Nye VGD er lansert! Mer informasjon

KAMPTRÅD Molde- Rosenborg TL Runde 25

Da er årets viktigste enkeltkamp snart i vente. Kampen mot de fargeløse fra Trondheim. Før kampen har Rosenborg et forsprang på 18 poeng ned til nummer 2. Med 6 kamper igjen skjønner alle at 1 poeng til bortelaget gjør at de kan feire seriegullet i Molde. Derfor håper vel alle Moldefans at hjemmelaget skal opptre som noen skikkelige festbremser og snyte bortelaget for konfekten.

Så litt fakta.

HVOR TV2 Sport Premium4 og Aker Stadion

NÅR Lørdag 24.sept kl.1800

DOMMER En eller annen som Terje Hauge sender ut. Skal jeg tippe blir det han Moen.

Før kampen er situasjonen for de 2 lagene helt ulik. Vi har som sagt et bortelag som i praksis er serievinnere. Og et hjemmelag som prøver å havne på pallen og få Europacupspill i 2017. Den kampen vil bli et rotterace uten like. Før kampen skal Rosenborg ut i en tøff cupkamp mot Tromsø. Vi får satse på 120 minutter på en regnfull matte.

Regner med at Aker kommer til å være bortimot utsolgt på lørdag. Ryktene sier at trønderne ligger i hardtrening for å lære seg å snakke romsdalsk for å skaffe seg billetter.

MOLDE sine tre siste.

Viking(b) 1-0

Haugesund(h) 0-0

Strømsgodset(b) 0-2

ROSENBORG sine tre siste.

Start(h) 2-0

Stabæk(b) 0-2

Tromsø(h) 3-1

Hjemmelaget står med 4 poeng de 3 siste kampene mens bortelaget står med 3 strake seire og 9 poeng. Allikevel har jeg tro på en solid kamp av Molde samt at poengene blir igjen i byen.

Mulig Moldelag

Horvath

Remmer- Gabrielsen- Gregersen- Flo

Strand- Sarr- Singh

Mostrøm- Sigurdarsson- Brustad

Da gjenstår det bare å ønske trøndere en flott busstur til Norges flotteste fotballstadion samt en ikke fullt så flott hjemtur. Dere skal vite at dere kan feire det seriegullet så mye dere vil. Men ser heist at dere utsetter det til runde 26. Kjør debatt.

Mitt kamptips. 2-1 og H

4
1k svar

951 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PapaSmurf

Moldes sikkerhetssjef:

- Alt i alt, hvor fornøyd er du med avviklingen av kampen?

- Vi er godt fornøyd med arrangentet. Det skjedde jo ikke noe under kampen, og så var det altså en feiring som skjedde etterpå. Det er jo ikke tillatt å storme banen, men vi ser det som noe som skjedde i gledesrus. Sånn er livet – de var lykkelige og glade. De vant kampen, og ble i tillegg seriemestere. Det er hver sin gang.

-----

Dette er selvsagt fasit.

4

Rockets_AA

Dette er selvsagt fasit.

Godt å høre ikke alle har mista det. En liten prat med vaktene som begynte å sparke etter de som storma banen til neste gang så begynner det å ligne noe.

Men en ting, i dag så jo Tornekrattet ut som en supportergruppe igjen, med bluss og hele pakken. Hvor har de vært så langt i sesongen?

1

Moldeheia

Men en ting, i dag så jo Tornekrattet ut som en supportergruppe igjen, med bluss og hele pakken. Hvor har de vært så langt i sesongen?

Det er dessverre mange som stiller opp på inngang 13 bare på de store anledningene. Er det ett sted i verden man ikke setter pris på å ha det romslig rundt seg er det på hjemmekamper, men romslig er nettopp det det er på inngang 13 mot FKH, Sarpsborg, Glimt etc...

Koste meg på kamp i dag, selv om det ble traurig utover i andre. Blir interessant å se hvordan oppmøtet blir på lokaloppgjør mot KBK neste år, hvis de haler i land opprykket.

1

PapaSmurf

Støtter Vaagbø!!!

Nå har det gått fullstendig over styr. Kjernen oppførte seg eksemplarisk. At noen få stormer banen for å feire med spillerne. Big deal.

4

Pugachev

Dette er et ekte hatoppgjør: Jeg hater begge lagene!

4

HarryH

Tipper den svei for Exo!

2

PapaSmurf

Forøvrig skal det være ett minutts applaus før kampen for Moldes største supporter som døde brått rett før sist hjemmekamp. Kristen Bøen, mannen som kjørte bomtur til Stavanger og ikke minst som kjørte til Alta for å se Alta -Molde i cupen.

Moldes A-lag, Molde 2, Molde-damene. Kristen var på plass med kraftig røst og flagget til topps. Av og til alene på supporterfeltet. Sangen runget likevel.

Heia Molde! Heia! Heia!

4

MensenErnst

Jeg har også begynt å gremme meg over idiotene i aviser som skriver at nordmøringer og trøndere fyller borteseksjonen på Aker Stadion. Denne nordmøringen stiller i blått og det gjør alle andre nordmøringer jeg kjenner også.

Helsike som jeg kjenner jeg hater Rosenborg. Det er eneste lyspunkt i denne tragedien.

4

PapaSmurf

. Denne nordmøringen stiller i blått og det gjør alle andre nordmøringer jeg kjenner også.

Nordmøre er vel delt i søndre og nordre del. Nordre nordmøre har vel klart flest RBK-fans, mens kommuner som Sunndal, Eide, Gjemnes, Averøy, Halsa og Tingvoll er tradisjonelt blå kommuner.

Kristiansund har vært litt i bevegelse. Spesielt de siste årene har det av diverse grunnen vært litt ukult å være MFK'er. Men Kjell Nergaard holder stand. Kudos!

Men det er fortsatt flere MFK og RBK-fans der enn det er KBK-fans.

1

HarryH

Kjell Nergaard holder stand

Heretter kalt Kjell Integritet Neergaard.

Partifelle med Torbjørn Rosenborgskjerf Jagland, men uten likheter for øvrig.

1

PapaSmurf

Helsike som jeg kjenner jeg hater Rosenborg. Det er eneste lyspunkt i denne tragedien.

Jeg siterer meg snart i hjel her Mensen :)

Det er ikke bare hat. Det er komplett og total avsky.

At de vinner serien er jeg så vant til at det svir svært lite. Er kraftig herdet. Men de skal slås hjemme. De skal ikke få gleden av å feire gull på Aker'n igjen. Uaktuelt.

For akkurat det svei skikkelig sist, det innrømmer jeg gladelig. Selv om jeg føler at cupseieren i 2013 ga en slags revansje, så er ikke en reprise noe jeg ser lyst på.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...