Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her kan Per rette opp hele inntrykket med tre poeng med kjemping, innsats, glød og spillerglede.

Tips 2-0, Per fredes og alt er som før.

La diskusjonen begynne.

1
2,3k svar

2341 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PapaSmurf

Hvis Høgmo blir så er det over og ut. Da heier jeg på Sverige til NFF tar til fornuften.

Jeg greier ikke forholde meg til så mye inkompetanse. En ubrukelig trener og spillere som leverer til stryk og etterpå blir sutrete når noen påpeker det.

Landslaget er en skam. Både prestasjoner og oppførsel er så kritikkverdige at man knapt skjønner hva man ser og hører.

14

Cabello

Da heier jeg på Sverige til NFF tar til fornuften.

Forræder. Men du er jo fra Molde. Nord om den gamle riksgrensa Midøy ;)

2

GloryGlory23

Jeg greier ikke forholde meg til så mye inkompetanse. En ubrukelig trener og spillere som leverer til stryk og etterpå blir sutrete når noen påpeker det.

Landslaget er en skam. Både prestasjoner og oppførsel er så kritikkverdige at man knapt skjønner hva man ser og hører.

Dette.

1

deleted3041664

Jeg greier ikke forholde meg til så mye inkompetanse. En ubrukelig trener

Du veit at du snakker om ein mann som har doktorgrad i fotball og trening og som kan veldig mange vanskelige ord?

1

spårt

Et par slitne tanker.

Egentlig en nydelig kveld på mange måter. Først og fremst en svært underholdene kamp med San Marino-utligningen som et virkelig legendarisk øyeblikk. Tross alt seier og 3 poeng til slutt, Tsjekkia ser fremdeles svake ut og taper 2 poeng hjemme mot Aserbajdsjan. Til slutt, det viktigste - Høgmo sitter mindre trygt enn noen gang før.

Av spillerne er Selnæs og Aleesami de beste/minst dårligste, sammen med dagens redningsmann Diomande. Tettey, Berget, Henriksen og Skjelbred de dårligste, de to sistnevnte riktignok brukt helt feil. Høgmo står, igjen, til strykkarakter.

Nordlie pekte ut feil på feil i VG-studio, og det er skremmende å se nøyaktig hvor elementære feil det er snakk om. Den mest åpenbare idiotien er å benke en fysisk sterk spiss som Diomande når kampplanen baserer seg på innlegg. Selv en unge som spiller FIFA skjønner den helt åpenbare fordelen med fysikk i scoreboksen når det skal pumpes inn baller. Burde startet på topp i tospann med King. Den nest mest åpenbare idiotien er misbruken av Henriksen som spiss, selv etter fadesen mot Ungarn. Henriksen burde langt heller startet i en midtbaneposisjon hvor han kan ta dype løp inn i scoreboks, i stedet for å bli så voldsomt stasjonær. Det sagt leverer han, igjen, langt under pari.

Videre er det pinlig å se hvor defensiv startelleveren er. To stoppere, to defensive midtbanespillere pluss Skjelbred på vingen (når har det noen gang fungert?) og en midtbanespiller på topp. I mine øyne burde minst to av de defensive spillerne i sentrallinja vært benket (f.eks. Tettey og en stopper) til fordel for en som faktisk kan spille ving (IKKE Skjelbred) samt Diomande på topp. Jeg etterlyste en ultradefensiv startellever mot Tyskland, men Høgmo kjørte faktisk mer defensivt i kveld. Mot San fuckings Marino. Forstå det den som kan.

Strandberg føyer seg inn i rekken med Henriksen, Selnæs og King, sikkert med fler, av spillere som driter seg loddrett ut i media. Fy faen til sutring, feil fokus, bortforklaringer og en for øvrig pinlig arrogant og nedlatende holdning til å prestere så dårlig. Spesielt "spiller i verdens beste liga"-King fremstår som en komplett virkelighetsfjern egoist av en drittunge, og spiller nok en svak kamp tross hans åpenbare kvaliteter. Det bør innføres munnkurv om de ikke klarer å oppføre seg.

For å avslutte som jeg startet, med positive tanker, har jeg virkelig fått sansen for VG-studioet. I kveld, som mot Aserbajdsjan, ble Max muta til fordel for Rake og co. Nordlie er like kunnskapsrik, skarpsindig og frisk som han har vært som kommentator de to siste mesterskap. VGD leverer også og det er voldsomt til gullkorn i denne tråden. Gått tommeltom nå, men skal gi ut ytterligere velfortjente tomler i morgen kveld. Innen da er det lov å drømme om endelig å bli kvitt fjotten av en landslagstrener...

12

zetta

Videre er det pinlig å se hvor defensiv startelleveren er. To stoppere, to defensive midtbanespillere pluss Skjelbred på vingen (når har det noen gang fungert?) og en midtbanespiller på topp.

Åååh, Høgmo vingler sånn! Han bare MÅ være innovativ.. Nei det er på tide med en ny trener. Det er samme feilene om og om igjen med Høgmo.

1

KaffeOrginal

Henger ikke helt sammen det du skriver , men tror vi egentlig er enig .

Jeg vil jo si at den siste setningen må være "det er nye feil gang på gang med Høgmo" ( i og med at han prøver noe nytt hele tiden )

Ingen plan . Egon Olsen roterer i graven !

1

Wuascht

Videre er det pinlig å se hvor defensiv startelleveren er. To stoppere, to defensive midtbanespillere pluss Skjelbred på vingen (når har det noen gang fungert?) og en midtbanespiller på topp.

Så sant. Han kunne godt ha dyttet Sælnes ned som stopper, noe han har spilt på klubblaget i et par kamper nå. Stopperne blir jo i et kampbilde som i dag mer ballfordelere uansett.

Samuelsen fra start i stedet for det evig mislykkede prosjektet med Skjelbred på kanten og Dio inn på topp er også no-brainere foran en slik kamp egentlig.

Er bare å håpe at han sitter så utrygt, men det er urovekkende lite som tyder på at han vil innse at han er feil mann til å lede landslaget videre, og kompisene i NFF har jo allerede vist seg totalt inkompetente til å ta grep.

1

PeterCroucdh

Spillet til Norge blir alt for lite distinkt og for mye balltrilling. Vi sliter mot lag som pakker seg i 5-4-1. Tyskland er Tyskland og de vinner denne gruppa enkelt.

Tsjekkia kampen blir en ny type kamp. Den kampen har vi ikke råd til å tape. Et uavgjort og god prestasjon der er tålelig mtp at det er en bortekamp mot en god motstander. Med tap skal Høgmo være ferdig.

1

grock19

Vi har sjansen til å være prinsipielle og (moralsk) gode nå og allerede bli første land som offisielt boikotter VM i Russland 2018.

Få helst ut pressemeldingen før full tid.

9

Floflofloflo

Ryktes at Pierangelo Manzaroli får sparken om San Marino ikke klarer 3 poeng mot et lag som Norge.

7

FIL37

Ser for meg et Henriksen mål i morgen der han hysjer på publikum, viser finger til pressetribunen og går ned på kne. Han har fått sin revansje... Han har scoret mot San Marino.

5

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...