Fotball - Norsk

Fygaren

Erik Espeseth mannen bak RBKs sportslige suksess

Link..

"– Vålerenga i dag minner om da jeg kom til Rosenborg i 2002. Markedspotensialet var uforløst og det samme var det sportslige, som det er i Vålerenga nå, sier Espeseth til VG"

Dette er fascinerende. En kan si hva en vil om markedspotensialet på den tiden, det var nok noe uforløst, men hvordan kan en si at det sportslige potensialet i RBK var uforløst i 2002? Dette er litt som å si at Vikings spisser er i klasse med 2007-utgaven av Peter Ijeh, det er direkte feil og egentlig ganske pinlig for vedkommende som prøver å argumentere for det.

En skal selvsagt gi Espeseth ros for sitt arbeide i Strømsgodset, men om dette er virkelighetsoppfatningen hans er det smått fascinerende. Det var altså ikke Eggen som fikk ut det uforløste potensialet rent sportslig i Trondheim, det var Erik Espeseth.

1
3 svar

Han er jo en spesiell type. Husker fra tiden i Rosenborg at det kom mye rart fra den kanten.

Det er vel så godt som ingenting som er sammenlignbart med det Vålerenga han kommer til nå og det Rosenborg han kom til i 2002.

1

hvordan kan en si at det sportslige potensialet i RBK var uforløst i 2002?

Mulig det ble litt mye champis i VIP-losjen med søte Celina og Trøim. Der vi dødlige tar Møllers Tran tar de i VIP champis.

1

Ser at han samtidig også tar æren for engas oppsving, sjøl om han er beskjeden nok til å dele æren med Deila da. Sikkert moro for Reka. Bare det han ble presentert ga enga en opptur får han seg faktisk til å si altså.

1
Laster...