborg hjemme mot Molde TL, og da spiller Rosenborg 2 borte mot Elverum i 2. divisjon samtidig.

Kampen mellom Elverum og Rosenborg 2 var opprinnelig satt opp mandag 30.05. kl. 17.00, men ble plutselig flyttet til lørdag 28.05. den 18.05.

Skjønner ikke hvordan fotballforbundet kan godta det, men regner med at de setter opp alle kampene til Rosenborg 2 samtidig med kampene til 1. laget heretter, slik det blir rettferdig for de andre lagene i avdelingen.

Rosenborg sitt juniorlag spilte kamp i 2. runde i NM for G19 mot Nardo fredag 27.05. Om det spilte noen spillere på Rosenborg sitt G19 lag som spiller på Rosenborg 2 vet jeg ikke, men hvis gjør det, så gjør det saken enda mer håpløs.

1
2 svar

Du krever veldig mye av NFF. Skal de ikke få ha lunsj i fred lenger? Fredagen er det kake og kaffekos, før man avslutter i god tid før kl 15:00.

Tiden er knapp, kakestykkene er store og kaffen er god, Evergood.

1

Jeg syns det var greit slik det gamle divisjonssystemet var, da var det mange lag i andredivisjon og de få 2'er-lagene som vanket der gjorde ikke den store forskjellen.

Greit nok at det er noe urettferdig når man drar med seg noen førstelagsspillere inn i troppen men det er sikkert utviklende for de som spiller i andredivisjon å møte tippeligaspillere med jevne mellomrom også.

Nå som andredivisjon spisses og det blir langt færre lag spørs det om ikke andrelagene vil ta en litt for stor del av kaka (selv om jeg tror de fleste, RBK 2 inkludert, rykker ned til tredjedivisjon i år). Men hva er alternativet? Egen liga for 2'er-lag? Har inntrykk av at dette funker dårlig og gir dårlig matching i de landene de gjør det. I f.eks England har de vel en sånn ordning, mens i Spania spiller 2'er-lagene i lavere divisjoner?

Hvilken av de to nasjonene som har best talentutvikling trenger vi kanskje ikke snakke så mye om.

1
Laster...