Fotball - Norsk

Artaxerxes

Rosenborg - spillerkjøp foran 2017

Nå gjenstår bare et par cupkamper av tellende kamper i årets sesong. Snart er det derfor på tide å tenke på forsterkninger foran neste sesong.

Hvilke spillere er på vei ut? Har vi noen soleklare salgsobjekter nå? Svensson og Midtsjø? Toppscorer Gytkjær?

Hvilke spillere i Eliteserien er interessante for oss? Meling på Stabæk? Trenger vi en ny midtstopper? En ny spiss hvis Gytkjær blir solgt?

1
31 svar

Sørloth tilbake og Lundemo inn må være gode erstatninger for Midtsjø og Grytkjær. Hvordan går med utviklingen for Hou Sæther?

Ser forøvrig ikke ut som Ajer får så mye spilletid i Skottland, et lån der han kan ta over Selnæs-rollen så Konradsen kan flyttes litt mer framover kan vel være aktuelt.

1

Tipper vi beholder alle, kanskje med unntak av Holmar som bør selges om vi skal få igjen noe. Gytkjær og Svensson hetest ut ellers, men tror egentlig begge blir. Inn trenger vi midtstopper og sentral midtbane, samt en ving (Rashani).

1

Skal vi tippe at dere ser mot Haugesund igjen og prøver dere på Kiss hvis dere er ute etter en sentral midtbanespiller? Ikke det dummeste dere kan gjøre i så fall.

1

Utopi, men jeg kunne veldig gjerne tenkt meg Sander Berge. Han hadde passet perfekt på vår midtbane.

1

Skal dere noe videre i Europa neste år, er vel en offensiv klassespiller en stor fordel. Og da må dere ganske sikkert utenlands for å finne en.

1

Holmar, Andre og Jonas ut før neste sesong tipper jeg. Fredrik og Gytkjær er i faresonen de også. Nå tviler jeg på at vi selger fem fra førsteoppstillingen vår, men at 3-4 av de ryker ser jeg på som sannsynlig.

Kwarasay blir vår nye førstekeeper. Så den har vi allerede dekt inn.

Til ny høyreback og midtstopper må vi fort utenlands. Dessverre. Sørloth er nok et godt tips om Gytkjær blir solgt også tenker jeg.

Lundemo håper jeg vi henter uavhengig av salg. Har en magefølelse på at han ville passet bra inn hos oss.

1

Fordi historien viser at stort sett alle som har blitt toppscorere i Tippeligaen blir solgt ganske fort. Spesielt når man lukter på 20 mål.

1

Ble ikke Sørloth vurdert som ikke-god nok (som førstevalg i hvert fall) før han gikk til Groningen?

Tviler på at så mye har forandret seg etter et års tid på benken.

Drømmevindu hadde kanskje vært å selge Eyolfsson og Skjelvik for en 10 mill per stykk. Spillere som er noenlunde ettertraktede, bidrar til cash på konto, men til gjengjeld er langt fra uerstattelige.

Kanskje Gytkjær også. Usikker, tviler på at han forsvinner. Agdestein er vel klar for ODD? Så vet ikke helt hvem vi skulle hentet som spiss, fra FKH som seg hør og bør. Karikari, var det ikke en som het det?

1
Rockets_AA Holmar, Andre og Jonas ut før neste sesong tipper jeg. Fredrik og Gytkjær er i faresonen de også. Nå tviler jeg på at vi selger fem fra førsteoppstillingen vår, men at 3-4 av de ry...

Lundemo håper jeg vi henter uavhengig av salg. Har en magefølelse på at han ville passet bra inn hos oss.

Han anser jeg nærmest som RBK-spiller allerede. Knallgod i form, men skadeutsatt. Sikkert fortsatt muggen for at han ikke fikk gå til Sverige for et par år siden. Han blir sannsynligvis ikke i LSK uansett om vi holder plassen.

1

Det er 3 posisjoner vi MÅ forsterke oss: Ving (først og fremst bredden), midtstopper og sentral midtbane. Kommer det ikke inn to klassespillere på de 2 siste posisjonene tror jeg vi skal se langt etter gruppespill i spesielt CL. Hva vi ellers trenger avhenger litt av hvem som evt blir solgt.

1
KongOlav2 Jepp, men de fokuserte jo endel i Adressa på dette etter tapet mot Austria. Sa ikke Ingebrigtsen selv noe om dette? At forskjellen på lagene var spillere som var gode 1-mot-1. RBK...

Jeg må innrømme at jeg ikke har god nok oversikt over hvilke spillere i ulike østeuropeiske ligaer som kunne styrket Rosenborg betraktelig i Europa, er villige til å flytte hit, og samtidig ikke er så gode at de vil få bedre tilbud fra andre steder.

I Sverige og Danmark burde det jo være mulig å finne noen, men igjen må det være noen som ikke er så attraktive at de fyker til Nederland eller Tyskland i stedet, samtidig som vi kan konkurrere med FCK eller de svenske toppklubbene om dem.

1

Når jeg bare ser på statistikken fra Allsvenskan, så ser jo Pawel Cibicki unektelig interessant ut, i likhet med Vidar Örn Kjartansson og Magnus Wolff Eikrem, men Malmö er vel ikke interessert i å selge spillere til oss. (Cibicki spiller for Jönköping, men er på utlån fra Malmö.)

Kanskje Rasmus Elm og Marcus Antonsson på Kalmar kan være lettere å få tak i, men det er jo mulig at Elm, med en fortid i nederlandsk og russisk fotball, er fornøyd med å være tilbake i moderklubben?

1
Thecokeman Tipper vi beholder alle, kanskje med unntak av Holmar som bør selges om vi skal få igjen noe. Gytkjær og Svensson hetest ut ellers, men tror egentlig begge blir. Inn trenger vi mid...

Tipper vi beholder alle, kanskje med unntak av Holmar som bør selges om vi skal få igjen noe. Gytkjær og Svensson hetest ut ellers, men tror egentlig begge blir.

Eyjolfsson, Gytkjær, Svensson og Kwarasay har nå forlatt klubben.

Inn har Jacob Rasmussen, Milan Jevtovic, Marius Lundemo og Arild Østbø kommet.

Jeg føler nok at vi trenger et par solide forsterkninger til, i hvert fall en spiss og en forsvarsspiller.

1
Rockets_AA Holmar, Andre og Jonas ut før neste sesong tipper jeg. Fredrik og Gytkjær er i faresonen de også. Nå tviler jeg på at vi selger fem fra førsteoppstillingen vår, men at 3-4 av de ry...

Holmar, Andre og Jonas ut før neste sesong tipper jeg. Fredrik og Gytkjær er i faresonen de også. Nå tviler jeg på at vi selger fem fra førsteoppstillingen vår, men at 3-4 av de ryker ser jeg på som sannsynlig.

Du fikk dessverre mye rett i denne.

Nå gjenstår det å se hva som kommer inn.

1

Dessverre. Det blir et nøkkelvindu for Rosenborg dette. Vil definere hvor vi skal sikte denne sesongen, om det er realistisk å gå for en EL-plass eller ikke. CL-gruppespill er ganske urealistisk uansett hvem vi henter, så det får bli mer en gedigen bonus om vi skulle være i nærheten.

1
Laster...