Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Damer. Dette er kvalifisering, men jeg veit ikke til hva.

Leder 3-0 etter 15 min. Vesentlig mer underholdende enn å se Høgmos disipler.

NRK1 - Nordlie kommenterer

1
27 svar

27 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

helvis

Nordlie:

Lisa Marie Woods har vært rundt omkring i flere klubber og herjet på alle mulige måter.

Morsomt. Parafrasert, men ingen tvil om at Keiko liker sladder.

2

sexxes

Nordlie: Lisa Marie Woods har vært rundt omkring i flere klubber og herjet på alle mulige måter.

USA, Canada, Danmark, Australia, Kasakhstan og Island er vel landene hun har spilt i, i tillegg til Norge. 14 forskjellige klubber som seniorspiller (med forbehold om at jeg har glemt noen).

1

helvis

1

sexxes

Knudsen er vel ut ifra merittene en som vil bli trukket frem, men samtidig har hun hatt mye større ressurser enn de andre (med et mulig unntak av Avaldsnes).

Hun er en person jeg derimot ikke liker. Pussig at hun og Hege Riise har fungert sammen. Riise virker veldig sympatisk. Men dette betyr jo nødvendigvis ikke alt.

Så har man selvsagt Tom Nordlie :) Etter oppholdet i Avaldsnes er det dog kanskje vel mange spillere som har fått han opp i halsen.

Mulig man må se utover landegrensene, men det bli vel for dyrt! En amerikansk trener kunne kanskje sett ting på en annen måte. Kunne tenkt meg Bradley tilbake til Norge :)

1

helvis

Finjord er forøvrig ikke blitt tilbudt ny kontrakt enda.

Håper NFF ikke gir han ny kontrakt. Selv om resultatene i EM-kvalikken er ok synes jeg Norge ikke har overbevist og vært direkte heldige i kampene mot Østerrike og til dels mot Wales.

Vi feilet i OL-kvalikken og med Finjord som trener tviler jeg vi har mye å stille opp med i EM.

Finjord har ikke klart å utnytte Adas ekstreme potensiale. Vi har slitt med angrepsspillet vårt og midtbanen har ikke fungert som den burde.

1

sexxes

Håper NFF ikke gir han ny kontrakt. Selv om resultatene i EM-kvalikken er ok synes jeg Norge ikke har overbevist og vært direkte heldige i kampene mot Østerrike og til dels mot Wales.

Har du noen formening om hvem som burde passe som ny landslagstrener. Personlig liker jeg Finjord, men ser jo at han ikke har fått ut så mye av laget som man skulle ønske. Har også hørt at han ikke var så ønsket i spillergruppen i utgangspunktet.

Vi har to verdensklassespillere i Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen. Etter de to er det dessverre for mye grått. Haavi har et stort potensiale, og Herlovsen scorer jo en del.

Vi har to toppkeepere, men Hjelmseth er i siste halvdel av 30-årene, og Fiskerstrand har snart vært ute i et halvt år. Etter disse er det faktisk helt krise.

1

helvis

Har du noen formening om hvem som burde passe som ny landslagstrener.

Nei jeg har i grunn ikke det da det er så mye spiller inn. Ikke har jeg noe forhold til norsk damefotball sett bortifra landslaget heller. Men en type som Morten Tandberg kanskje? Aner ikke om han ville hatt interessen av det eller hvordan det ville fungert men det er vel på det nivået man leter. Eventuelt hun LSK Kvinner treneren som gir seg pga økonomi? Monica Knudsen.

Synes det var greit at Finjord fikk prøve seg men synes han har i liten grad klart å sette preg på laget. Finjord virker som en fin fyr men og som litt lettvekter. Jeg er usikker på om han sliter med å få frem hva han vil til spillerne eller om han faktisk ikke har så mye å by på men i flere kamper mot gode lag har det sett veldig tynt ut.

Enig at Haavi er god. Kan ikke fatte hvorfor hun ofte ikke starter eventuelt er første som blir byttet ut.

Synes midtforsvaret er helt ok, og Maren Mjelde er en helt kurant potet. Men midtbanen (og backene) har vært et stort problem lenge.

1

PapaSmurf

Så lenge man kkke begynner med slikt på Molde-kamper så skal de få holde på.

1

jorkje

fysj

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...