Fotball - Norsk

lsklars

LSK - RBK

Jau, på lørdag kl 18 smeller det igjen på Åråsen. Sist møte endte med beskjedne 0-5. Regner med vi får se de samme sifrene igjen, noe annet vil overraske.

LSK underpresterer og de fleste er allerede drittlei Runar og prosjektet hans. Et tap her er nok allerede kalkulert med for sesongen, så vil ikke tro verken Runar eller laget har særlig tro på poeng her. David vs. Goliat dette, men som kjent er ballen rund og alt kan skje.

Uansett et gunstig tidspunkt å møte trøndra på etter 90 hetefulle minutter på Kypros. Men når de slår Haugesund 6-0 med B-laget sitt så kan jeg ikke si jeg har veldig troa på poeng, men tur til Åråsen blir det uansett.

Tipper følgende mannskap, samme som slo Godset 2-0 sist hjemmekamp.

TLs beste keeper

Skogseid - Amundsen - Kippe* - Mikalsen

Kolstad - Lundemo - Bonke - Rindarøy

Jradi

Knudtzon

*Kippe møtte ut med skade sist, men Runar sier han regner med han blir klar. Malec møter sine gamle lagkamerater her og får sikkert noen minutter.

God kamp!

1
688 svar
RickiBK [sitat…] Jeg kan ikke se at jeg har ekskludert noen som helst når jeg sier "klubbene". Jeg kan heller ikke si at jeg peker ut noen som bedre enn andre. Derimot har jeg presisert at...

Derimot har jeg presisert at NFF har anbefalt klubbene om IKKE å vise repriser av kontroversielle situasjoner på storskjerm.

poenget her er vel at det ikke var noe flagg eller noe som tilsa at dette var en kontroversiell situasjon. Derav en reprise, på lik linje med andre mål. Og så kom annuleringen i etterkant..

3

Kutt tullet med å skylde på dommeren. LSK gravde sin egen grav med 45 minutter med pissdårlig spill. Flaut å se det fokuset!

I stede for å klage på dommeren, så sitter det ett passivt styre, en sportslig leder som verner treneren og en trener som har levert 2-1-7 på siste 10 kampene. Det er problemet - ikke denne arrogante dommeren.

3
Fishstick Kaffe: dette handler ikke om splinter i øyet i det hele tatt. Vi har blitt latterliggjort av et bredt utvalg av norske fans den siste uka, senest ved KFL som sto og sang hyllester...

Folk kosa seg glugg ihjel da Rosenborg røk mot dette laget. Jeg annonserte det allerede på tirsdag at vi vil få nok av muligheter til å ta igjen. Første fikk vi allerede i går. Den som ler sist, osv...

Tar med glede et rbk tap på hjemmebane for å bevare litt av spenningen i Tippeligaen de neste årene. Ikke at jeg har noe håp om at LSK skal ta noe ligagull med det første, men for meg som fremdeles liker produktet Tippeligaen og gjerne bruker en fredag på å se Haugesund - Bodø/Glimt, så er det fint om ikke RBK leder serien med ni poeng eller mer når det gjenstår tolv kamper hver eneste sesong.

Som en skrev i forbindelse med APOEL kampen tidligere, så tror jeg mange nordmenn gjerne skulle sett RBK lykkes ute i Europa sportslig sett. Problemet er bare at pengene det bringer med seg skaffer så enorme forskjeller i Tippeligaen at vi som holder med et annet lag eller ønsker en spennende Tippeliga ikke er tjent med det.

Mener forøvrig å ha lest at en liga (uten at jeg klarer å finne ut av hvilken) har en fordelingsnøkkel på penger som kommer inn fra Europeiske turneringer tidligere. At f.eks rbk selv sitter igjen med 50% + publikumsinntekter, mens resten fordeles på klubbene i serien de tilhører. Med en lignende fordeling i Norge, så hadde kanskje flere stilt seg bak NFF i at det er så viktig for norsk fotball at RBK lykkes i Europa. Det ville styrket ligaen, og ikke bare RBK eller andre lag som skulle klart dette.

3

Spent å se hvor lange køene er utenfor stadion i dag når kampen settes i gang. Ikke akkurat enkelt å komme seg fra Oslo til Åråsen i dag, mange som kommer til å være sent ute.

2

Jeg var sinnsykt nær ved å sette en hundrings på at Gytkjær scorer 3 eller flere mål fordi det var 250 i odds.

Faen.

2

Da blir det vel nytt innslag på tv2sporten hvor LSK-supporterne står igjen etter kamp, griner, kjefter på egne spillere og krever at de skal blø for drakta.

2
seriemester2013 [Slettet]

Brukte assistentdommer storskjerm når han blir stående i noen sekunder før han beveger seg mot midten?

Er det LSK som styrer den skjermen?

Har ikke NFF gått ut og bedt klubbene unnlate å vise repriser av kontroversielle situasjoner?

Kan det tenkes at Assdommer og Moen diskuterte over sambandet hele veien?

La oss ta det enkleste først: Kutt storskjerm på arenaene. Da er det veldig enkelt å unngå at "dommerne bruker storskjermen for å dømme".

For deg å bedømme om han lyver eller ei er og blir en antagelse fra din side. Kan du ikke legge frem bevis på at han lyver, så hold kjeft om det.

2

Lsk viser alltid mål på skjerm. Frispark etc blir aldri vist på skjerm. Hadde dommer vinket for offside hadde det ikke blitt vist. Sånn har det alltid vært på Åråsen.

2

Et rimelig troverdig scenario her er vel at linjedommer ikke fikk med seg at ballen kom fra en LSK-spiller og måtte konferere med Moen først?

