Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Publikumsspillerne vokser ikke på trær, i Brann har man Huskeklepp, i RBK klessetrynet Helland og i andre klubber har man garantert en og annen lirare som publikum elsker å se spille. De fleste har vel fått med seg at Huseklepp er skjøvet ut i kulden og at han blir behandler på den måten man ikke må behandle denne spilleren på, ved å gi ham tilnærmet null tillit. Alle vet at med tillil blomstrer Huseklepp. I Brann er supporterne delte i synet på om Huseklepp bør brukes mer eller ei, hvordan viktig er det for fans av andre klubber, å ha spilleren de fleste elsker på banen? Hvordan ville reaksjonen blitt om f.eks Helland hadde blitt vraket i RBK? I Brann har det alltid vært tradisjon for å ha en spiller som har mer frihet enn de øvrige på laget, Kvisvik fikk stort sett gjøre som han ville, med suksess, det samme var det med Miller og man kan følge linjen helt tilbake til Kniksen. Så bare for å summere endelig opp, har vi plass til publikumsfriere i dagens toppfotball?

1
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DietCoke

Jeg er ikke uenig i noen av de to siste innleggene i tråden. Men jeg tror ikke det er en god ting for Brann om de legger ambisjonsnivået for høyt nå. Hele greia minner kanskje litt vel mye om Skarsfjords første 1,5 år ved roret.

1

puma1

Så bare for å summere endelig opp, har vi plass til publikumsfriere i dagens toppfotball?

Får ikke helt taket på hva en publikumsfrier er. Man må først og fremst være en god fotballspiller som skaper muligheter for laget. Og for å skape muligheter er det en stor fordel å gjøre spektakulære og uventede ting. Og slik jeg husker Helland, fra hans periode på mitt lag Hødd, var det akkurat det han gjorde. Veldig artig å se på, men frieri vil jeg ikke kalle det.

1

GoingKronos

Alle vet at med tillil blomstrer Huseklepp. I Brann er supporterne delte i synet på om Huseklepp bør brukes mer eller ei, hvordan viktig er det for fans av andre klubber, å ha spilleren de fleste elsker på banen? Hvordan ville reaksjonen blitt om f.eks Helland hadde blitt vraket i RBK?

Om Huseklepp var halvparten så god som Helland så ville han sikkert spilt mye mer. Huseklepp er ikke like elendig som han var på sitt verste, men han er ikke en spiller som er fast på et lag som skal ta medalje.

1

DietCoke

et lag som skal ta medalje

Er Brann blitt et lag som skal ta medalje?

1

Hepp1971

Har du sett på tabellen, Diet?

1

GoingKronos

Absolutt. Det er kanskje de av lagene bak Rosenborg som har best sjanse på medalje.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...