Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når såkalte Brannfans velger tv-kamp....

.....med Liverpool, fremfor å støtte sitt lokale lag i kampen mot Viking på Brann Stadion, da kan de simpelthen ikke kalle seg Brannfans. Da kan de bare ryke og reise et visst sted og om det er noen av dere som er her inne og føler seg truffet, så er det bare å skamme seg. Jeg vet at det var endel som prioterete den latterlige anglofilien, fremfor å følge Brann, de kler seg sågar opp i Branngarnityr fra topp til tå på alle Brannmatcher, såfremt det ikke krasjer med laget de ser på tv. For noen parodiske fjols!

1
22 svar

22 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Faquarl

Norsk fotball suger.

2

PapaSmurf

Det er jo trist at et lag fra et annet land skal fenge mer enn det norske favorittlaget.

Men medisinen er ikke å kjefte på de som prioriterer Liverpool foran Brann. Jeg tenker mitt om disse jeg også, men det holder jeg for meg selv.

Medisinen er å gjøre TL mer attraktiv. Og i år har alle andre lag enn RBK ødelagt TL ved å være dårlige. Hadde ikke alle andre sviktet hadde det vært mer spenning.

1

zephyrus

He he! Nå var du morsom, Hepp!

1

HuiBuorre

Jeg skjønner ikke at noen kan være supportere av lag utenfor egen by eller region, men erkjenner samtidig at det ikke angår meg. La folk heie på hvem de vil.

1

HuiBuorre

Helt greit at Brann-fansen skriver på PL-sidene. Dårlig gjort av admin å flytte denne tråden hit.

1

Hepp1971

Er det kun Brannfansen som har sett seg lei på anglofilien som hersker blant sine egne? I 96 var det flere svikere ute og gikk og det var tilløp til håndgemeng grunet dette. Bare tenk den absurde tanken, at en Poolfan dropper å gå på Anfield for å se Brann-Viking i tv-sendt kamp. Det henger ikke på greip!

1

Kurtkanon2

Så det du forteller meg, er at det finnes hjernedøde amøber som av en eller annen uforståelig grunn går rundt og innbiller seg at de har noe som helst de skulle ha sagt over hvilke klubber andre voksne mennesker velger å heie på?

Slike trenger virkelig å skaffe seg set liv.

Bra du presiserer dette!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...