Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva f*** holder dere på med?

Det er ikke mere enn 3 dager siden at en tsunami av skadefryd og hånlatter sveipet over trøndelag når RBK var en snartur innom virkelighetens verden og ble kastet hardt og brutalt ut av E-cupen. Og bare for å ha sagt det, det var velfortjent...nå leder RBK i skrivende stund serien med 15 poeng...etter nok en drittkamp. Da må jeg bare spørre dere andre 15 lag...hva faen holder dere på med?

7
0,9k svar

944 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PapaSmurf

Hvordan ville det hevet interessen? Færre lag i øverste divisjon vil jo føre til at færre får se sitt lag i øverste divisjon. Interessen vil ikke boble hos de lagene som blir sendt nedover i divisjonene etter en slik omlegging.

Hvordan ville det hevet den kommersielle verdien? De som vil promotere sitt selskap vil jo treffe flest mulig, med færre lag får de dårligere dekning.

Viking og AaFK rykket ned fra en 16-lagsserie. To lag som burde vært i topp 12.

Jeg tror problemet ligger et helt annet sted enn hvor mange lag det er i Eliteserien.

Mange kaster ut påstander om hvor mye bedre ligaen vil bli og hvor mye større interessen vil bli, men jeg har til gode å se at dette underbygges med plausible argumenter.

Sportslig sett vil det vli høyere kvalitet på kort sikt på grunn av at man fjerner de fire svakeste lagene. Den sportslige utviklingen på lengre sikt derimot er jeg mer skeptisk til. Færre lag vil føre til at færre unge får sjansen på det høyeste nivået. Hvis det blir bedre med 12, blir det da enda bedre med 8 lag? Med 4 lag? Vil interessen koke om det er RBK, S08, Molde og SIF som er i Eliteserien og de møter hverandre 10 ganger i løpet av sesongen?

Så for meg er dette med krymping av ligaen en hul ide. Et desperat tiltak for å få en bedre liga basert på synsing.

Se hvor godt det gror i de yngres rekker. Det er der fokuset må ligge. Hvordan lykkes med å få de gode U-spillerne til å bli gode A-spillere. Jeg har ikke svaret på hva som må til, men jeg tror ikke krymping av ligaen vil føre til bedring eller forverring på det punktet.

Det eneste en krymping av ligaen vil føre til er at det er færre lag der.

3

KaffeOrginal

Sportslig sett vil det vli høyere kvalitet på kort sikt på grunn av at man fjerner de fire svakeste lagene.

Blir de 12 beste lagene bedre av at 4 lag blir fjernet ? Skjønner ikke det

1

jatilnei

Jeg tror problemet ligger et helt annet sted enn hvor mange lag det er i Eliteserien.

Enig med deg. Jeg tror ikke den norske storhetstiden i fotball var så veldig basert på hvor mange lag det var i vår øverste divisjon. Det er vel egentlig ingenting som tilsier verken økt kvalitet eller økt interesse, kun fordi man legger seriesystemet. I beste fall så fremstår det litt arrogant fra de store klubbene (type RBK) som tydeligvis ikke vil besøke de mindre arenaene.

1

PapaSmurf

“UEFA We are very concerned about the possibility of the creation of an European super league and are taking necessary steps to avoid it”-league.

Det har ikke akkurat noen stor schwung over seg, men det er det CL burde hett.

3

trøndergutten

Stemmer det. Feighet av UEFA, idiotisk av storklubbene.

1

MensenErnst

Spot on. Det er frykten for at gigantene bryter ut som gjør at en så og si stenger turneringen for alle andre. Selv har jeg ikke sett en hel CL-kamp siden finalen i 2010. Takke meg til Europa Leauge.

1

KaffeOrginal

et er frykten for at gigantene bryter ut som gjør at en så og si stenger turneringen for alle andre. Selv har jeg ikke sett en hel CL-kamp siden finalen i 2010.

Hvorfor ikke ?

Artig at trøndere som vil redusere ligaen fra 16 lag for å bli kvitt rasket i ES og få høyere kvalitet på lagene blir fornærmet når UEFA gjør det samme med CL .....

1

PapaSmurf

Host kremt

3

Art-Vandelay

Man vet hvertfall at man aldri kan gjøre trøndere fornøyd.. Det er feil å ligge 15 foran, det er feil å ligge 15 bak og hadde man ligget likt hadde det vært feil og.. Utakknemlige...

3

wile_e

Man vet hvertfall at man aldri kan gjøre trøndere fornøyd..

Det kan kanskje Ola By Rise skrive under på.

1

Zanick

Man vet hvertfall at man aldri kan gjøre trøndere fornøyd.

Du har ikke fått med deg RBKs dårlige innsats i Europa, ja egentlig helt siden Kåre tok over?

TL vinner man lett med å kjøpe inn gode TL-spillere som Gytkjær, Konradsen, Bjørdal osv. Men i Europa holder det rett og slett ikke å basere seg på Kåre og Bjørnebyes svært snevre overgangsmarked. Man må kjøpe kvalitet. Det har man åpenbart midler til, og da er det svært skuffende at man heller kaster bort penger.

1

RickiBK

Utakknemlige...

I motsetning til en del andre, så kan vi rett og slett ikke være fornøyd slik tingenes tilstand er nå.

Skal vi ta kampen i dag?

Møkkakamp, elendig spill, men så vinner vi 3-1. Bortsett fra resultatet, absolutt ingenting å være fornøyd med.

E-cupexit? Flaut og elendig, rett og slett.

Men det som bekymrer aller mest: Resten av lagene i TL. Hvor elendige er det mulig å bli, når et RBK som slett ikke fungerer for kvart maskin engang leder serien med 15 poeng etter 22 runder?

Utakknemlig? For walkoveren?

1

KaffeOrginal

I motsetning til en del andre, så kan vi rett og slett ikke være fornøyd slik tingenes tilstand er nå.

Hvordan er det nå da ?

1

S08

Ligger an til tidenes sesong :)

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...