Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I og med at det er en norsk trener, er det på sin plass å gratulere Ståle og FCK med CL-deltakelse i gruppespillet. Det svir nok fortsatt for RBK-ere, laget og Kåre, kanskje det også ender med hasta la vista i kveldens returmøte med Austria? Skal vi være så jæslige at vi håper på det? Absolutt! Hehe!

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

JadeFalcon

FCK beviser nok en gang at de er nordens beste lag. Sammen med Malmø, så mener jeg disse lagene har mer større potensial enn RBK. Grunnen til at RBK er så god i Norge er ganske enkelt: De andre klubbene er dårlig og Tippeligaen eller Eliteserien som det skal kalles er en elendig liga. Når UEFA rankingen setter Gibraltar foran Norge, så skurrer det litt.

1

Dewaz

Hvert år FCK ikke klarer det må jo sies å være krise. Vi snakker her om et lag som har hatt milliarder i gjeld, og som kjøper enkeltspillere for 20-25 millioner. En helt annen økonomi enn resten av Skandinavia. Likevel er de bare marginalt bedre enn Rosenborg/Malmö per dato.

1

bernt007

Hvert år FCK ikke klarer det må jo sies å være krise. Vi snakker her om et lag som har hatt milliarder i gjeld,

Var nesten sånn tidligere i alle fall. 2016 har uansett vært et sterkt år for Solbakken. Ligagull, cupgull og CL-spill etter å ha solgt spillere for over 100 millioner kroner. Solbakken har klart å bygge et bra lag nå.

Skal sies at FCK også er i stand til å hente inn spillere til f.eks. 30 millioner (Santander), men i går avgjorde han også hele greia og sikrer FCK 200-300 millioner.

1

Skrtel

Likevel er de bare marginalt bedre enn Rosenborg/Malmö per dato.

FCK er nok pdd ganske så mye bedre enn både RBK og Malmö. Tviler på at eneste RBK-spiller hadde gått inn på FCK. Malmö kjenner jeg ikke alt for godt, men tviler på mer enn et par spillere hadde gått inn på laget heller.

1

Dewaz

FCK er nok pdd ganske så mye bedre enn både RBK og Malmö. Tviler på at eneste RBK-spiller hadde gått inn på FCK

RBK var rimelig nære å slå ut APOEL, og det var jevnt mellom FCK og APOEL også. RBK tapte 2-1 i København for noen måneder siden, og Solbakken sa at det var jevnere der enn da FCK og Malmö møttes i pre season.

At ingen RBK-spiller hadde gått innpå FCK er jo bare tull. De spiller tross alt med Ankersen, som ikke var i nærheten av noe som helst i RBK, og som helt klart er en dårligere spiller enn Svensson. Både Svensson, Mike og Midtsjø ville vært sterke kandidater til en plass på FCK (gud forby). Yanni og Helland (i form) også, selv om kantposisjonene er FCK's best besatte plass.

Hansen er forøvrig klart bedre enn FCK sitt førstevalg i mål. Godt illustrert i det faktum at bold.dk sine brukere ser ut til å vurdere Grytebust (!) som en bedre keeper, og blant de beste i ligaen i sin posisjon.

1

heggland6

Likevel er de bare marginalt bedre enn Rosenborg/Malmö per dato.

Dette blir for ordens skyld FCKs tiende gruppespill fra 2006/07 til 2016/17.. (4x CL og 6x EL).

1

Dewaz

Ja, det er imponerende (om man ser bort fra den voldsomme pengeflyten).

De har derimot fått god hjelp av andre danske lag til å bygge opp koeffisient. Det er forholdsvis enkelt å rote seg inn i EL-gruppespill når man er seedet hele veien. FCK trengte kun å slå Crusaders og Shamrock Rovers for å sikre EL-gruppespill i år; to lag på nivå med nedrykkslagene i TL.

1

heggland6

Jeg tror vi nå kan si med 100% sikkerhet at Rosenborg vinner og går videre.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...