Fotball - Norsk

Pugachev

Kamptråd: Bodø/Glimt-LSK

Så er det duket for gult mot gult. Kultlaget mot det kule laget. Halvdan Sivertsen mot Åse Kleveland. Broren til Mini Jackobsen med kjempetannbørsten som Halvdan Sivertsen bøffa fra rekvisittene til Flode Flodhest og Trond Viggo. Labbetuss mot tusseladdene fra Romerike.

LSK får angrepet forsterket med nyervervelsen Gary Martin fra islandsk fotball. LSK har spilt bra offensivt, men slet defensivt mot4-3-3-laget RBK. Glimt er samme type lag. Glimt har fotrappe Azemi og solide angrepsspillere. De har gode stoppere og driver veldig godt rekrutteringsarbeid. Gjorde en god kamp mot svake Molde sist, men Molde trakk det lengste strået. Glimt vil ha revansje over LSK som stiller uten Bonke og Kippe. LSK bør ha poeng her. Tips: 2-2.

2
46 svar

For LSK så tror jeg Malec snart er moden for mer enn 10 minutter. Kanskje han snart holder en omgang.

Jeg er usikker på laget for LSK, så her må de mer drevne taktikerne av LSK-ere her inne hjelpe meg.

1
Pugachev For LSK så tror jeg Malec snart er moden for mer enn 10 minutter. Kanskje han snart holder en omgang. Jeg er usikker på laget for LSK, så her må de mer drevne taktikerne av LSK-ere...

Jeg er usikker på laget for LSK, så her må de mer drevne taktikerne av LSK-ere her inne hjelpe meg.

Nåja, dette er ikke likt deg ;)

Tipper vi får se dette;

Origi

Skogseid - Amundsen - Jakobsen - Mikalsen

Moa - Lundemo - Martin - Rindarøy

Jradi

Knudtzon

1

Eneste alternativet jeg ser for meg er Sheriff, men han har kun spilt 5 min denne sesongen, og jeg tviler sterkt på om Runar setter han inn sentralt i en så viktig kamp som kanskje står om Runars fremtid.

Lundemo og Martin sentralt har ikke vært en heldig oppskrift tidligere denne sesongen, men jeg ser rett og slett ingen andre alternativer.

2

Så lenge Bonke er ute vil jeg tro Lundemo/Martin blir oppsettet på midten. Vi har ingen andre alternativer, spent på dette. Tidligere har de vært for lite driv på midten med de to. For mye tversover og kjæling med ball

Jeg er i tillegg spent på Jacobsen som har vært ute med skade en stund. Han har ikke imponert nevneverdig til nå

2

Hadde han imponert, hadde han spilt. Synes han har vært rufsete de gangene han har fått sjansen

1

LSK får angrepet forsterket med nyervervelsen Gary Martin fra islandsk fotball.

Like bra som Vilhjalmsson og Margeirsson?

Ellers fant jeg litt nytt rundt Malec:

"-Vi skulle bruke styrkene til Malec bedre, men vi klarer ikke å slå innlegg. Nå må vi skjerpe oss, sier Holt.

Og skjerpet seg gjorde Lillestrøm. De slo nesten 15 innlegg i den 2. omgangen. Ingen av de traff nevnte Malec. Spissen virket dårlig trent og giddeløs i dette oppgjøret. Det er merkelig å leie inn en spiss som er så dårlig trent. LSK har ikke akkurat god tid heller. Plassen i Tippeligaen må reddes så raskt som mulig. Det ble mål for Malec. Gode Petter Olsen ble felt av Aronsen. Straffen satte Malec i mål."

Link

1

Jacobsen har vært rufsete. Synes han virker treg og jeg er spent på hvordan han klarer seg i løpsduellene mot Olsen og co. Ideelt ville jeg hatt Falkeborn på høyre og Skogseid i midten. Får inderlig håpe Skogseid klarer å ta ut nok dybde på Olsen.

1

Jepp, merkelig at han ble utleid til Kisa. Imponerte jo på 2.laget. Masse guts og offensiv vilje. Skogseid må bruke kløkt og rutinen for å stoppe Olsen, som er i god form

1

Glimt har russiske Vadim Manzon på prøvespill. Kommer opprinnelig fra akademiet til CSKA Moskva. Holder til nå i en Bundesliga 2-klubb. Han er meget aktuell for en permanent overgang. 195 cm høy target-man. Født i 95.

I tillegg er Szymon Walczak på prøvespill. Norsk-polsk spiller som for øyeblikket er i Köln. Midtstopper født i 97.

Tilslutt er det en ikke-navngitt midtbanespiller på trening. Skal være av høy kvalitet og kunne gå rett innpå laget. Navn er ikke lekket verken av klubben eller lokalpresse av redsel for at andre klubber skal snappe han opp.

2
Thpe Glimt har russiske Vadim Manzon på prøvespill. Kommer opprinnelig fra akademiet til CSKA Moskva. Holder til nå i en Bundesliga 2-klubb. Han er meget aktuell for en permanent overga...

Tilslutt er det en ikke-navngitt midtbanespiller på trening. Skal være av høy kvalitet og kunne gå rett innpå laget. Navn er ikke lekket verken av klubben eller lokalpresse av redsel for at andre klubber skal snappe han opp.

AN og NRK kjenner nasjonalitet, men Bjørkan ønsker å holde det skjult. Merkelig, og særdeles spennende.

1

Glimt starter etter hva jeg har hørt slik:

Pogorelji

Edvardsen - Saltnes - Bjørnbak - Jonassen

Jacobsen - Normann - Berg

Jevtovic - Azemi - Olsen

Brede Moe sliter med kyssesyken. Normann tilbake fra suspensjon.

1

Laget klart;

Origi

Skogseid - Amundsen - Jakobsen - Mikalsen

Jradi - Lundemo - Martin - Rindarøy

Moa

Knudtzon

Benk; Ødegaard, G.Martin, Malec, Brenden, Kolstad og Sheriff.

1
Laster...