Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Under Per Høgmos tid som landslagstrener har vi sett den ene etter den andre spilleren velge bort landslagspill for Norge til fordel for fotballstormakter som Kosovo, ikke mindre enn 5 norske statsborgere spiller nå landslagsfotball for Kosovo. Jeg bebreider dem ikke,veien til spill for Norge er for lang fordi Høgmo alltid proriterer sine egne yndlinger. Mange undret seg da Høgmo tidligere i sommer tok ut Uljik Yttergård Jensen på landslaget, en guttunge som aldri i sitt liv hadde spilt en eneste A-lagskamp for noe lag og var gitt opp av sin franske klubb var plutselig god nok for det norske A-landslaget. Enda mer uforståelig er det at hans storebror Juben Yttergård Jensen har fått over 30 landskamper, han var banens dårligste i nesten alle de kampene, en spiller som blir totalt usynlig så fort han møter gode motspillere er fast inventar på Høgmos lag, er det rart vi sliter ? Disse hodeløse laguttakene gir kun mening når man tar med i betraktning at Per Høgmo er bestekamerat med guttenes far, den gamle TIL-legenden Tjuls Jensen som var lagkamerat med Høgmo i TIL på 80-tallet, ikke bare var de lagkamerater, de var også naboer og gikk i samme klasse på lærerskolen i Tromsø. Det er direkte pinlig for norske sportsjournalister at de ikke har evnet å se kameraderiet Høgmo representerer etter tre år som landslagssjef.

11
23 svar

23 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

KnutMagnar

Tykkjer faktisk r'en til Høgmo vert meir ut som ein g og ikkje j.

"Æ tgug at hainn Guben Ytteggåg Jænsn blig ein solid tilvækst i landslagstgoppen".

Men det er mykje nok å ta Høgmo på foruten ein liten talefeil, så det er uansett feil fokus.

3

KaffeOrginal

Men det er mykje nok å ta Høgmo på foruten ein liten talefeil, så det er uansett feil fokus.

Morsomt nok å mobbe han for denne feilen synes da jeg

1

camelrider

Kamejat Norkark, det ser ut som det hviler en forbannelse over Per Høgmos lag, alt som kan gå galt går galt hele tiden. Høgmos store problem er noe så banalt som bad karma, han tok med seg tonnevis med bad karma inn i jobben som landsslagstrener pga den utspekulerte sleipe måten han sørget for at legenden Drillo fikk sparken.

2

Trehjulssykkel

NÅ MÅ DEJE SLUTTE Å MOBBE UTTALELSEN TIL PEJ MATIJAS.

2

travern

direkte pinlig for norske sportsjournalister at de ikke har evnet å se kameraderiet Høgmo representerer etter tre år som landslagssjef.

ENig. Er enda pinligere at han fikk jobben, men det pinligste av alt er at han fortsatt har jobben.

2

KongOjo

Hvis man ikke har lyst å spille for Norge kan man bare gi faen, hvis man har større kjærlighet til en annen nasjon etter å ha bodd i Norge nesten hele livet er det riktig å takke nei til Norge. Så får vi se hva som skjer videre, den eneste som er litt krise å miste er Celina, men han virker til tider som en liten grinekuk, åmdet er det siste vi trenger på dette landslaget.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...