Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Odds Ballklubb - Sarpsborg 08

Søndag 14/8-16

Runde 20

klokken 1800

TV2 sport Premium 6

Innbyrdes oppgjør

2015: 2-2

2014: 5-2 NM

2014: 2-0

2013: 2-2

2011: 1-0

Odd kommer fra en 2-1 seier i Kristiansand, og har igjen fått en liten luke nedover tabellen. Det er fortsatt noe rusk i Odd-maskineriet, men det håpes på bedring. Odd har nå spilt to hjemmekamper uten seier, noe som ikke skjer alt for ofte. Hjemme på Skagerak har Odd sanket 18 poeng etter 6-2-2.

Sarpsborg på sin side kommer fra et forsmedelig og noe uventet 0-2 tap hjemme for enga. Ryktene på VGD sier at Sarpsborg slett ikke spilte noen dårlig kamp, men at marginene var i mot. Etter min mening er Sarpsborg sesongens overraskelse i likhet med Brann. De spiller ofte feiende flott fotball, og tabellposisjonen er slett ikke ufortjent. På bortebane har Sarpsborg skrapt sammen 13 poeng etter 4-1-4 på sine 9 kamper.

Oppgjørene innbyrdes pleier å være tette og jevne, og det er vanskelig å utpeke noen klar favoritt. Som nevnt innledningsvis har Odd vært litt ute av form, men det er muligens bedring å spore. Til denne kampen regner jeg med at både Jone og Grøgaard er tilbake. Dette vil si at alle mann er friske. Tar noe forbehold om skader.

God kamp.

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

S08

Tror begge lagene er litt skuffa etter kampen, selv er jeg ok fornøyd. Sarp kunne fort hatt 6 poeng de 2 siste kampene med en spiss som scorer mål. Men men vi kan nok ikke syte for mye, sarp er tross alt ikke klubben med det største budsjette.

1

Gunnar88

Tror begge lagene er litt skuffa etter kampen, selv er jeg ok fornøyd.

Deler denne. Veldig skuffet over 1 omgang, men slik som kampen utviklet seg og Semb ble utvist, så fryktet jeg tap. Begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre kampen, men misbrukte dette i stor stil.

1

Haloisen

Vi scorer faan ikke mål. Dette går ikke. Hva pokker har skjedd med dansken?

1

Aprilsnarr

Har like mye med at Sarpsborg ble mer offensive og. Riski, Bentley og flere var ikke akkurat raketter i å få ballen fort frem. Eller frem i det Hele tatt

1

Laffen1

Pokker som jeg savner en goalgetter. Frustrerende........

1

bjo-maas

Odd ble bedre med 10 mann av den enkle grunn at Oldrup ble flyttet ned som midtstopper. Han sinker spillet så j at motstanderlaget alltid er i balanse når Odd angriper.Riku Riski har jeg sagt er et bommkjøp fra dag en.Noe han bekreftet til fulle ikveld.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...