Jeg blir bare mer og mer positiv til dette merker jeg. Sjeldent ensidig rosende twitring om Remmer fra danske twitrere.

"Molde har fået sig noget av en højrefod."

"Han skulle sgu have haft meget mere spilletid. Dygtig, dygtig spiller."

"Remmer til Molde. Hamrende ærgerlig, men naturlig utvikling."

"Siger mere om FCK's trup end Remmer, at der ikke er plads til ham. Super kompetent spiller man mister"

"På gensyn Remmer! Ham skal i nok blive glade for i@Molde_FK"

"Officielt: F.C. København sælger Christoffer Remmertil Molde FK med øjeblikkelig virkning. Han bliver uden tvivl en succes der!"

Herlig. Er jo til å få skikkelig god-trua av dette her.

2
Moldeheia Strand var vel ikke ment primært for back. Ssewankambo ble skadet. Peiponen viste seg å ikke holde nivået, men han var vel uansett ikke ment som førstevalg. Akkurat "kjøpskåthet" h...

Peiponen hadde vært greit om man hadde et 30-årig førstevalg som man kunne tenkt seg en potensiell erstatter for i fremtiden. Men når man kjøper 20-årige Isak som førstevalg i tillegg og nå føler opp med en 23-åring, så blir det vel drøyt. Hva skjer når disse er skadefrie? Og Peiponen tilbake fra lån? Blir jo så voldsomt oppblåst stall med en haug med utlendinger som egentlig ikke holder mer enn et relativt ordinært nivå.

2
Fishstick Alt er selvfølgelig mulig, men jeg gir han dårlige odds på å bli en hit i Molde. Virker som et "typisk" Solskjær-kjøp. Altså en halv-ung utlending som egentlig ikke har bevist noe...

Altså en halv-ung utlending som egentlig ikke har bevist noe særlig og som heller ikke er spesielt god.

Jeg tar halv-unge utlendinger som ikke har bevist noe særlig fremfor hel-gamle utlendinger som har bevist at de ikke har noe å komme med any day. :)

(No pervo-pun intended.)

2

Eg trur ikkje vi skal ha for høge tankar om Remmer. CBK hadde ikkje gitt bort tilnærma gratis om han var god.

2

Nei, CBK hadde neppe gjort det. Hvem de nå er.

Du forsøker å redde skinnet ditt nå. Molde har ikke penger, og ikke råd til å kjøpe spillere i følge deg. 150 millioner i utgifter og snart konkurs.

Så da er det vel derfor du mener Molde fikk spilleren nesten gratis.

Alltid morsomt når trollene går på en kjempesprekk og fossror for å ikke tape ansikt.

Kan jeg foreslå en kikk på dobbelsculler i OL? Kanskje du plukker opp noen tips.

2

Eg treff på alt i mine analyser, du drit deg som vanleg ut. 150 million er samla utgifter, så må det justeres for internt. Kor mykje var det Røkke og Gjelsten putta inn gutten min?Eller kva Øystein fortalte på pressekonferansen? Vi får håpe for di skuld at Remmer blir ein suksess, ellers har du pissa i buksa nok ein gong.

2

No går det nok inflasjon i det eine uttrykket som kan nyttast for ordspel på dette namnet. Det er berre å grue seg til avisoverskriftene.

1

Resten av Tippeligaen kommer ikke til å skjønne hva som har remmet dem.

(Zzzz... ;) )

1

Høyreback nr 4 i løpet av et halvår om man regner med Petter Strand. Begynner å bli alvorlig lei av kjøpskåtheten til Solskjær. Synes han bør fokusere på litt færre, men bedre, spillere i fremtiden.

1

KongOlav: Jeg føler kritikken din er totalt malplassert. Han har jo endret innnjøpspolitikken radikalt. Fra å hente ukjente afrikanere og avdanka spillere fra Moss har han nå hentet spillere som har levert på høyt nivå.

BBS

Brustad

Sarr

Remmer

1
PapaSmurf KongOlav: Jeg føler kritikken din er totalt malplassert. Han har jo endret innnjøpspolitikken radikalt. Fra å hente ukjente afrikanere og avdanka spillere fra Moss har han nå hente...

KongOlav: Jeg føler kritikken din er totalt malplassert. Han har jo endret innnjøpspolitikken radikalt. Fra å hente ukjente afrikanere og avdanka spillere fra Moss har han nå hentet spillere som har levert på høyt nivå

Kritikken min er ment i et litt lengre perspektiv enn det som har hendt nå i sommer. For stallen har jo et voldsomt stort antall spillere. Vi får se hva som skjer fremover. Forhåpentligvis tynner man kraftig i antall utlendinger foran neste sesong, og konsentrerer seg om få og målrettede kjøp. Da vil kritikken min være mindre berettighet.

1
KongOlav2 Peiponen hadde vært greit om man hadde et 30-årig førstevalg som man kunne tenkt seg en potensiell erstatter for i fremtiden. Men når man kjøper 20-årige Isak som førstevalg i till...

Blir jo så voldsomt oppblåst stall med en haug med utlendinger som egentlig ikke holder mer enn et relativt ordinært nivå.

Peiponen er jo utleid ut neste sesong. Det betyr at i 2017 har man endelig dekning på høyrebackplass (det er vel knapt noen som kan huske sist vi hadde det). Ellers er jo dette slik Solskjær har handlet hele tiden og alltid: Spillerne skal (helst) være såpass unge at det går an å tjene penger på å selge dem.

1

Remmer virker som en fin fyr og meget solid forsterkning.

Det blir en stor omveltning å flytte fra store København til lille Molde. Håper han vil finne seg til rette i byen.

1
KongOlav2 Høyreback nr 4 i løpet av et halvår om man regner med Petter Strand. Begynner å bli alvorlig lei av kjøpskåtheten til Solskjær. Synes han bør fokusere på litt færre, men bedre, spi...

Merkelig timing på denne kritikken. Remmer er antakeligvis det beste kjøpet fra Solskjær siden Linnes. Ville vært fast på alle lag i Superligaen, unntatt FCK. Før han pådro seg en alvorlig skade holdt han Lars Jacobsen (dansk landslagsspiller) og Christian Gamboa på benken.

1
Fishstick Merkelig timing på denne kritikken. Remmer er antakeligvis det beste kjøpet fra Solskjær siden Linnes. Ville vært fast på alle lag i Superligaen, unntatt FCK. Før han pådro seg en...

Ok, da virker det svært lovende! Dersom han er såpass god, så er det jo mer et spørsmål hvilken bruk man får for Isak i fremtiden. Men Solskjær er jo jævlig glad i rotasjon og store tropper, så går ut ifra at han blir beholdt.

1

Lignende innlegg

Laster...