En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Fotball - Norsk

Kumite

Aafk - Molde

Da er det duket for derby i Møre og Romsdal, søndag klokken 15.30. Dette er en kamp jeg gleder meg til, men blir som regel skuffet. Tror Aafk har tidnes mulighet for slå Molde denne gangen. Men som altid er de blå naboene favoritter mot oss uasett form. Statestikken er så stygg. 2003 er alså sist gang vi slo Molde I en seriekamp. 13 år. Engang må vi vel lykkes. Satser på stinn brakke, fint vær og en god kamp. Håper å tror vi har tre lag fra dette fylket neste år.

2
169 svar

Har faktisk troa på 3 poeng på søndag. Kanskje vi endelig klarer å være det førende laget for første gang siden den vakre dagen på Myra i 2003.

Lie Riise Wormgoor Lie Kirkeskov Gyasi Orry Carlsen Thrandarson Boli Mos

Laget skriker etter en kreativ midtbanespiller, men ellers et helt ok TL-lag. Håper virkelig Skagestad endelig får se en kamp fra benken nå da.

2

Kumite: Jeg tror det begynte å nærme seg 30 år for VIFs del, men det van en god del sesonger de ikke møttes i løpet av de årene.

2

This is our day to shine, this is our game!

This is our chance to best the Darkness!

By our way of never giving up, we will prevail against the dark forces of Ålesund!

I say Fight, Fight, Fight, expect no quarter, give no quarter!

This is our day to shine!!!!

2

Dette er horribelt.

Oppfordrer alle Molde-fans til å ikke legge igjen en eneste krone i Ålesund.

2

Hele greia med å klage på forholdene i Molde var jo for å få gratis mat året etter. Ei krone her og ei krone der, sunnmøringer kan dette med økonomi.

2

Altså, alle visste hvordan dette kom til å gå, disse to kampene er vel de eneste som er avgjort før sesongen begynner, men det er jo ikke vits å gi Molde målene helt gratis da.

2

Herregud! Vi holdt nullen!

Sarr banens beste. Så sterk, rolig og sikker. Fryd å se på.

2

Johab: Her er forklaringen: Uglen symboliserer kunnskap og intelligens. Samtidig er den et rovdyr som jakter sitt bytte. Logoen har et stramt og tydelig formspråk, med et aggressivt uttrykk som utstråler angrep og offensiv holdning.

Dette forsvarte klubben seg med når folk raste mot valget av logo i 2004.

Daværende leder i Clausenengen mente man så ut som en bokklubb, ikke en fotballklubb. Jeg er enig. Skal man først ha et bilde i logoen må det gjenspeile byen. Og vis meg den personen som assosierer Kristiansund med en ugle :)

2
PapaSmurf Johab: Her er forklaringen: Uglen symboliserer kunnskap og intelligens. Samtidig er den et rovdyr som jakter sitt bytte. Logoen har et stramt og tydelig formspråk, med et aggressiv...

I så fall er det jo en komplett skandale.

Mye vakkert kan sies om Kristiansund, men kunnskap og intelligens er far-fetched som byens fremste attributt.

For all del; kunnskap og intelligens kan virkelig være så mangt og jeg skal være den første til å erkjenne at utdanningsnivå er et dårlig mål på dette.

Om man likevel - i mangel av noe bedre - skal bruke utdanningsnivå som indikator, så viser jo den at Kristiansund er blant bykommunene (av betydning) i landet med absolutt lavest andel av befolkningen med høyere utdanning.

Bare nevner det. Skandaløst at KBK ikke hadde en bedre prosess for å finne noe mer betegnende og samlende for byen å slutte opp om.

(Og for folk som måtte bli rasende av å lese dette: Det er ikke nødvendigvis noe galt i å ha få innbyggere med høyere utdanning i kommunen din, men det kan heller ikke anses som noe stort fortrinn...)

2
Kumite Jeg er ganske sikker Molde fans har ropt hater Trondheim by. Vi høre jo det overalt at fans hater byen til en rival. Uasett bedre enn mye som blir sagt i hat oppgjør i Sverige.

Jeg er ganske sikker Molde fans har ropt hater Trondheim by. Vi høre jo det overalt at fans hater byen til en rival.

Jeg har aldri hørt noe om Trondheim i Krattet. "Hater rosen, hater borg, hater hele Rosenborg" derimot. Personlig har jeg ikke noe imot Trondheim; det er et fint sted. Men Lerkendal kan vi gjøre om til studentboliger og gressmatta til en ørken. :)

Mmmm.. Jeg ser det for meg.

Men selv om jeg er klubborientert og ikke byorientert i mitt forhold til erkerivalen tar jeg det ikke ille opp at Kjernen "hater Molde by". Det er jo et kompliment når det kommer fra den kanten.

2

Et sønderknust Lerkendal i apokalyptisk stil kunne vi like ja.

Men Trondheim generelt skal få stå i fred.

2
Kumite No har vel Aafk spilt kamper mot Molde hvor de var det best laget, men tapte kampen.

Hva?! Kan umulig stemme at dette har forekommet. Dette står det ikke noe om i historiebøkene som selges nord for Ørskogfjellet.

Men fra spøk til alvor: Det er veldig, veldig lenge siden sist en AaFK-seier over Molde i Ålesund så mer sannsynlig ut enn akkurat nå. (I alle fall før kjøpet av Remmer bidro med litt ny optimisme i Molde-leiren... :) )

1

Jeg kan ikke huske at AaFK har vært bedre enn Molde i en eneste kamp siden 2003. Mulig AaFK var det førende laget når de spilte 1-1 på Kråmyra den sesongen.

1

Lignende innlegg

Laster...