Fotball - Norsk

georgioss

Kamptråd Viking v Rosenborg 11. august kl 19.00

Kampen går på Premium 4.

Den mye omtalte utsatte kampen går av stabelen i kveld. Statistikk finner dere på altomfotball.no

Fygaren har skrevet blogg om sitt gode forhold til RBK og det at han egentlig er skaptrønder.

Tipper dette laget spiller i kveld

Larsen-Kwarasay

Svensson - Reginiussen - Eyolfson - Skjelvik

Jensen - Konradsen - Midtsjø

Helland - Gytkjær - De Lanlay

God kamp!

1
379 svar

Burde du ikke ventet med kamptråden til litt nærmere kampstart, tilfelle RBK finner ut at de skal søke om utsettelse?

3

Jonevret har allerede gitt uttrykk for at vi ikke har noen sjanse mot Rosenborg, så jeg tipper et Viking på halv maskin og 0-4.

2

OBS: Kampen kan sees gratis på Premium 4 i dag. Kanalene er åpnet opp i anledning programmet "100 timer til PL-start"

2

Nå får vi skjerpe oss Vikinger. Man piper ikke på skadde spillere, uansett.

Bra de holdt kjeft.

2

Jesper ramser opp gode fotballspillere fra Lyngdal, men glemmer altså den største av dem alle, Fygaren.

2

Villmann inn sentralt, Konradsen flyttes til indreløper, Midtsjø på kant og ut med Helland.

I en ideell verden

2

Jo, godt poeng. Men tror ikke NFF tørr å gi oss utsettelse denne gangen, selv om vi hadde betalt de like mye som sist.

1

Haha. Jeg var først skikkelig irritert på dette at denne kampen ble flyttet,samtidig som mitt odd måtte spille mot glimt kort tid etter Pas Giannina.

Men etter å samlet meg litt skjønte jeg jo det at de gjorde det som var best for de i den perioden. Noe som Odd har skjønt til neste år i tilfelle.

Det som er poenget mitt, Deilig med en tippeligakamp i dag som en nøytral seer, men hvordan tror dere dere mønstrer i dag. Sender dere deres beste utpå, eller tror dere at dere tar hensyn frem mot helgas kamper?

1

Tipper vi stiller sterkere dag i dag enn hva vi gjør hjemme mot Sogndal til helgen. Også blir det sterkt lag borte mot Austria og relativt sterkt borte mot brann neste søndag.

1

Forventer toppet lag her. Den positive siden av kollapsen mot Lillestrøm er at jeg forventer at spillerne er skikkelig gira på å snu kjærringa.

1
storteple Jonevret har allerede gitt uttrykk for at vi ikke har noen sjanse mot Rosenborg, så jeg tipper et Viking på halv maskin og 0-4.

Jonevret har allerede gitt uttrykk for at vi ikke har noen sjanse mot Rosenborg

Som utenforstående stiller jeg meg undrende til denne strategien til Jonevret, der han skal snakke ned Viking ved enhver anledning. Både økonomisk, sportslig og interessemessig skulle man tro Viking var helt fullstendig på felgen. Vil tro han hadde tjent på å skape litt entusiasme, fremfor å skape et dystopisk teppe over hele Viking Stadion.

1
Slettet-AMX_QA

Gleder meg til denne. Som det skrives andre plasser, så er dette på mange måter en bonuskamp for oss. Med tap har vi fortsatt en luke på 6p (7p i realiteten, målforskjellen tatt i betraktning), og seier vil nærmest avgjøre gullet.

Vil se Gersbach og Bakenga fra start, og Skjelvik i midtforsvaret sammen med Tore eller Holmar. Kanskje Gudi/Vilhjalmsson inn på midten. Kampene kommer tett nå.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk Script Siste svar

Landslaget

Frykter en norsk ørken i kvalifiseringene fremover. Kvinnelandslagets forrige trener fikk laget til å spille veldig god og effektiv offensiv fotball mot svakere lag. Kommer det til å skje i den neste...
1
1 svar
Fotball - Norsk Script Siste svar

Herrelandslaget

Synes backlinja fungerte veldig godt i første omgang, den lå veldig høyt, og linjen var jevn og fin. Presset i midtbanen var tildels godt, med hyppige spurter og lokalt overtall defensivt. Offensivt m...
1
3 svar
Laster...