Du finner ikke bedre mann for denne jobben enn nettopp Bratseth. Sånn sett absolutt ikke overraskende at NFF kvitter seg med ham.

3

Såvidt meg bekjent har Høgmo en fartstid som ekspert i Viasat-studio. I kjølvannet av dette foreslår jeg at han fjernes.

3

Lederne i NFF skal gå jævlig stille i dørene når det kommer til etikk og moral.

De ansetter Erik Loe og fjerner Rune Bratseth.

Man skulle tro vi levde i en bananrepublikk

2

Riise kunne vært noe. Må da bare få gjort unna en runde i media og bloggverden om utestenging og mobbing så er han klar. Trolig kortvarig, da han er så glad i Betsson at han nok må tilbake dit etter 14 dager i komiteen.

1

"Viasat-ekspert" Jan Åge Fjørtoft er ansatt som internasjonal rådgiver i NFF. Noe som tydeligvis er helt ok...

1

Nå blir man jo sjelden overrasket om dumhetene NFF kan få seg til... Men dette er jo bare helt idiotisk.

Bratseth burde være det første navnet på blokka til en slik komité. Med en unik kombinasjon av integritet, erfaring og meget god kunnskap om internasjonal toppfotball. Når en ser suppe-gjengen som sitter igjen så må en jo lure på om Bratseth har bært hele denne komiteen på ryggen frem til nå... Mina Gerhardsen... ærlig talt!

Det vi imidlertid kan være sikre på er at vi ikke har sett den siste dumheten fra NFF. En suppegjeng uten like, og jammen har en på merkelig vis klart å få en handlingslammet tullebukk som Svendsen på toppen også...

1
KingKenny Nå blir man jo sjelden overrasket om dumhetene NFF kan få seg til... Men dette er jo bare helt idiotisk. Bratseth burde være det første navnet på blokka til en slik komité. Med en...

En suppegjeng uten like, og jammen har en på merkelig vis klart å få en handlingslammet tullebukk som Svendsen på toppen også.

Mulig...men hvilken rolle har Svendsen i denne saken da? Trodde det var gjengs oppfattning av å få så lite RBK i komiteene som mulig jeg.

1

Årsak; han jobber for Viasat som viser reklame for utenlanske bettingselskaper

Da Bratseth var direktør i RBK stilte han klubben et ultimatum i forhold til alkohol-salg i VIP-boksene. Kan ikke se at han har stilt Viasat samme ultimatum i forhold til gambling-reklame.

Har han blitt mer liberal på gammeldagene?

1

Det er også fullt mulig å ikke ha noe imot gambling, samtidig som en er beinhard avholdsmann. Dog litt merkelig, som de som er beinharde på at hasj og slikt skal være forbudt, samtidig som de drikker seg fra sans og samling hver helg.

1
Fygaren Det er også fullt mulig å ikke ha noe imot gambling, samtidig som en er beinhard avholdsmann. Dog litt merkelig, som de som er beinharde på at hasj og slikt skal være forbudt, samt...

Det er også fullt mulig å ikke ha noe imot gambling, samtidig som en er beinhard avholdsmann.

Han kunne forsåvidt vært det siste og ment at dette var hans privatsak, og ikke noe han skulle fronte offentlig i RBK-sammenheng.

Det er når han ikke virker å stille lignende krav til Viasat at man kan lure på om han har skeiet ut og blitt "mer liberal".

Men det er mulig han kun har selektiv moral ja.

1
Folkflesk [sitat…] Han kunne forsåvidt vært det siste og ment at dette var hans privatsak, og ikke noe han skulle fronte offentlig i RBK-sammenheng. Det er når han ikke virker å stille ligne...

Men det er mulig han kun har selektiv moral ja.

Alle har selektiv moral. Om gambling ikke er noe han synes er verd å kjempe imot gjør det ikke hans syn på alkohol mindre valid. Og såvidt meg bekjent jobber han ikke for en kanal med alkoholreklame, gjør han det?

1
Folkflesk At arbeidsgiver fronter uetiske ting som ikke er forenlig med Bratseths kristne livssyn (som han åpenbart ikke mener er en privatsak). Gambling er vel ikke noe bedre enn alkohol?

Nå er det da mange som ikke er kristne som ikke ønsker alkohol på idrettsarrangementer.

Og når det gjelder spillereklame så er det jo mer likt å sammenligne med at det bare skal være et merke øl som tillates. Altså det er ingen motforestilling i norsk idrett mot verken gambling eller reklame for det.

1

Dette er intet annet enn tåpelig.

Å skulle trekke inn en bi-arbeidsgivers "moral" i vurderingen av skikkethet av å sitte i et etikkutvalg i NøFF er og blir idiotisk.

Likeså ser jeg enkelte velger å spinne på denne her, uten at jeg ser noen særlig tung argumentasjon for å gjøre dette.

FLAUT, NøFF. FLAUT.

1

Synes egentlig gambling og alkohol på idrettsarrangementer ikke er noen stor sak, men jeg synes samtidig det er litt pussig å være så fanatisk opptatt av det ene og gi faen i det andre.

De har jo sammenlignbare i og med at forbruk i kontrollerte mengder ikke er problematisk (for andre enn Bratseth & co), men at folk som skeier ut kan bli alkoholikere/spilleavhengige, ev. personlig konkurs.

Det er uansett typisk norsk å gjøre alkoholen til det desidert verste ondet, selv om det er godt mulig at gambling har ødelagt minst like mange liv som alkohol.

1
Folkflesk Synes egentlig gambling og alkohol på idrettsarrangementer ikke er noen stor sak, men jeg synes samtidig det er litt pussig å være så fanatisk opptatt av det ene og gi faen i det a...

Synes egentlig gambling og alkohol på idrettsarrangementer ikke er noen stor sak, men jeg synes samtidig det er litt pussig å være så fanatisk opptatt av det ene og gi faen i det andre.

De har jo sammenlignbare i å med at forbruk i kontrollert mengde ikke er problematisk, men at folk som skeier ut kan bli alkoholikere/spilleavhengige, ev. personlig konkurs.

Kort oppsummert sier du vel at Bratseth har en lite prinsipiell holdning til slike ting. Det han ikke liker er fy-fy, og skal i tillegg nektes alle andre. Mens det han synes er A-Okey naturligvis er ukontroversielt (i hans egne øyne), og det er derfor "akseptert" at andre skal få drive på med det.

Ikke bare selektiv moral, altså, men også hyklerisk, uprinsipielt og ulogisk.

Dessverre har du helt rett.

1

Lignende innlegg

Laster...