Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Brann - Viking 10.9 kl 18 (limerick-tråd)

I Bergen, på lørdag den dag kommer mørkeblå Viking som lag for å se om de kan ta poeng mot vårt Brann i så tilfelle; stort ubehag

På tabellen er Brann nå på fjerde mens et Viking har jo kommet nære Blir det mørkeblå seier mens et par siddiser heier er det brått noe fare på ferde

I vårt mål står en polakk så velvillig og på backene; Nouri og Gilli der i midten en Grønner og en Acosta som skjønner at en baklengs, det er jo helt silly!

Karantene på midten, litt skralt men vi starter med Haugen sentralt Braaten dekker en kant plass til Skaanes vi fant mye jobbing! Det har vi befalt!

Fremme er vi avhengig av Huse, så kan han raskt rundt Viking suse Sentralt, kanskje Børven? Vega legger inn sørven MÅL - blir våt i min truse

Sånn om formen, så er vi på hell etter to tap og uavgjort, vel... Skal det bli kamp om sølvet må de feies i gølvet På lørdag! Blir litt av en kveld!

2
63 svar

63 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LongView3

I Viking har vi økonomisk krise

Dermed har den eneste personen som kunne rime fått sparken.

Håper vi vinner

Selv om sannsynligheten ikke er stor.

2

keizersoze

I Viking har vi økonomisk krise

Dere har noen millioner i minus. Men vi har noen millioner i minus spillermessig. Kan bli spennende.

1

KaffeOrginal

Så Viking ville ha straffe ?

Godt å se at Jonevret er uenig med sin egen spiss da i denne saken

Er vel ikke helt korrekt denne beskrivelsen heller

Bergen (aftenbladet): Dommer Tom Harald Hagen så aldri ut til å være i tvil der etter den omdiskuterte situasjonen i 1. omgang. Samuel Adegbenro ble frispilt bak Branns forsvar, ut kom Brann-keeper Piotr Leciejewski.

Adegbenro nådde ballen først og tuppet den forbi Branns keeper, skrått mot dødlinjen. Leciejewski kastet seg inn i duellen uten å være i nærheten av ballen, Adegbenro gikk i bakken og ropte på straffespark. Det fikk han ikke. Nigerianeren fikk heller ikke gult kort, slik Branns keeper tydelig fortalte dommer Hagen at han burde gi.

http://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/eliteserien/Viking-angriperen---Jeg-skulle-hatt-straffespark-819618\_1.snd

1

Gorgi

KaffeOrginal:"Er vel ikke helt korrekt denne beskrivelsen heller"

-------------

Det er vel ikke mye feil der?

Men enig at det ikke var straffe. Adegbenro var i ubalanse og var på vei ned før det var kontakt med keeper. Synes heller ikke det var forsøk på filming.

1

KaffeOrginal

var i ubalanse og var på vei ned før det var kontakt med keeper. Synes heller ikke det var forsøk på filming.

For meg så det ut som ett klassisk tilfelle av stuping med påfølgende bønn mot dommeren om straffe ...

Men er sikkert litt farget her , og har bare sett det om igjen de reprisene de viste på stadion ( og det var jo ett par )

1

KaffeOrginal

Ikke den store interessen for denne kampen .

MEN skal prøve å være litt positiv her tross alt . IKKE lett å finne så mye å glede seg over i dag sånn sett .

Så får dra fram det lille jeg likte

Kasper Skaanes ble dagens Brannspiller . Ikke ufortjent . Løper og løper og løper . I dag taklet han til og med som en mann og vant ett stort antall hodedueller . Det er imponerende når man er er 150 cm høy og veier ca 30 kilo .

Jonas Grønner . Taklingssterk og mer eller mindre feilfri . God kamp av han . Alternativ kandidat til dagens beste på min blokk

Vår nye venn fra saueøyen viste at vi defensivt ikke har store problem med reserven på backen i alle fall . Nesten bedre enn førstevalget bakover , men ikke så imponerende framover . Her kan man jo være redd for at dette vil medføre at han tar denne plassen på laget snart ....

Haugen gjorde også en brukbar kamp i en dessverre for oss litt for defensiv rolle .

Acosta som vanlig solid i duellene . I dag også uten de hodeløse taklingene som gir frispark i mot i livsfarlige situasjoner . Om dette skyldes litt mer smartness eller en dau kamp er jeg dog mer usikker på .

1

ErnestDefarge

Helt krise at et oppgjør mellom to såkalte rivaler kan ende med bare 17 frispark og null gule kort. En ting er at det gode angrepsspillet manglet, men herregud for en puslete kamp.

1

lsklars

Piper publikum???

1

KaffeOrginal

Piper publikum???

Ja og velfortjent .

1

KaffeOrginal

Piper publikum???

Litt bedre tid her nå ..

Ja , det ble pepet i dag . Og jeg mener det var på sin plass .

Viking er med all respekt for våre venner i sør ett av de mest pusslete lagene vi har møtt på stadion i år ( ikke for det , vi klarte å slippe dem til på alt for mange sjanser allikevel )

Og på tross av dette så valgte man feile løsninger gang på gang . Den trygge bakoverpassningen når man hadde sjanser til brudd . Litt skyldes jo selvsagt at spillere forran ballfører hadde det ikke så veldig travelt med å komme seg i gode posisjoner , men alt for mange ganger så var det rett og slett bare tafatt

PLUSS at Piotr fikk sin del da på overtid . 0-0 på hjemmebane. Vi har muligens ett minutt igjen å avgjøre på . Da skal IKKE vår keeper bruke masse til på å finne rett ball og velge andre siden av 5 meter for utspark osv osv . Få ballen ut og fram og gi oss muligheten til en siste avslutning for faen !

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...