Fotball - Norsk

lsklars

Fugla - Odds

Søndag smeller det igjen på fryktede Åråsen. Gult og svart mot hvitt og svart. Kampstart 18:00. Kanarifeltet kommer til å fylles med klart årsbeste etter to uker med sterkt mobilisering innad. Laget skal støttes i 3x45 fra tribunen.

Ellers er laget i elendig form og står i fare for å rykke ned, året før klubben fyller 100 år. Tenk å feire 100 år i Obos da, dere! Rairai.

Kan virke som vi stiller slik;

Origi

Skogseid - Amundsen - Kippe - Mikalsen

Knudtzon - Lundemo - M. Martin - Moa

G. Martin - Malec

Tips; 1-1.

Bortelaget for Odds ta seg av. OO er vel suspendert, takk for det, for han hadde garantert puttet minst ett her.

2
216 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Odd er bedre enn det de har vist de siste kampene, derfor blir dette tøft. Vi må ha flaks og være løpssultne hele matchen. Odd løper og legger inn fra kant, og det krever mye kondis for å forsvare seg mot det, samtidig som vi må angripe. Dette er ikke kampen for kyllinger.

1

Kult at det ble kamptråd likevel. :)

Dette er en tøff og åpen kamp mellom to lag som jobber hardt for å finne tilbake til formen. Odd med 4 poeng på de 5 siste. LSK med 3 på like mange kamper. Odd må ta poeng for å henge med i medaljekampen og på Åråsen fryktes nedrykk. I nedrykkstriden er det imidlertid tett og mye tyder på at Start, Aafk og Stabæk danner proppen i bånn...

Odd har som kjent O2 ute, noe som gjør at det satses på enten Riski eller Bentley som spiss. Ellers har Samuelsen og Nordkvelle slitt en del med skader i år, men en oppdatering vil si mer nøyaktig hvordan de ligger an foran denne kampen. Noe som er hakket mer spikra er at Fredrik Semb ikke rekker denne kampen grunnet operasjon av menisken og Eriksen vil antagelig ta hans plass. Dette gjør at Odd muligens igjen stiller med et svekket mannskap. Tross tap i to siste; Tendensene i spillet i det siste samt Odds bortestatistikk gir grunn til å tro på poeng på Åråsen.

Om LSK vet jeg lite, så setter pris på oppdatering ang evt skader og karantener.

Tipps: borteseier... med ett mål..

1

Odd mot LSK (med et snev av ønsketenkning når det gjelder indreløperne):

Rossbach

Ruud, Eriksen, Hagen, Grøgaard

Samuelsen, Oldrup, Nordkvelle

Bentley, Riski, Zekhnini

1

Stefan Mladenovic har så langt gjort en god figur de gangene han har kommet til, så det er mulig han får spilletid også.

1

Nei. Er ikke klar for kamp så lenge tidenes vits av en trener i LSK fortsatt har jobben. Har veldig lite lyst, men kommer vel.

1

Viktig for begge lag denne. Håper Odd snur skuta etter mye dårlige kamper slik at de kan feste grepet om sølvet...

1

Jeg syns det alltid er skummelt å spille uten Bonke. Det er greit at Bonke ikke har vært i form i det siste, men jeg syns vi ofte har framstått helt sjanseløse defensivt uten ham. Nå skal det sies at Martin har vært bedre i det siste og han slår ikke lenger et tosifret antall hårreisende feilpasninger hver kamp, men jeg er ennå ikke overbevist om at en midtbanefirer med Martin og Lundemo sentralt er bra nok defensivt. Langt ifra.

1

Ingen Origi og Bassel med idag. Begge utestengt fra troppen grunnet en situasjon på fredagens trening.

1
real-_- Ingen Origi og Bassel med idag. Begge utestengt fra troppen grunnet en situasjon på fredagens trening.

RB-sporten vet at de til LSK-spillerne havnet i håndgemeng etter en diskusjon under fredagens LSK-trening.

Sammenstøtet mellom spillerne var av så alvorlig karakter at LSK-trener Runar Kristinsson har valgt å sette begge spillerne ut av LSKs tropp til den meget viktige kampen mot Odd søndag kveld.

Det er ikke første gang at Origi og Jradi havner i krangel på trening. Også i uka før kampen mot Aalesund var det en åpenlyst krangel mellom de to spillerne på trening.

1

Rossbach

Ruud-Bergan-Hagen-Våge Nilsen

Samuelsen-Oldrup-Nordkvelle

Bentley-Riski-Zekhnini

Myhra,Eriksen,Berg,Messoudi,Mladenovic,Grøgaard,Haugen

1

Lignende innlegg

Laster...