Jeg hadde jo planlagt at Molde skulle spille denne kampen. Men en dommertabbe i Sevilla satte en stopper for det. Typisk.

2
qbah Er visst ikke utsolgt i følge hva jeg har hørt(?) Blir stille i graven, høy sigarfaktor og italienske dresser på tribunen i morgen.

Er visst ikke utsolgt i følge hva jeg har hørt(?)

Forundrer meg slettes ikke. Jeg skulle kjøpe et par billetter på nettsidene deres for noen uker siden. Etter at man først skulle sende inn en søknad så ble man visst med i en slags trekning som gjorde at man kanskje fikk billetter på en eller annen ukjent del av tribunene. Men man hadde hele tiden ingen garanti for å få billetter i det hele tatt. Men betalingen skulle de ha med en gang. Tror de kalte det "Application stage". Refusjon? Maybe later..

Nå ser jeg at de maser om at de fortsatt har ledige billetter. Hadde de solgt billetter på en nogenlunde normal måte hadde de sikkert ikke trengt det.

2
BigGeorge Hvor mange billetter er solgt ? Blir det utsolgt ? Husker jeg feil eller ble mange tusen billetter holdt tilbake ?

Har ikke antallet som er solgt, men det er langt fra fullsatt.

Billettsalgsystemet til denne kampen er noe merkelig opplegg med forhåndsbetaling for billetter man kanskje får i det feltet man ønsker seg. Noe rør jeg aldri har sett før.

Nok rot til at jeg ikke har lagt to fingre i kryss for å finne ut av det i alle fall. Blir å se kampen på TV, om jeg gidder.

2

RBK markedsførte en SIF-spiller på Lerkendal. Småflaut, men jeg ser den og hever med MFKs forslag til reiserute for de som ville dra til Cardiff for å se Ole Gunnar og Magnus Wolff. Dette ble publisert på hjemmesidene kort tid etter at klubben ble ribbet for trenerapparat og 3 spillere...

2

Det verste eksemplet på en blunder er da MFKs trønderske speaker spilte Åge Aleksandersens "Min dag" på Aker stadion da RBK vant i 1998. Vi reiste oss skuffet fra seterne når dommeren blåste av, men skuffelsen gikk over i sinne når Åge dundret ut sv høyttalerne

Speakeren gikk ut i lokalavisa og la seg flat og fortalte at han hadde vært MFK-patriot siden 70-tallet. Men han har likevel aldri satt sine ben i speakerbua siden den gang. Ett sted går grensen :)

2

En stund siden sist? Spilles jo festfotball av et storlag annahver helg på Lerkendal jo. B-laget til disse spanjolene er jo lite i forhold.

1

Er det så liten interesse rundt Supercupen at de kan legge den til en miniatyrstadion?

Vet den har vært brukt spilt i Monaco tidligere og de tar vel også knapt 20k.

1
Kent Er det så liten interesse rundt Supercupen at de kan legge den til en miniatyrstadion? Vet den har vært brukt spilt i Monaco tidligere og de tar vel også knapt 20k.

Er det så liten interesse rundt Supercupen at de kan legge den til en miniatyrstadion?

Det er i det minste to brukbare lag som skal spille, i motsetning til hva som blir greia på den lilleputtarenaen som er under bygging der oppunder teisenkrysset.

Var det tilstrekkelig snert i den? ;)

Var jo egentlig neste år vi ville hatt denne kampen, men måtte nøye oss med to reservelag. Kjedelig å måtte få hit RM igjen. Samma leksa om og om igjen

1

Er visst ikke utsolgt i følge hva jeg har hørt(?)

Blir stille i graven, høy sigarfaktor og italienske dresser på tribunen i morgen.

1

Lignende innlegg

Laster...