Strålende, dette er det vi har å se frem til når man skjerper konkurransen

Den siste der er jo forsåvidt grei, men de to første ......

1

Å sende inn protest fordi en spiller har på seg en ring, det er smålig det. De hadde helt sikkert ikke tapt 2-0 om spilleren hadde tatt av seg ringen.

1

I den såkalte 1.divisjon for en del år tilbake tapte Byåsen 0-8 mot Sogndal. Sogndal brukte en ikke-berettiget spiller i noen få minutter på slutten. Byåsen fikk medhold og 3-0 seier og Sogndal fikk 0 poeng.

(mener det var ganske sånn cirka slik :)).

1

Protest en og tre er ganske opplagte. Det har vi dommer på fra tidligere, og jeg ser virkelig ingen problem med noen av de.

Den med ringen er idiotisk, og et vennlig råd til klubben er å spare pengene det koster å få en protest behandlet og heller bruke de pengene på utvikle bedre spillere.

1
GoingKronos Protest en og tre er ganske opplagte. Det har vi dommer på fra tidligere, og jeg ser virkelig ingen problem med noen av de. Den med ringen er idiotisk, og et vennlig råd til klubbe...

Protest en og tre er ganske opplagte. Det har vi dommer på fra tidligere, og jeg ser virkelig ingen problem med noen av de.

Juridisk sett har jeg ikke noe problemer med den første, moralsk har jeg dog litt problemer med at at en motstander vet om et potensielt problem på forhånd og så venter til etter kampen for å bruke det for å få omgjort resultatet om kampen ikke går i sin favør.

Nå vet ikke jeg årsaken til at denne spilleren ikke var spilleberettiget så jeg forutsetter at det ikke var bevisst juks inne i bildet og i såfall er dette litt vel kynisk for meg og jeg håper at jeg aldri opplever at klubben min benytter seg av slike metoder

1
Sulfat Å sende inn protest fordi en spiller har på seg en ring, det er smålig det. De hadde helt sikkert ikke tapt 2-0 om spilleren hadde tatt av seg ringen.

Å sende inn protest fordi en spiller har på seg en ring, det er smålig det

Hva med dem som protesterte på en spiller de før kampen visste ikke hadde lov til å spille ?

Greit nok at de er nødt til å spille kampen , men om de ikke har sagt fra til dommeren så er dette også forkastelig

1

Lignende innlegg

Laster...