Fotball - Norsk

Hepp1971

Brann - Godset søndag 07.08 kl 18:00

Brann tar en kamp av gangen og det skal godt å se lagmaskinen slippe løs hjemme mot Godset søndag kveld. Godset er et svakt bortelag og de trives dårlig på gress, så her bør alt ligge til rette for at Brann inntar 2 plassen bak RBK, som forhåpentligvis går på en smell på Åråsen dagen før. Da vil det skille 4 poeng, før hengekampen mot Viking, i Stavanger, er spilt. Og så har jo Brann RBK hjemme, i matchen etter Godset...

Men først og fremst er det Godset og latsabben Marcus Pedersen som skal til pers.

1
197 svar

Når man selger halve 11'eren, innkasserer flere titalls millioner og man står igjen med Hamoud på kant så må det være lov å klø seg litt i hodet over det som skjer på Gulskogen.

2

La oss for all del ikkje miste bakkekontakten her. Jada, Brann har vore veldig gode heime og Strømsgodset ikkje all verda borte. Strømsgodset er likevel eit veldig bra lag i form. I tillegg har dei fått tilbake trenaren sin for fullt no. Vidare er limet vårt defensivt ute.

Jada, Brann er favorittar - men her må ein på ingen måte ta noko som helst for gitt. Me var trass alt i Obos i fjor.

1

så her bør alt ligge til rette for at Brann inntar 2 plassen bak RBK

Du regner med start sin første seier siden juli i fjor da?

1

Seier´n er blå, uansett, alltid! Ferdig snakka (iallefall til fløyta har blåst... )

1

Altså, her må vi ikke være store i kjeften. Dette er en typisk hjemmekamp Brann kan tape. Ikke bare fordi man forventer at Brann skal vinne (typisk å tape da), men også fordi Demidov og SHN er ute med karantene. Dette er to av de viktigste spillerne Brann har på banen, og det blir spennende å se om andre kan gjøre en tilsvarende jobb som de.

Godset er et meget godt lag, selv om ikke alt stemmer om dagen.

Jeg håper Brann stiller med dette laget, og legger Braaten inn i rollen til SHN. Løpskraften hans er meget god, og tror han kan gjøre en solid jobb i en slik rolle.

Piotr

Nouri - Acosta - Grønner - Kristiansen

Haugen - Braaten - Barmen

Vega - Orlov - Huseklepp

1

Brann er svekket før kampen og sist helg så vi eksempelet på hvorfor vi ikke skal legge for mye i borte/hjemme-statistikk. Brann slutter aldri å overraske , og kan fint slå Strømsgodset om de har dagen. Tror likevel ikke det blir mer enn ett poeng til hvert av lagene... som jeg ikke akkurat blir fornøyd med, men som er langt, langt mer spiselig enn tap. 2-2 tror jeg vi sier.

1
Corio Husker "gamle dager" da hjemmekamp mot Godset var nærmest sikker seier.

Grønner kommer til å være mer enn skjerpet, dette blir hans sjanse til å vise at Brann ikke trenger å frykte tiden etter Demidov. Jeg er veldig enig med en av talerne foran som ønsker Braaten i den dype rollen til SHN, men det blir ikke ille gæli om Barmen faller ned og Skaanes kommer inn, med følgede lag fra start:

Piotr

Nouri, Grønner, Acosta, Sivert Høyem

Haugen, Barmen, Skaanes

Braaten, Orlov, Vega

Jeg kunne tenkt med Karadas, Huse eller Skålevik istedenfor Orlov som midtspiss, men går ut fra at LAN vil endre så lite som mulig og at han kun foretar tre endringer, Barmen fra indreløper til dyp midt i erstatning for SHN, Skaanes inn for Barmen og Grønner inn for Demi. Så har vi skarpe folk klare til å steppe inn fra benken, i Karadas, Huse, Skålevik og Remi Johansen.

1

Lignende innlegg

Laster...