Fotball - Norsk

rkt1979

Kvinnelandslaget

Kan det bli noen andre enn Monica Knudsen som blir norges neste landslagssjef på kvinnesiden?

1
12 svar

Noe jeg ikke helt forstår er alle disse hyppige byttene. Meldes det ikke om misnøye i spillergruppen hele tiden?

Tenker på at Landsem gikk, Pellerud gikk og nå måtte Finjord gå. Jeg begynner å lure på om spilergruppen har for mye makt.

1

På tide!! All grunn til å feire bittelitt for oss som er glad i norsk kvinnefotball. Så er det bare å håpe dette kan få Lene Mykjåland og Solveig Gulbrandsen med til EM. Finjord var aldri rett mann og viste oppsiktsvekkende mangler på kunnskaper om internasjonal kvinnefotball. Jeg skal ikke sammenligne med herresiden, men at det er visse likheter med Høgmo er jeg ikke i tvil om.

1

Finjord har nå tydelig signalisert at dette nok handler mest om ikke-familiære årsaker.

Så var også Finjord bare tilbudt en korttidskontrakt når Pellerud trakk seg. Finjord uttalte seg ofte på vegne av Pellerud når de jobbet sammen - jeg ser på han som en forlengelse av P.

Han var tilbudt en korttidskontrakt og jentene ville ha en som kunne stikke ny kurs til EM og forbi. Naturlig at de ønsket å få etablert den nye treneren nå.

Monica Knudsen er en naturlig kandidat. Nordlie har også ihvertfall engasjementet og innsikten i spillerene.

Finjord har gjort en ok jobb resultatmessig, men han fikk ikke laget til OL, og EM-kvaliken har vært i en svak gruppe og med seire i tidvis skuffende stil. Vi har ikke bare Hegerberg men mye talent i gjengen vår og burde fortsatt kjempe om medaljer. Det bør gjøres en bedre jobb med talentene vi har.

1
ermathi På tide!! All grunn til å feire bittelitt for oss som er glad i norsk kvinnefotball. Så er det bare å håpe dette kan få Lene Mykjåland og Solveig Gulbrandsen med til EM. Finjord va...

Gulbrandsen er nok ikke med til EM, hun ser seg ferdig med saken i NRK-interjvuet her https://www.nrk.no/sport/hevder-spillerne-ville-aldri-ha-finjord\_-\_-onsket-noe-nytt-1.13142388

For de som mener spillegruppen har for mye makt - Gulbrandsen mener tvert i mot de nå bør bli lyttet til, og at de ønsket seg noe annet enn 'Pellerud jr'

1

Hva er det med kvinnene her til lands og sutring over trenere?

Skal ikke nevne Avaldsnes/Nordlie, det gjelder gutta også. Men nok av andre eksempler. Tommy Bertnsen husker jeg alle landslagsspillerne fra Røa boikottet. Utrolig. Øyvind Eide i Stabæk. Mulig han gikk litt over streken, hva vet jeg. Nå denne saken.

Garantert mange flere tilfeller. Hver gang kvinnene havner på fremsiden i media, er det stort sett grunnen krangler og boikotter mot alle mulige trenere.

Tar for gitt at flere spillere på herrelandslaget ikke er spesielt happy med Høgmo, men de holder seg i det minste profesjonelt.

1

Jeg tror dette var lurt med tanke på EM neste år. Jentene trenger en bedre filosofi og prestere jevnere om de skal ha noen sjans i EM neste år.

1
ermathi På tide!! All grunn til å feire bittelitt for oss som er glad i norsk kvinnefotball. Så er det bare å håpe dette kan få Lene Mykjåland og Solveig Gulbrandsen med til EM. Finjord va...

På tide!! All grunn til å feire bittelitt for oss som er glad i norsk kvinnefotball. Så er det bare å håpe dette kan få Lene Mykjåland og Solveig Gulbrandsen med til EM

Lene Mykjåland skal jo legge opp, og siden hun skal ha vært den spilleren som faktisk ønsket Finjord som trener endrer vel neppe på det.

Monica Knudsen vil sikkert være en kandidat Dog en person jeg selv ikke liker, men det er nå ikke meg hun skal trene/lede :)

Nordlie er kanskje litt for uspiselig for en del spillere. Ble jo en del uro i Avaldsnes, og spillere som Hege Hansen, Mjelde, Thorsnes og Tomter har vel muligens ikke så lyst på han (og Mjelde er jo også kaptein).

Personlig kunne jeg ønsket meg Bob Bradley, men det er vel nesten like usannsynlig som at han for noen år siden skulle bli trener for Stabæk herrer :)

1
Zanick Hva er det med kvinnene her til lands og sutring over trenere? Skal ikke nevne Avaldsnes/Nordlie, det gjelder gutta også. Men nok av andre eksempler. Tommy Bertnsen husker jeg alle...

Garantert mange flere tilfeller. Hver gang kvinnene havner på fremsiden i media, er det stort sett grunnen krangler og boikotter mot alle mulige trenere.

Akkurat det er ikke damenes feil - media viser lite interesse ovenfor det sportslige.

Skulle bare mangle at Finjord ikke fikk ny kontrakt - han har vist seg som en lettvekter.

1

Lignende innlegg

Laster...