Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-GUWIXA

Snakk om å sparke en som ligger nede..

1

Hvem er dette? Siste norske fotballspiller jeg husker navnet på er rune bratseth. Spiller han ennå på rosenborg?

1

Nei, men har fortsatt sine svakheter defensivt. Dessverre. Han er klart best når han får være med i det offensive spillet. Defensivt gjør han en del slurvefeil og er enda ikke god nok i posisjoneringen og markeringen.

1

Svensson spilte meget bra i starten på sesongen. Dessverre har han falt av den siste tiden, og gjør nå en del feil som straffes hardt i internasjonal fotball. Litt enkelt kan man si at grunnet Svensson så har RBK sluppet inn 4 mål mot APOEL og røyk ut.

Han var direkte skyld i 2-1 på Lerkendal (slapp spilleren sin), rotet seg bort på 1-0 i dag, lot være å jobbe hjemover slik at høyresiden ble åpen og 2-0, samt dummet seg loddrett ut ved forsøket på klarering på 3-0.

Det som irriterer meg er at Kåre ikke ser at denne formsvikten har vart en stund og lar han spille, når han har en Midtsjø som storspilte som vikar på samme plass mot Haugesund.

Svensson har vist i flere seriekamper før disse oppgjørene mange ballmiss, dårlige innlegg samt dårlig teknikk. Akkurat motsatt av hva han visste i starten på sesongen. Hvorfor går han fortsatt tillit? Dette forstår jeg ikke, men så er jeg heller ikke trener for RBK

1

Når det er sagt så vil jeg også kritisere RBK's taktikk som tydelig gikk ut på å spille defensivt og håpe på kontringer. Det er ikke slik RBK bør spille, hverken hjemme eller borte. Tror at dette skyldes de stygge tapene på bortebane i Europa siste sesong, men konsekvensen ser man nå, kjedelig fotball med kun 1 målsjanse på 90 minutter.

RBK har langt igjen før de blir et ok europeisk lag, og bør være fornøyd om de klar seg til gruppespillet i EL. Dette kommer helt an på trekningen.

1

Nei.

Finnes vel minst ti spillere på et annet lag i regionen som ligger dårligere an.

1

Han var fantastisk i starten av sesongen, men siste månedene har han virkelig vært elendig.

1

Svensson reiser seg igjen. Mer profesjonell spiller skal du lete lenge etter.

Jeg tror Svensson føler litt på det enorme presset som er på han. Han er på en måte blitt den største helten for mange i RBK, og får i likhet med Helland voldsom oppmerksomhet fra fans og Media.

Han er for min del den spilleren som best representerer den åpenheten som RBK står for under Kåre. Han svarer på Fanmail, tar seg tid til fansen etter kampene, og stilte blant annet opp som guide når en familie nordfra kjørte til Trondheim for Rosenborg Fotballskole på helt feil dag.

Jeg synes det var aller verst å se Jonas knekke sammen i dag. Jeg tror han er den spilleren et CL ville betydd aller mest for av gutta i RBK. Jeg vet at det ligger flere treningstimer bak hans fotballkarriere enn de aller flestes karriere, hvilket de som er på treningsfeltet til RBK er vitne til svært ofte. Jeg har også vært på fester i løpet av min ungdomstid hvor han har vært til stede, og da har han alltid tatt det svært rolig (i motsetning til de fleste andre fotballspillere).

Men som sagt, Svensson bor det mye fotball i. Han kommer til å reise seg og gjøre skam på denne tråden.

4

Denne tråden blir startet rett etter en stor skuffelse der spilleren ikke hadde sine beste involveringer. Man må se det store bildet, og der har han prestert godt.

1

Lignende innlegg

Laster...