Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rundes hovedkamp, der hele Norges befolkning vil rette sine øyne mot søndag er selvsagt på Åråsen. Klubben står på randen til å rykke ned, men som vi alle vet skjer ikke det i år heller. Redningsmannen Arne har kommet inn og kommer til å styre dette greit med fornyet kontrakt også neste år.

Rapporterer om intensive treninger med mye høyere tempo enn med Runar. Arne sier selv at de ønsker å spille hurtigere angrepsfotball, men også ha fokus på å ligge kompakt bakover.

Lundemo og Ofkir er skadet. Gary Martin er friskmeldt. Kun seier er godt nok.

RB tror på dette laget;

Origi

Skogseid - Amundsen - Kippe - Mikalsen

Knudtzon - Bonke - Mathew - Jradi

Malec - G. Martin

2
411 svar

411 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BigGeorge

Elle, melle, deg fortelle Skipet går ut i år Rygg i rand, to i spann Snipp, snapp, snute, Frode Kippe-er-ute!

4

LaGoeba

Jeg lo, George.

1

GoingKronos

Har ikke NFF retningslinjer for hva dommerne kan si etter kampen? Når han begynner å kalle spillere trege, usportslige og kyniske så går han over en grense. Han setter fotballen i vanry med å drive å krangle med spillere, det er vanskelig å se på han som objektiv når han driver på slik - for han skal tross alt dømme Kippe&co igjen.

Det skulle tatt seg ut om dommere f.eks i VM begynte å krangle i ettertid med spillere og trenere. Det er bare gjennomført uprofesjonelt av Edvartsen.

3

Cobi

"Vi i dommerteamet er klare på at det er nummer 13, Frode Kippe, og det er hans forseelse vi dømmer på"

https://mobile.twitter.com/OJacobsen/status/780120825236221952?p=v

3

RickiBK

Se øvrige kommentarer rundt det.

1

LaGoeba

Hehe, høy kvalitet dette.

1

Fygaren

Edvartsen kan da umulig dømme LSK-kamper i fremtiden med sine uttalelser etter kampen? En dommer skal være uangripelig når det gjelder upartiskhet, men slik som han turer frem her er han alt annet enn det. En kan mistenke ham for å ha et horn i siden til klubben.

Dette ville vært greit om han bare var en debattant på et nettforum, men han skal altså være en av de beste dommerne i Norge. Det er slike som Edvartsen som har ødelagt dommerstanden i norsk toppfotball.

Med slike som Edvartsen mener jeg "arrogante pr-kåte..", ikke den formen enkelte mindre intelligente kanskje kunne tolket den uttalelsen som. Dommerne som kommer frem i dag har lært av den grenseløse arrogansen og "meg, meg, meg og litt mer meg"-holdningen til Edvartsen, og det er disse som nå dømmer i Tippeligaen. Det er forbanna trist.

3

tarsen

Det er Edvartsens arroganse som er problemet i denne situasjonen. I stedet for å være ydmyk på at det var en vanskelig situasjon og at han kanskje kunne ha vist ut feil spiller, så velger han å henge ut enkeltspillere og LSK som klubb.

Som objektiv dommer hører dette ingen steder hjemme og jeg antar at dette må være grunnen til at LSK legger inn en formell protest. For å være tydelige på at dette ikke er greit.

Tror neppe det er noen i LSK som klager på hverken straffen, det røde kortet eller karantenen, utover det at feil spiller ble vist ut.

2

ksb

Det er Edvartsens arroganse som er problemet i denne situasjonen. I stedet for å være ydmyk på at det var en vanskelig situasjon og at han kanskje kunne ha vist ut feil spiller, så velger han å henge ut enkeltspillere og LSK som klubb. Som objektiv dommer hører dette ingen steder hjemme og jeg antar at dette må være grunnen til at LSK legger inn en formell protest. For å være tydelige på at dette ikke er greit.

Veldig godt sagt. Og det er jo Edvartsens arrogante og aggressive opptreden i etterkant av kampen som er hovedproblemet her, og som har resultert i det mediesirkuset som har blitt.

Straffe var OK. Rødt kort for å forhindre en åpenbar målsjanse var OK. Og at dommeren var i tvil var en ærlig sak. Men da fikk han bare ta sin avgjørelse, vise ut den han i samråd med resten av dommerteamet mente skulle ha kortet og stå for det. Da hadde det nok blitt noe støy rundt at noen mente feil mann fikk kortet. Men Edvartsen kunne forsvart seg med at han gjorde det han mente var riktig ift. dommerskjønnet, og saken hadde blåst over og verden hadde gått videre.

Men det å vri sin egen usikkerhet over til et spørsmål om de involverte spillernes ærlighet var en ganske stygg hersketeknikk. Og til en viss grad har det jo virket. Selv om Edvartsen med rette får så hatten passer for at han gikk over streken etter kampen, så er både MA og FK og klubben de representerer stemplet som uærlige og "anti-fair play".

Men: I hvilken grad kan man forvente at spillerne som har vært involvert i en dramatisk situasjon ute på banen få sekunder etterpå skal kunne ha full oversikt og en objektiv og saklig oppfatning av en eller annen "sannhet" når ikke en gang dommeren som har sett hele situasjonen fra utsiden evner å ha det?

Man fremstiller det som at når MA ikke umiddelbart rekker opp hånda og sier at han begikk den første forseelsen så er han uærlig. Men er det rimelig å forvente at spillerne der og da skal kunne ha full oversikt over egen og andres involvering og kunne gi et fyldestgjørende svar på hvordan det skal dømmes?

3

KaffeOrginal

Men det å vri sin egen usikkerhet over til et spørsmål om de involverte spillernes ærlighet var en ganske stygg hersketeknikk. Og til en viss grad har det jo virket. Selv om Edvartsen med rette får så hatten passer for at han gikk over streken etter kampen, så er både MA og FK og klubben de representerer stemplet som uærlige og "anti-fair play".

Litt ufint muligens - og garantert ikke de eneste spillere som ikke hadde skjønt dommerens lille stunt her .

MEN tross alt så har han ett poeng her . Når man hadde en enestående sjanse til å faktisk komme med sannheten så passer det seg dårlig å etterpå klage på det .

2

LeopoldStoch

For å være tydelige på at dette ikke er greit.

Det er bare så jævla sutrete og stakkarslig. Men slik er jo hele sporten blitt. En jentesport rett og slett. Alt skal beklages og alt skal være "rett".

Inntil man innfører videodømming og effektiv spilletid er det såvidt jeg gidder å se mer fotball.

1

forbasket

Du klager på sutring og at alt skal være "rett", men gidder ikke se mer før du har fått videodømming.

Vi får tro at fotballen overlever ditt frafall...

1

tarsen

Jeg ser den og hever med at sånn har vel hele samfunnet blitt. Hvorfor skal fotballen være annerledes?

1

KaffeOrginal

Tror neppe det er noen i LSK som klager på hverken straffen, det røde kortet eller karantenen, utover det at feil spiller ble vist ut

Skjønner ikke dette med "feil" spiller . Det var ingen feil slik jeg ser det å vise ut Kippe . At man kunne vist ut en annen før endrer ikke på det .

1

tarsen

Dette forstår du om du vil.

Både Kippe og Amundsen kunne fått rødt isolert sett, skal ikke nekte på det, men når det er Amundsen som starter ballet så er det naturlig at det er han som blir utvist så lenge man ikke kan straffe begge.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...