Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skal man være så frekk at man tar en liten klassifisering av kamphymnene man kjenner til, fra lag i TL?

RBKs Bilde tån Ivers: Jeg hater det meste av RBK supportersanger, spesielt Å hei å hei å hå, men med Bilde tån Ivers treffer trønderne og ikke minst Åge blink. Terningkast 6.

VIFs Vålerenga Kjerke: Mulig at det er å banne i kirken, men dette er for meg et underlig valg av kamphymne. Puslete, kassegitarsang, en dårlig utgave av Postgirobygget og DiDerre. Temaet, som dreier som om den gangen Vålerenga kirke brant, er nok det som har gitt hynmen en posisjon. VIF-supporterne er best i landet på kampsanger, men på kamphymnen gir jeg terningkast 3.

Nystemten: Innhabil, så jeg kan ikke gi annet enn 6.

AAFKs Ålesund (Luffen Walle): Jeg måtte dra litt på smilebåndet da jeg så en solid plugg fremføre denne, sammen med et mannskor. Man kan ikke si at den er direkte dårlig, men det er noe som ikke stemmer, hva kan jeg ikke peke på, men jeg ender på 3.

Godsets Godset fra Drammen: Litt visesang over denne også, i likhet med Klanens, men mer punch i refrenget, refrenget gjør at jeg ender på 5.

Vikings hymne: Her må jeg si at jeg er blank, er det denne: https://www.youtube.com/watch?v=BjR__qnxZSQ I så tilfelle terningkast 1. Grusom.

Sogndals Stao nao pao: Her har faktisk Stedje truffet ganske bra, fengende og kanskje det beste som har kommet fra det fotballrelaterte fra Saftbgden, terningkast 5.

Det var de jeg kom på i farten, jeg husker ærlig talt ikke Start, FKH, 08, TIL, Glimt, LSK, Odd etc. De som kan, kan gjerne ta en liten vurdering.

1
59 svar

59 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Yourexperiencemaydiffer

Har faktisk en kamerat som aldri helt husket om han heiet på Molde eller Moss. Nå hører han på jazz.

2

Roedgata

Og røyker fortsatt store mengder jazztobakk?

1

PapaSmurf

Ja, men da greide han å bestemme seg til slutt da altså :)

1

Hepp1971

En hymne må ikke nødvendigvis nevne noe om klubben, bare se til England og Hammers geniale Forever blowing bubbles og Nottingham Forests Mull of Lintyre aka Oh City Ground. (den første er Cockney Rejects låt, Paul Mccartney har den andre.

2

knurr84

"Backan opp å fræm". Altas hymne? Usikker, men elsker sangen.

2

PapaSmurf

Det er jo to typer sanger. Man har selve klubbsang nummer 1:

Rosenborgsangen

Byen e Bergen

Her kommer Molde

osv

Så har man hymnene:

Bilde tå'n Ivers

Nystemten

Moldesangen

osv

Jeg liker best de førstnevnte. Ikke for det, i gitte omstendigheter får jeg gåsehud av Moldesangen. Men det er jo en sang som ikke kommer til å vinne noen popularitetskonkurranse i 2016. Det var vel heller ikke det Palle Godtfred Olaus Dørum tenkte da han skrev denne for 160 år siden :)

Selv kunne jeg tenkt meg at man spilte Garbareks Molde Canticle før kampene. Uten vokal men fantastisk okkesom. Hør Sissel i denne videoen (fra 0.30)!

Kanskje vi burde nynne lagene inn på banen i Molde. :)

2

johab

Selv kunne jeg tenkt meg at man spilte Garbareks Molde Canticle før kampene. Uten vokal men fantastisk okkesom. Hør Sissel i denne videoen (fra 0.30)!

Dette er rett og slett noe i nærheten av verdens beste idé og burde gjennomføres fra og med neste hjemmekamp.

Ønsker meg den i så fall i saksofonversjon dundrende ut over høyttaleranlegget. Spesielt på et eller annet tidspunkt ganske rett i forkant av kampen vil dette ta seg helt vanvittig bra ut.

2

ObjektivtSett

Se der ja, clavin. Mye bedre.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...