Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvis noen hadde fortalt deg at en norsk spiller hadde sutret på seg rødt kort etter en kamp og gitt deg en sjanse til å gjette hvem. Hvem hadde du gjettet da? Ser at mitt førstevalg klarte denne bragden i dag, etter en elendig kamp, før han gikk videre og dummet seg ut på TV. Er det ikke på tide at Selnæs lærer seg å oppføre seg? Han er voksen mann nå. Sutrete spillere er lite sjarmerende. Jeg sier ikke at alle må være A4, men hvis krydderet skal være en sutrete, forvokst drittunge fra Trondheim så er det triste saker.

4
277 svar

277 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

MyWays

Det holder gjerne nå. At Sælnes var frustrert etter kampen det skjønner jo alle, og alle er enige om at han burde tatt mer ansvar for baklengsmålet. Men om Sælnes er en drittunge, så er jammen en del her inne kjerringer også. Makan til sladring og syting må man se langt etter.

3

Trehjulssykkel

Hadde aldri trodd Sælnes ville gå til det punktet å lage en VGD-bruker for å forsvare seg.

3

deleted287273

Selnæs skylder på spissene, King skylder på formasjonen, Diomande skylder på Selnæs(?),Henriksen skylder på media og Høgmo er storfornøyd med alt unntatt kampen(!) Det norske herrelandslaget herpet garderoben etter kamp og har blitt en farse. Nå er det kvinnelandslaget som gjelder for meg, så får herrene stå for skravlinga og intrigene.

3

Corvus

Kvinnene sutrer jo bare fordi de ikke får mer av pengepotten. Alt for mye går til gutta. (Naturlig nok).

Så da blir det u21 som gjelder for meg.

1

Haye

Diomande skylder på Selnæs(?),

Nei hvor har du det fra? Han svarer vel bare på hva han synes om at Selnæs klager på spissene. Sier at man ikke bør gå ut i media å kritisere medspillere. Ellers sier han at han helst vil spille spiss.

1

jonas

Det norske herrelandslaget herpet garderoben etter kamp og har blitt en farse.

Får tro Høgmo drar fram et raft dikt som får skuta på rett vei igjen. Eller et trappetroll.

1

CogitoErgoDoleo1

Selnæs og Henriksen deler ikke tilfeldigvis rom, hvor dem sitter og hyller hverandre, og ikke minst seg selv og spillet dems? Regner med at Helland stikker hodet inn døra innimellom for å slå en knakande god vits også.

Makan til arroganse og mangel på selvinnsikt blandt noen av disse trønderene.

3

Trehjulssykkel

Makan til arroganse og mangel på selvinnsikt blandt noen av disse trønderene.

Helt sykt faktisk. Vi taper mot en utrolig dårlig fotballnasjon som har nesten alle spillerne fra hjemlig liga, som er ranket flere plasser bak den norske til og med. De har ikke en eneste spiller i en topp 5 liga.

Kan vi ikke bare fjerne disse løkskallene fra landslaget først som sist? Orker ikke å lese slike uttalelser.

1

MyWays

Kan vi ikke bare fjerne disse løkskallene fra landslaget først som sist? Orker ikke å lese slike uttalelser.

Spillermateriellet er bedre enn de har klart å vise de siste. Jeg mener helt klart at treneren ikke gjør en god jobb.

Han klarer ikke å få spillerne til å forstå taktikken han legger opp til (om det finnes noen plan), han klarer ikke å motivere, og jeg tror han legger til rette for denne type mentalitet som vi ser bla. hos Sælnes. Veldig sutrete, og bastant på at han har rett mens alle andre tar feil. Også kjent som ansvarsfraskrivelse.

2

Nødutgang

2

CapoConsigliere

Reka nå kan du prate så mye du vil.

Nå er han avsatt som trener hos oss, så vi slipper å irritere oss over at han skulle være med på alle sendinger over alt og mene så mye, uten å være i stand til å vise at han dugde i praksis.

1

BornOnThe4thOfJuly

Jeg mener å huske en landskamp mot Mexico der denne mannen ikke holdt kritikken sin i garderoben. Det var vel faktisk slik at han demonstrerte kritikken sin mot landslagssjefen ute på banen.

Men han begynner å bli gammel og da er det lett å mimre tilbake til "de gode gamle dager" og utelate alle episoder der man muligens ikke var så forskjellig fra dagens spillere.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...