Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lynkjappe stoppere er mangelvare

Er jeg uoppdatert, eller er det veldig få norskfødte stoppere som er raske til beins? I Brann f.eks har vi en lynkjapp stopper i Acosta, mens både Demidov og Grønner er noe tregere i avtrekkeren. Tar man f.eks RBK, så slår det meg at stopperparet er veldig tregt. Og der er vel begge norske? Fins det i realiteten noen lynkjappe stoppere i Norge, norskfødte? Eller blir alle som er kjappe til beins, enten spisser, flankespillere eller backer? Er det ingen som ser verdien i å ha en ultrakjapp stopper a`la det Joachim Bjørklund var for Brann i sine velkmaktsdager?

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nødutgang

Så lenge de har armbruken til Hoftun går det helt greit.

2

Nordberg

Synet kan bedra; ofte blir høye og store spillere oppfattet som tregere enn de virkelig er. Uansett vet jeg at f.eks. Jørgen Skjelvik, Ruben Gabrielsen og Kim André Madsen (ikke at disse er spesielt høyreiste) er midtstoppere med stor hurtighet.

1

zetta

Fart er undervurdert i norsk fotball.

Jeg mener det trengs mer fart i forsvaret. Men også på midtbanen burde det være en som kan sprinte. Dette for å ta av for presset på forsvaret. Det blir tøft for forsvaret når motstanderne kommer stormende tvers gjennom midtbanen.

1

CapoConsigliere

Har du målt hvor kjappe disse gutta er i hodet?

Eller er det Hepp som happ?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...