2
Thecokeman Haha, fy faen så pinlig av LSK hvis de protesterer. Dere var et mål for dårlig for poeng, godta det og gå videre.

Her følger jeg ikke latteren din. Er vel ingen som er uenige i at LSK var et mål for små i kveld? Det er det prinsipielle i at dommer skal benytte storkjerm for ikke å dømme feil som er sakens kjerne for en anke. Det er ikke inført videodømming i norge, og om dommer bruker dette for å dømme rett, da er vi på gale veier.

Personlig kunne jeg godt tenkt meg at hvert lag kunne påberopt videoanalyse av et gitt antall situasjoner i løpet av en kamp, si de hadde 3 slike å benytte seg av. Ingen plikt, men de kunne bedt om det. Da tror jeg for det første fotballkampene ville blitt vedlig rettferdige, men for det andre, mistet mye av sjelen den har. Det er jo nettopp slike situasjoner som gjør at engasjementet brenner etter en kamp. At de da har benyttet feige metoder for å dømme riktig ødelegger sjelen i fotballen.

Jeg mener det rirktige er å protestere, nettopp for prinsippets skyld, ikke fordi man ville være dårlige tapere ved å gjøre det.

2
RickiBK [sitat…] Jeg kan ikke se at jeg har ekskludert noen som helst når jeg sier "klubbene". Jeg kan heller ikke si at jeg peker ut noen som bedre enn andre. Derimot har jeg presisert at...

Derimot har jeg presisert at NFF har anbefalt klubbene om IKKE å vise repriser av kontroversielle situasjoner på storskjerm.

Nå ble det jo automatisk dømt mål med engang, derfor ble det vist som jeg har nevnt reprise av målet. Det tok to minutter før dommeren annullerte målet, og da hadde de allerede vist reprisen flere ganger. LSK kan ikke lastes for det.

2
RickiBK [sitat…] Ikke kontroversielt å "godkjenne" et mål etter en så klar offside? OK. Men som jeg sier: Det er LSK som har "ansvaret" for hva som vises på skjermen. Moen påstår at dommer...

Moen påstår at dommerkvartetten IKKE brukte skjermen til å bedømme situasjonen. Så vi kan tro hva vi vil, men kun Moen & Co VET

Jeg så samme intervjuet, men tolket det noe annerledes enn deg. Jeg opplevde en feig Moen som ikke ville inrømme at reprise på storskjerm var begrunnelsen for anuleringen, men at dommerne hadde snakket sammen, og gjenntok til stadighet at det var snakk om en riktig avgjørelse å anulere målet for å få vekk fokus fra hvordan de hadde kommet frem til anuleringen. For han var det viktigere at dommerne ikke hadde godkjent et feil mål, enn at de ganske sikkert fratok LSK dette på gale premisser.

Igjen, ingen tvilder på at resultatet fremdeles hadde vært RBK seier, men det er feil måte å gjøre det på. Moen fremstår som en løyner, ingen er tjent med måten dommerne løste denne oppgaven på.

2

Jeg frykta for sikkerheten til Runar når de tøffeste gutta i KFL skulle bort å ta han på vei inn til pause. Sprang ned fra tribunen og sto oppe på reklameskiltene og skapte seg. Tipper han kjenner presset ganske greit.

På en positiv side så fikk man markert seg litt i dag da, selv om det ble tap. Og det er jo mer enn hva han selv forventer.

2
StueRehn [sitat…] Hvilket regelbrudd hadde de i såfall tenkt å protestere mot? For en gjeng....

Hvis de ikke har helt kontroll på hva som faktisk hadde skjedd, så er det jo helt greit å gjøre for å få oversikt. De MÅ nemlig gjøre det for å kunne protestere i etterkant, og da er det bedre å krysse av og ikke protestere enn å ikke krysse av for å se at man skulle protestert etterpå.

Da har man sett på situasjonen og sikkert fått en forklaring av dommeren som er forståelig for de. Da er det heller ingen grunn til å levere en protest, selv om de har krysset av for at de kan finne på å gjøre det.

2

Uten å være partisk på noen som helst måte er dette den største dommerskandalen det siste tiåret. Her burde det ligge an til midlertidig utestengelse av dommeren resten av sesongen. Problemet er bare at de resterende er like håpløse. Norske dommere gjenspeiler norsk fotball generelt.

2

Kaffe: dette handler ikke om splinter i øyet i det hele tatt. Vi har blitt latterliggjort av et bredt utvalg av norske fans den siste uka, senest ved KFL som sto og sang hyllester til APOEL før kampen i går.

Da er det mildt sagt deilig å kunne gni den i trynet på den. Vi betaler tilbake skadefryd med skadefryd, rett og slett. Karma beit kanarifansen i rævva i går, og det er helt nydelig.

Og det skal sies at det i går ikke på noen måte kan sammenlignes med kampen på Kypros. Såvidt jeg vet går ikke noe av kritikken i går på dårlig oppførsel blant RBK-spillere eller støtteapparat (foruten Kippe sin hjernedøde påstand om at hans takling var strøken og Konradsen bedrev skuespill, da). Kritikken mot APOEL gikk på drapstrusler, kasting av hundrevis av gjenstander fra tribunen og ballgutter som var instruert i å kaste baller på banen mens spillet pågikk. Altså usportslighet satt i system fra a til å.

Folk kosa seg glugg ihjel da Rosenborg røk mot dette laget. Jeg annonserte det allerede på tirsdag at vi vil få nok av muligheter til å ta igjen. Første fikk vi allerede i går. Den som ler sist, osv...

2

Så nettopp taklingen fra Kippe. Var en fyr her inne som klarte å stemple den som "karrieretruende"?

Jeg misliker Kippe sterkt, men her har han rett.

2

Lignende innlegg

Laster...