Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd IK Start - Odds BK

Sparebanken Sør Arena

Søndag klokken 1800

Tidligere møter i Kristiansand

2015: 0-4

2014: 0-1

2013: 0-1

2011: 1-3

Bunn mot topp i denne runden. Selv om lagenes form er veldig like. Begge lag har hatt en begredelig form i de siste oppgjør. Lite informasjon enn så lenge om Odd sine spillere, men det ventes at alle er friske og raske og klare til kamp. Jone Samuelsen er suspendert i denne kampen.

Situasjonen i Start vites ikke, utenom at "gummi", er skadet i 6? uker. Personlig ser jeg på dette som en vanskelig kamp, og et mulig bananskall med den formen Odd er i om dagen. Start står for seier, og den kommer før eller siden. Har det tidligere skjedd at et lag har gått gjennom en TL-sesong uten å vinne?

Pleier å være morsomme kamper når disse møter i sør, pleier også å være mange fra Telemark som tar turen. God kamp.

1
30 svar

30 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Gunnar88

Start var gode i 1. omgang, men falt veldig lavt. Men de ser bedre ut. Føler uansett med start om dagen.

1

Hepp1971

Jeg kjenner tjukken, pass munnen, syreglis.

1

Gunnar88

Beklager hvis jeg såret deg.

1

Kiedis

Start vant en omgang, det er da ikke så verst.

1

Gunnar88

Haha, tulling. Situasjonen Acosta/Occean var mye klarere, det er det ingen tvil om. At dommeren vil redde sitt eget skinn er greit det. For morro skyld hørte jeg på podcasten ballspark etter kampen. Og når erkebergenserne doddo og han tjukken sier det var klar straffe, så bør vel selv andre brannfans innse det. Pluss hele panelet i fotballkveld.

1

Hepp1971

For et latterlig lag Start er, man kan ikke gjøre annet enn å le av poengsankingen og det faktum at laget ikke har vunnet på 1 år. Selvsagt klarte de ikke holde helt inn mot Odd, selvsagt, takk for det!

Jeg har uansett stor sympati og medfølelse for det Startsupporterne går gjennom nå, det må være rett og slett jævlig. Nå er det uansett viktig at man innser fakta, klubben har rykket ned, skuldrene kan nå senkes og så kan man se om det ikke ramler inn en seier etterhvert.

Og Gunnar, legg av maset om at det var straffe, den med Acosta vs Occean. Dommeren i kampen har sett situasjonen på ny og slår fast at han dømte riktig, Occean falt lett, noe han gjorde i hele matchen.

1

Gunnar88

Enig i det, men start forsøkte taktikken mot oss som vi opplever hjemme, ligge lavt og forsøke kontringer. Fungerte dårlig for start, men de kunne fort fått uavgjort hvis ikke Hagen hadde blokka den avslutningen.

Var straffen til start riktig? Ja, han holder. Men han holder 1/5 så mye som Acosta gjorde på Occean.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...