Ekstra Vel, det er jo ikke helt riktig. De hadde råd til opprinnelig avtalt leie, men ikke av hallen 24/7 når det viste seg at de ikke ble nok inntjening på messer, konserter etc. som Ulr...

Jeg som innbygger i kommunen har sponset Ulrichsen med 100-150 mill for å arrangere messer er udugelighet fra kommunen. Det var helt sikkert aldri meningen.

Det var garantert aldri meningen, og at man lot det skje er faktisk den største skandalen rundt hele Telenor Arena.

2

Vel er det skandaløst hvordan dette har blitt håndtert men at fotball er en utendørssport var kamper på Telenor en kraftig påminner om. Akustikken, følelsen av jallafaktor og det grelle lyset gjør Nadderud attraktivt i forhold for meg.

2

Selv har jeg sett fotball tre steder innendørs: Telenor Arena, LSK-hallen og Østfoldhallen.

Personlig synes jeg ikke det er helt det samme å gå innendørs og se tellende fotballkamper.

Fordelen med det, slik jeg ser det, er jo at det ikke har noe å si hva kalender viser. Om publikum dukker opp er en annen sak...

1
Groundhopper De ble vel kasta ut fordi de ikke hadde penger til leie.

Vel, det er jo ikke helt riktig. De hadde råd til opprinnelig avtalt leie, men ikke av hallen 24/7 når det viste seg at de ikke ble nok inntjening på messer, konserter etc. som Ulrichsen skulle tjent penger på i tillegg. Det er kanskje fair enough, men hvorfor Bærum kommune ikke tok seg markedspris for tomta når fotballen ble "sparket" ut er ufattelig klønete. Jeg som innbygger i kommunen har sponset Ulrichsen med 100-150 mill for å arrangere messer er udugelighet fra kommunen. Det var helt sikkert aldri meningen.

1
Ekstra Vel, det er jo ikke helt riktig. De hadde råd til opprinnelig avtalt leie, men ikke av hallen 24/7 når det viste seg at de ikke ble nok inntjening på messer, konserter etc. som Ulr...

De hadde råd til opprinnelig avtalt leie, men ikke av hallen 24/7 når det viste seg at de ikke ble nok inntjening på messer, konserter etc.

Takk for en mer presis forklaring.

Betyr det at Stabæk leide hallen 24/7, men planen var at klubben skulle tjene penger på å leie ut hallen til andre arrangementer?

Betyr det igjen at Stabæk kan leie hallen 3-4 timer annenhver helg, og fremdeles spille kampene sine der?

1

Du skjønner vel at eventer, messer og konserter helst blir lagt til helgene, derfor kolliderer det ofte med TL kamper.

1
Ville Du skjønner vel at eventer, messer og konserter helst blir lagt til helgene, derfor kolliderer det ofte med TL kamper.

Det er andre som sikkert vet dette bedre enn meg. Jeg tror Stabæk startet med å leie alt for så å leie ut til andre ting. Det ble splittet igjen slik at Stabæk bare betalte for leie av fotballkamper. Det er bare tull slik noen fremstiller det at Stabæk ikke haddde råd til å betale leie for å spille fotball der. Stabæk hadde selvfølgelig ikke råd til å dekke opp en leie som skulle betale for at Ulrichsen ikke fikk leid ut til nok messer. Kombinasjonen av fotball og messer/konserter gav ikke optimalt med inntekter i sommerhalvåret. Det var rett ogs slett derfor Ulrichsen fikk tomten for 1 kr opprinnelig. Han har stukket av med 100-150 mill av våre penger til egen inntektservervelse. Ufattelig at han kommer seg unna med dette. Helt greit at for meg at Stabæk ikke spiller fotball der, men da får han betale for seg. Det han driver på med nå er jo bare å holde oss for narr.

1
KaffeOrginal Kommer an på hvem sin mening vi snakker om muligens ? Ser ikke bort i fra at dette var en varslet katastrofe .

Bærum kommune sin mening som hadde valget mellom å bruke 100 mill på å bygge ny fotballstadion på Nadderud eller gi bort en tomt til 100 mill som det skulle spilles toppfotball på.

Ulrichsen kan jo ha hatt en plan B mening til dette.

Litt snodig at Stabæk ikke benyttet seg av son mulig het til å tinglyse 40 års leie. Jeg vil kanskje tro at kommunen antok at det ble brukt og var sikringen deres for å gi bort arealet. Sånn sett er det muligens faktisk Stabæk som har ført kommunen inn i uføret ved å være dumsnill med Ulrichsen.

