Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvis jeg ikke tar helt feil her på morgenen så der faen ikke en kamptråd til kampen som kun er 8 timer unna ? Det ser ikke bra ut ...

Har dog ikke mye tid her så knabber hele dritten fra brann.no. Beklager til dem som evt er vant til at det kommer på rim og liknende

-----------------

Brann tar i mot Tromsø i den 25. serierunden i Tippeligaen søndag kveld klokken 20.00 på Stadion. Kampen vises på TV 2 Zebra og kan høres på NRK Hordaland og BA.no.

I vårens oppgjør på Alfheim ble det hjemmeseier til Tromsø med 1-0. Også før sesongen vant Tromsø en treningskamp i Vestlandshallen med hele 3-0.

Sist gang vi spilte mot Tromsø på Stadion var tilbake i 2013. Da ble det 4-1-seier etter scoringer fra Erik Huseklepp (2), Amin Askar og Håkon Lorentzen foran 11.814 tilskuere. Både Ruben Kristiansen og Remi Johansen spilte for Tromsø i den kampen.

Brann har spilt mot Tromsø 54 ganger i serie- og cupsammenheng. 19 kamper har endt med Brann-seier, 14 har endt uavgjort og 21 har endt med Tromsø-seier.

På Stadion derimot har Brann overtaket. Her viser statistikken 13-7-6 og 46-32 i Branns favør.

Siste fem kamper på Stadion: •2013: Brann - Tromsø 4-1 Huseklepp 2, Askar, Lorentzen •2012: Brann - Tromsø 0-2 •2011: Brann - Tromsø 1-1 Austin •2010: Brann - Tromsø 0-1 •2009: Brann - Tromsø 2-4 Bjarnason 2

Brann jakter medaljer - Tromsø trenger poeng

Brann ligger på 2. plass med 41 poeng før denne runden. Det er samme poengsum som Odd på 3. plass, men laget fra Skien har dårligere målforskjell. Tromsø ligger på 11. plass med 30 poeng, og kan teoretisk havne i nedrykksstriden igjen. Poeng i Bergen vil være kjærkomment for Bård Floviks menn.

Brann vant som kjent 3-1 borte mot Bodø/Glimt i forrige runde. Tromsø vant de også, med 2-1 over Lillestrøm hjemme på Alfheim.

Seieren mot Bodø/Glimt var etterlengtet, for Brann står med 1-2-2 på sine siste fem kamper. Tromsø er i noe bedre form med 3-0-2 på sine siste fem kamper.

Hjemmeformen til Brann er derimot upåklagelig. Laget er fremdeles ubeseiret og har bare sluppet inn to mål på sine elleve hjemmekamper. Det har blitt åtte seirer og tre uavgjorte kamper på Stadion.

Tromsø har tatt tre seirer på bortebane i løpet av sesongen. De har også fått med seg tre poeng gjennom tre uavgjorte kamper, mens seks bortekamper har endt med tap.

Mens Brann har hatt en ukes hvile etter seieren over Glimt har Tromsø spilt kvartfinale i cupen mot Rosenborg i midtuken. Det sto 2-2 etter ekstraomganger. Deretter var RBK straffesparkkonkurransen. Kan den lange kampen slå negativt ut for Branns motstander?

Kristoffer Barmen er nå Branns toppscorer med fem mål. For Tromsø er det Thomas Lehne Olsen som har scoret flest, også han har scoret fem ganger. Det er en delt 19. plass på toppscoringslisten i Tippeligaen.

Fredrik Haugen derimot, ligger helt oppe på 3. plass for flest målgivende pasninger i Tippeligaen. Han har hele syv assist så langt. Gjermund Åsen er best hos Tromsø her med fire målgivende.

For Ruben Kristiansen og Remi Johansen blir det gjensyn med gamle lagkamerater. Det blir det også for Simen Wangberg og Henrik Gjesdal i Tromsø, som begge tidligere har spilt i Brann.

Piotr har fingerskade

Piotr Leciejewski er usikker på grunn av fingerskade. Det samme er Kristoffer Barmen som sliter med vond nakke.

Daniel Braaten er oppe i tre gule kort og Bismar Acosta har nå fem. Begge må sone og står over søndagens kamp.

Kristoffer Barmen, Deyver Vega og Fredrik Haugen står med fire gule kort hver og må unngå kort mot Tromsø for å være med mot Sogndal neste helg. Det må også Jonas Grønner, Remi Johansen og Azar Karadas som står med to gule kort hver.

Hos Tromsø er Kent-Are Antonsen oppe i hele syv gule kort og må stå over kampen mot Brann.

Dommer til kampen er Svein Oddvar Moen fra SK Haugar, som også dømte bortekampen mot Vålerenga (2-3-tap), hjemmekampen mot Stabæk (1-0-seier) og bortekampen mot Strømsgodset (2-2) tidligere denne sesongen. Brann - Tromsø har avspark klokken 20.00 på søndag. Kampen vises på TV 2 Zebra og kan høres på NRK Hordaland og BA.no

http://www.brann.no/news/article/sea03pa73o0d10ho92709gf7l/title/for-kampen-brann---tromso

1
166 svar

166 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kent

Mye grisespill fra hjemmelaget.

2

keizersoze

Og dårlig spill fra bortelaget. Så det går opp i opp.,

1

Kent

Hva går opp i opp? Dette har jo ingen sammenheng.

1

ErnestDefarge

Ble litt tøffere enn forventet, men vi er klart best og vinner fortjent mot et TIL som er forbausende puslete med tanke på hvor mange stoppere de hadde i førsteelveren.

1

Kronidioten

.

1

Mxzptlk

Åleine på sølvplass er sterkt, kun 2 mål imot på heimebane etter 12 kamper, opprykker eller ei, er suverent. At det er glissent på tribunene får kvaliteten på spelet og ligaen forøvrig ta skylda for. Uansett skal vi vere glade vi er favoritter om sølvet i år etter Skarsfjord og Norling!

Så er det saftbygda neste. Står vi like støtt mot minibror? Eg er spent.

1

deleted3041664

"Regner ikke med at det hindrer dere i å slå oss på hjemmebane som vanlig."

Me har håpet :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...