Fotball - Norsk

Ecnot

Kamptråd: Sogndal - Viking

1 time før kamp og ingen kamptråd, så da lager jeg en rask en.

Viking XI: Austbø, Kronberg, Haukås, Mets, Haugen, Sverrisson, Danielsen, Ibrahim, Samuel, Skimmeland, Bringaker

Kampen blir sendt på TV2 Zebra

2
108 svar

Hvor tid skal han få prøve seg da? Hvis Viking skal satse på unge spillere må de jo nødvendigvis få sjanser. Tydeligvis leverer Aasheim på trening.

2

Er så glad jeg ikke er keeper med dagens fotballer. Oppfører seg omtrent som en badeball. Fint mål dog.

Barba

2

Aasheim startet meget bra. Har ikke blitt så mye involvert siste 20-25. Våger å prøve hver gang han får muligheten og har slått noen gode innlegg. Absolutt godkjent debut fra start

2

Fullstendig enig Wiggum. Ny imponerende bortekamp, og jeg tror det er en del vår fortjeneste at motstanderen veldig ofte har årsverste når de møter oss.

Om det er noe jeg skal klage på er det at vi ofte blir for defensive etter å tatt ledelsen, men igjen holdt det inn. Skulle gjerne sett at vi tok klare muligheter for å øke

2
Kristwic7 Anonym kamp av Skimmeland.

Anonym kamp av Skimmeland

Skimmeland viste seg jo veldig mye igjen. Mest de første 20. Men jobbet veldig godt. Og viste fram en veldig god innleggsfot. Og hadde og noen gode forseringer. I kveld viste gutten seg verdig hvorfor han fikk kontrakt med Viking.

2
Kristwic7 Jeg bedømmer spillere likt uansett status. Slik jeg gjorde mot Mets.

Jeg bedømmer spillere likt uansett status

Andre vurderinger av Aasheim:

"- Det var spesielt kjekt å se Tor Andre Skimmeland Aasheim. Han tok vare på sjansen. Så synes jeg midtstopperne klarte seg bra. Det samme gjorde midtbanen vår. Vi reiser fra Sogndal med en god følelse, sier Viking-trener Kjell Jonevret."

Og kommentator Espen Iversen i RA:

"Et stort pluss i min bok går også til Tor André Skimmeland Aasheim. Han debuterte fra start og leverte en strålende prestasjon på høyre ving. Hvorfor han ikke ble stående med to målgivende er det bare Samuel Adegbenro og Mathias Bringaker som har svarene på."

2

Skjønner ikke helt hvorfor vi starter med Aasheim. Satser på at jeg skjønner det ved kampslutt.

1

Lignende innlegg

Laster...