Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd : Strømsgodset - Odd

Marienlyst stadion.

I kveld kl.18.00.

Antatt lagoppstilling for Godset : Bugge - Vilsvik, Madsen, Glesnes, Parr - Nana, Abu, Junior - Tokstad, Høiland, Ulland Andersen

Antatt lagoppstilling for Odd : Holtan - Aas, Borgersen, Nordnes, Rambekk - Fevang, Svindal Larsen, Flint Bjerg - Hoff, Johnsen, van Ankeren

Kjør debatt!

1
88 svar

88 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

craaazy

Blir for dumt å prate om "hat" i fotball-Norge. Føler meg sikker på at jeg kan tre på meg godset-drakta å gå inn på en hvilken som helst pub i hele landet uten å oppleve noe verre enn en konstruktiv diskusjon.

2

Gunnar88

Var på reise i går og fikk ikke deltatt spesielt i denne kamptråden. Uten at jeg tydeligvis gikk glipp av noe. Det jeg vil skrive noe om, er dette påståtte hatet.

På førstesiden i tråden står det at Odd visstnok "hater godset". Og at Odd prøver å bygge opp dette til et lokalderby.

1) Jeg kan ikke forstå hvor dere tar det fra at Odd hater godset? Har dere følt dere mobbet eller trakassert når dere er i Telemark?

For egen del så kan jeg bare si at jeg på ingen måte hater godset, det er et lag på lik linje med Tromsø, start, Brann og engen. Det eneste spesielle er GU sitt hat mot Fagermo, som aldri slutter å overraske meg. Fyren dro for snart 10 år siden, get over it!

Noe annet spesielt mellom klubbene er at det er veldig mange spillere som har spilt for begge lag. Deila, Nornes, Andersson, Nordkvelle, Dokken. Pluss at begge lag har blitt trent at DEF. Men kan ikke skjønne at dette skal skape hat?

Odd prøver av og til å bygge opp dette til et lokalderby i mangel av andre lag. Godset er det nærmeste.

2

Marrern

Det eneste spesielle er GU sitt hat mot Fagermo, som aldri slutter å overraske meg

Hat mot Fagermo? Han fikk ingen oppmerksomhet whatsoever fra GU i går. Som Rekdal på torsdag, og Fredriksen i kampen før det.

Søtt at dere leter etter en erkerival. Let videre....

1

Gunnar88

Hat mot Fagermo? Han fikk ingen oppmerksomhet whatsoever fra GU i går. Som Rekdal på torsdag, og Fredriksen i kampen før det.

Hvis ikke en gang dette eksisterer, så kan vi vel lukke "hat-diskusjonen" totalt?

1

craaazy

Enig. En svale gjør ingen sommer, og en Panenka på bortebane i europacupen gjør ingen fotballspiller.

2

craaazy

Blir alt for enkelt å legge skylda på Odds. Hva skal de ta noen sjanser for? Ett poeng for dem her er jo helt gull (eller sølv kanskje). Nei, dette må vi være forberedt på. Altfor veikt foran der med Høiland. Ønsker meg flere strenger å spille på til neste sesong.

2

thomzi

Høiland

er en elendig fotballspiller, rett og slett.

1

Gunnar88

Liten bom. Nornes er back og Deila inn som stopper.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...