Riise har rett.

Unnskyld, jeg vil nå tilbringe resten av dagen i dusjen med sporadiske utbrudd av "still not clean, still not clean".

5

Denne fyren gir seg aldri , og media hopper . På "forsiden" av dagbladet.no nå .

Er han ute etter å bli fotballnorges bad guy med tøffe meninger ?

( selv om mange bare på overskriften her kan si at han har mye rett ... )

Jeg ser ikke hva håningen her er? Det må da være greit å kommentere Høgmos uttalelser etter kamp, og mene at det er fjas?

For meg ville håning ha vært om han gikk på personlige greier (dialekten som mange liker å leke seg med). Men det her er en helt kurrant mening å ha, og jeg mistenker at de fleste er enig med han.

Jeg skulle ønske å se Høgmo sint og frustrert etter en slik kamp, han sier at det var dårlig og skuffende, men det er ingen følelser å spore. Det er et problem, og det er ingen tvil om at Høgmo ikke bare har et sportslig problem, men også et kommunikasjonsproblem til media og befolkningen.

Så er det her en treningskamp, men det er viktig med en god prestasjon mot Tyskland og full pot mot Azerbajdan og San Marino i de to neste kampene. Om ikke så syns jeg det er på tide å ta grep på trenersiden.

2
IsoGrifo7L Riise har dessverre rett. Årsaken til at Norge ikke kommer til sluttspill er likevel ikke Høgmo og Semb. Det hjelper ikke å sparke de to, for det er de norske spillerne som er for...

Spillerne vil fortsatt være for dårlige uansett hvem Norge får som Landslagssjef og Toppfotballsjef, og uansett hvordan landslaget spiller.

Feil.

En god trener ville satt sammen et lag basert på tilgjengelig spillmateriell, Høgmo tar ut de spillerne han mener er best, men til sin egen stil, som ikke funker.

Spillmateriellet vi har er godt nok til å kvalifisere til et fotball-EM med riktig coach, og med en annen trener enn Høgmo hadde vi slått Ungarn i kvalikken i våres.

2

Riise har dessverre rett. Årsaken til at Norge ikke kommer til sluttspill er likevel ikke Høgmo og Semb. Det hjelper ikke å sparke de to, for det er de norske spillerne som er for dårlig.

Spillerne vil fortsatt være for dårlige uansett hvem Norge får som Landslagssjef og Toppfotballsjef, og uansett hvordan landslaget spiller.

1
IsoGrifo7L Riise har dessverre rett. Årsaken til at Norge ikke kommer til sluttspill er likevel ikke Høgmo og Semb. Det hjelper ikke å sparke de to, for det er de norske spillerne som er for...

Nå var det flere lag som kom seg til årets EM med et på papiret dårligere spillermateriell enn det vi har. Så det burde definitivt ikke være umulg. Dog ser det overhodet ikke ut til at Høgmo er rett mann til å ta oss fremover. Da bør han derfor erstattes.

1
Slettet-FR8XFA

Denne fyren gir seg aldri , og media hopper . På "forsiden" av dagbladet.no nå .

En tråd der Riise har rett er da den siste tråden vi trengte her inne, tenk så mange som må ende opp med å støtte han pga denne tråden da mann, helligbrøde

1

Patetisk journalist. Han har bestemt seg for overskriften, så leter han i twittermeldingene til Riise for å finne noe matchende. Dessverre holder han fast på overskriften og faller helt i gjennom. Journalisten altså, ikke Riise.

1

Managere blir vurdert etter resultat over tid. Har det vært bra nok etter forventningene og all praten? spør Riise på Twitter, og lanserer seg selv som fremtidig trener:

– Om noen år er jeg der med brodern som assistent

Fy faen for en klyse

Bare fjas som kommer etter kampene. Svarene går på auto. Må gjøre noe så folk får valuta for pengene. Dette er veldig veldig dårlig, melder John Arne Riise på

Ja og det du kommer med er ikke fjass , og kommentarene dine er jo ihvertfall på auto.

--

Høgmo har jeg ikke sansen for men John Arne Riise er en av de største klysene som Norge har fostret.

1
IsoGrifo7L Jeg skulle likt å visst hvem den tryllekunstneren er som kunne klart det, og det skulle de også i Fotballforbundet.

Vil tippe hvertfall halve VGD - Fotball - Norsk ville gjort en bedre jobb mot Ungarn enn det Høgmo gjorde.

Ellers så er det en kjensgjerning at NFF bør ryddes opp i, hvorav de to første som må gå er Høgmo og Semb. Det hjelper ikke med generasjonsskifte på landslaget hvor nye og teknisk bedre spillere kommer til, når de som sitter øverst fremdeles sitter igjen med en fotballfilosofi fra 90-tallet.

1
JackAass Vil tippe hvertfall halve VGD - Fotball - Norsk ville gjort en bedre jobb mot Ungarn enn det Høgmo gjorde. Ellers så er det en kjensgjerning at NFF bør ryddes opp i, hvorav de to f...

Vil tippe hvertfall halve VGD - Fotball - Norsk ville gjort en bedre jobb mot Ungarn enn det Høgmo gjorde.

Nå viste Ungarn i EM at vi her på VGD undervurderte nivået på de ganske kraftig, så tror ikke vi hadde gjort det så bra vi heller.

1
ehall GoingKronos: Nei, vi undervurderte ikke nivået til Ungarn, var Høgmo som beviste hvor elendig taktiker han er. Vi hadde slått de med annen trener.

Hadde Norge skulle tatt ut et VM-lag i skråsikkerhet så hadde du i det minste vært selvskreven i troppen.

At vi ikke har vært i mesterskap på 16 år handler nok om veldig mye mer enn svake trenere. Kvalifiseringen var faktisk i overkant av hva nivået vårt ligger på, vi var veldig nært med å ta oss direkte til EM. Så møtte vi et Ungarn som vi var klart bedre enn på hjemmebane, uten å få et resultat. Det koster, marginene er veldig små og at vi tapte i Ungarn er vel ingen klar underprestasjon selv om kampen var elendig. Ungarn viste seg med å ta seg til utslagsfasen i EM at de nok var et minst like godt lag som oss - Sverige som vi liker å sammenligne oss med klarte jo ikke å ta seg videre fra grunnspillet. Så jeg syns ikke vi skal overdrive hvor dårlig resultat det var å ryke mot Ungarn.

Da er det smartere å innse hvordan nivået er og se hva vi kan gjøre for å bli bedre. Og det gjelder ikke bare fotball, vi så også i sommer-OL hvor nivået er og hvor langt bak vi er toppidrett som nasjon.

1
GoingKronos Hadde Norge skulle tatt ut et VM-lag i skråsikkerhet så hadde du i det minste vært selvskreven i troppen. At vi ikke har vært i mesterskap på 16 år handler nok om veldig mye mer en...

Så møtte vi et Ungarn som vi var klart bedre enn på hjemmebane, uten å få et resultat.

Så valgte vi å spille den avgjørende kampen mot dem med Henriksen og Ødegaard på topp. Det er slike avgjørelser trenere, med rette, får fyken for. En ting er å ryke, men når en blant annet ryker på ren og skjær idiotisk taktikk i forkant av kampen, da er det ikke bare spillerne det går på. Da går det på trenerens evne til å gjøre de rette grepene.

1

Lignende innlegg

Laster...