Fotball - Norsk

Hepp1971

VIF - Brann lørdag 13.08 kl 18:00

På søndag er jeg på plass på Ullevaal, på min første bortekamp siden, tja, var det mot LSK på Åråsen i 2014, i kampen som endte 4-3 til gult og sort, etter at Brann hadde ledet 3-1? Nå har vi heldigvis klartenkte og iskalde LAN på sidelinjen, så jeg ser frem til en kamp der Brann skal bli vanskelige å score på, nok en gang. Men VIF er fordømt skarpe for tiden, jeg tror de får mål, men jeg tror Brann kommer til å score mer. 3-2 til Brann?

1
333 svar

Vålerenga - Brann 13.08.16

Vålerenga har virkelig fått sving på sakene, og står med 3-1-0 siden Deila ble offentliggjort som trener på nyåret. Spillere som Zahid og Moa har fått en ny vår, og spillet har bedret seg i alle faser. I gårsdagens kamp slo de Sarpsborg 2-0 borte, og med det er rekken til Sarpsborg hjemme brutt for denne gang.

Vålerenga stilte med dette laget i forrige kamp: Sandberg Lundstrøm, Wæhler, Larsen, Lindkvist Juklerød, Grindheim, Berge, Sakor Zahid, Moa

I tillegg har VIF spennende spillere som Lekven, Fredheim Holm og Omarsson i bakhånd.

Toppscorere VIF: Zahid: 4 Moa: 3 Lindkvist: 2 Omarsson: 2

I tillegg står Jaager, Tollås Nation, Larsen, Wæhler, Holm, Grindheim og Kjelsrud Johansen med 1 mål hver.

Brann er formlaget i Tippeligaen, og kommer fra 6 poeng mot ODD og Godset. Plusser man på overbevisende seire mot Aalesund og Vålerenga så snakkes det høylytt om medaljer i Bergen igjen. Brann er nesten ikke til å kjenne igjen, og de har skaffet seg et kollektiv som sanker poeng jevnt og trutt.

Brann stilte med dette laget mot Godset i går: Leciejewski Nouri, Acosta, Grønner, Kristiansen Skaanes, Barmen, Haugen Braaten, Orlov, Vega

Toppscorere Brann Karadas: 4 Haugen: 4 Skålevik: 3 Huseklepp: 3 Acosta: 2 Heltne Nilsen: 2 Orlov: 2 Demidov, Johansen, Barmen og Vega står på en scoring hver.

Formtabell siste 8 kamper: Rosenborg: 18 Brann: 16 Sarpsborg: 16 Odd: 14 Viking: 14 Godset: 13 Sogndal: 13 Haugesund: 11 Vålerenga: 11 Tromsø: 11 Aalesund: 11 Stabæk: 9 BodøGlimt: 8 Molde: 7 Lillestrøm: 4 Start: 2

Innbyrdes Oppgjør Brann: 20 - 10 - 13 Vålerenga: 20 - 10 - 14

4

Han siktet nok til at åpningsinnlegget manglet fakta og statistikk sålangt i sesongen :)

Selv går jeg glipp av denne da jeg ENDELIG drar på ferie lørdag kveld! Dårlig timing ja. Men ferien var planlagt lenge før NøFF kom med oppsettet!

2
borbje Tror du Halvor at det JEG har skrevet har gjort noen forskjell fra eller til på tilskuertallet på enga kamper ? Virkelig. ..! Du er jo morsom også da .. Eller skal vi bare feie und...

Du og denne Larsen bør komme dere ned av deres høye hvite hest

Tror du misforstår her.

Jeg er ikke spydig, spør bare hva som er hensikten med å gjenta seg selv som du gjør.

Nå har vi vunnet 3 på rad, Brann skal slås hjemme på lørdag, og du vil helst lade opp til kampen med å snakke om at Apeberget ikke er hva det engang var.

Så hvilken hest du sikter til vet ikke jeg, men hvem som er elefanten i rommet her er veldig lett å se.

God kamp.

2

borbje er et laangt større troll enn Exo, så bare la han få holde på i fred.

Gleder meg til kamp i morgen, blir gøy å oppleve god stemning på Ullevål igjen :)

2
Hulkibulk [sitat…] Definitivt ute av Gullkampen. Dog var dere vell aldri i nærheten uansett.

Gull har aldri vært et tema, og hadde vi vunnet serien på direkten etter opprykket hadde det nok vært en av tidenes prestasjoner i TL.

Men vi er i medaljekampen, og er fornøyd med det. Skuffende at personlige feil koster oss tre poeng mot et svakt lag. Det er noe jeg trodde vi hadde lagt bak oss, men vi får reise oss neste helg.

2

Vi kverner TLs formlag i senk! Begge måla til skrotlaget er piss, vi kjører kampen og vinner så sykt fortjent! Advarselen er vel overflødig, Enga er så inni helvete tilbake!

2

Selv på en dag hvor vi til stadighet gir bort ballen i farlige situasjoner klarer vi å vippe kampen i vår favør, deilig, noen seire smaker rett og slett bedre enn andre og det å sende Brannfansen på en lang tur hjem over fjellet er bedre enn det meste.

Driter i om vi vinner på marginer med oss. 13 poeng på de siste 5 kampene er ikke bare marginer

2
Dex74 Han siktet nok til at åpningsinnlegget manglet fakta og statistikk sålangt i sesongen :) Selv går jeg glipp av denne da jeg ENDELIG drar på ferie lørdag kveld! Dårlig timing ja. Me...

Man skal ikke la terminlisten styre ferieplaner, man drar når man har anledning. Det fungerte utmerket å høre på P1 ved Mjøsas bredder, da Brann slo Odd. Det ble utstøtt noen psykohyl etter Feiring et sted, da Brann puttet 2 og 3-1, det ble ditto med bannskap da Occean utlignet noe før, da forbannet jeg, uten å vite om det var hans feil eller ei, Piotr. Å følge med på liveoppdatering i utlandet kan også være spennende, det er bare sunt og eksotisk å ikke se live, en gang iblant.

Gleder meg stort til lørdag, jeg tror det kan bli godt med publikum, sikkert 2-3.000 med Branntilhørighet. VIF-fansen må jo ha fått litt blod på tann de også, ferien er over, det er Bergen mot Oslo, Brann mot VIF, et klassisk hatoppgjør der alt kan skje. Oppgjørene mellom disse lagene har potensiale i seg til å overgå øvrige hatoppgjør, kom igjen Bergen og Brann!!

1

Lignende innlegg

Laster...