Selvfølgelig skandale at dette ikke ble tinglyst fra dag en. Da måtte alle parter hatt motivasjon til å få det til å gå rundt.

1
Ekstra Bærum kommune sin mening som hadde valget mellom å bruke 100 mill på å bygge ny fotballstadion på Nadderud eller gi bort en tomt til 100 mill som det skulle spilles toppfotball på....

Litt snodig at Stabæk ikke benyttet seg av son mulig het til å tinglyse 40 års leie. Jeg vil kanskje tro at kommunen antok at det ble brukt og var sikringen deres for å gi bort arealet. Sånn sett er det muligens faktisk Stabæk som har ført kommunen inn i uføret ved å være dumsnill med Ulrichsen.

Så lenge Stabæk ikke klarte å betale husleia, ville jo ikke tinglysning hjulpet en dritt. I tinglysninga ville det tross alt stått at de skulle betale leie.

1
PerO_ [sitat…] Så lenge Stabæk ikke klarte å betale husleia, ville jo ikke tinglysning hjulpet en dritt. I tinglysninga ville det tross alt stått at de skulle betale leie.

Dette med at de ikke klarte å betale leie er en genistrekk Ulrichsen har klart å etablere. Nei de klarte ikke å betale den leien Ulrichsen ville ha. Hva er rett leie for et anlegg kommunen har sponset med 150 mill for at de skulle spille fotball der og Ulrichsen ikke klaret å leie ut til konserter og messer. Skulle Stabæk betalt en leie tilsvarende de manglende konsert og messe inntektene? Eller er de inntektene utbyggers ansvar....

1
Ekstra Dette med at de ikke klarte å betale leie er en genistrekk Ulrichsen har klart å etablere. Nei de klarte ikke å betale den leien Ulrichsen ville ha. Hva er rett leie for et anlegg...

Ulrichsen vil garantert ut av dette. Slaget nå står om han vil klare å få betalt for en hall hvor utleie potensielet prissetter hallen som en konsert/messehall hvor det spilles fotball når den er ledig Eller en hall hvor det spilles fotball og leies ut til konsert/messser når den er ledig.

Bærum kommune viker unna fordel Ulrichsen, Akerhus fylkeskommune mener det er en idrettshall.

1
Ekstra Ulrichsen vil garantert ut av dette. Slaget nå står om han vil klare å få betalt for en hall hvor utleie potensielet prissetter hallen som en konsert/messehall hvor det spilles fot...

Bærum kommune flertall (H,FRP) stemte igjen for å berike Ulrichsen, mindretallet (V, AP) vil igjen klage inn til fylkesmannen for ulovelighet. Og slik ruller saken videre. Spesielt skuffet over Frp, folkets parti? Stadion skal hovedsaklig brukes til fotball ifølge reguleringsplanen. H og FRP mener 9 uker fotball (når det er lite konsert aktivitet, midt på vinteren og midt i sommerferien!!!) og 1/2 mill i leie per kamp er en oppfylling av dette. Til sammenligning kan det nevnes at Godset betaler 1.5 mill i året i leie, start 4 mill (under reforhandling). 1/2 mill i leie per kamp betyr null kamper. En hån mot enhver kommunalreguleringsplan.

1
Ekstra Bærum kommune flertall (H,FRP) stemte igjen for å berike Ulrichsen, mindretallet (V, AP) vil igjen klage inn til fylkesmannen for ulovelighet. Og slik ruller saken videre. Spesielt...

Avtale inngått mellom aktørene før utbygging "SF ønsker å etablere en overbygget flerbruksarena på Fornebu med et fotballstadion som også skal kunne benyttes til store underholdningsarrangementer"

Reguleringsplanen Det tillates oppført overdekket flerbruksarena med kunstgressbane og tribuner… " Det er denne formuleringen som ble for svak i ettertid.

1
Ekstra Avtale inngått mellom aktørene før utbygging "SF ønsker å etablere en overbygget flerbruksarena på Fornebu med et fotballstadion som også skal kunne benyttes til store underholdnin...

Ulrichsen gir jo selv svaret på hva det bør koste å leie ut stadion til fotball. NFF betaler 50 000 per dag til cupfinalene sine der. 500 000 (eller sagt på en annen måte 1/3 av det en konsert arrangør betaler)Hvorfor skal det være en annen pris for andre fotballkamper? Vi får se hva fylkenskommunen som sitter litt på avstand sier til dette.

1

Lignende innlegg

Laster...