Fotball - Norsk

HpUnited

Pressekonferanse med Høgmo kl 15... VG.NO/BT.NO++

Håper han blir grilla og ikke sånne idiot spørsmål som i går....

Hvis ikke han åpner med å trekke seg...

1
70 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvis ikke han åpner med å trekke seg...

Tviler på det... skal vel først forhandles om sluttavtaler. Høgmo har jo kontraktsfestet arbeid ut VM-kvalikken. Dvs. 1 år til. Med en årslønn på ca. 4 millioner, så er nok dette en økonomisk nøtt for nff i forhold til å skulle kvitte seg med han.

1
kansas00 [sitat…] Tviler på det... skal vel først forhandles om sluttavtaler. Høgmo har jo kontraktsfestet arbeid ut VM-kvalikken. Dvs. 1 år til. Med en årslønn på ca. 4 millioner, så er no...

Med en årslønn på ca. 4 millioner, så er nok dette en økonomisk nøtt for nff i forhold til å skulle kvitte seg med han.

Høgmo burde strengt tatt si fra seg denne. Pengene kunne heller blitt brukt for å dekke reisekostnadene til norske fans som var på kampen i går.

2

35 innlegg i boks - vår akilles er at kvaliteten i innlegg og effektuering av sjanser er ikke "vass" nok for tiden.

Ellers ramser han opp alle mulighetene i scoreboksen, men at vi mangler prestasjonene å få mål..

Hehe, pej.

Litt slikking av presidenten, nok til å bli fredet?

Ramser det opp:

På to år skaper vi flere sjanser, men er like ræva.

1

Skapte vi 15 målsjanser mot Ungarn? Hva regner egentlig Høgmo som en sjanse, er det avslutninger han tenker på? Jeg kan ikke med beste vilje se at vi skapte så mye sjanser mot Ungarn og Aserbajdsjan som han påstår. Jeg så riktignok lite av gårsdagens kamp, men tviler på at vi skapte 10 sjanser der...

2

I følge Høgmo snur det fort i fotball.. Kan noen gi meg et eksempel på det de siste 3 årene med norsk landslagsfotball?

2

Jeg tror Høgmo hadde passet svært godt som Nord-Koreas fotballpresident. Svada er han en messias på.

1

norske journalister er for pusete.. Burde vært mye tøffere med han.. Kunne heller leid inn noen fra england.. da hadde det nok blitt fart på sakene.

2

Høgmo sine pressekonferanser en slags form for hersketeknikk. Tror han at kan snu folk sin oppfatning av landslaget, med han som trener, ved mange nok ganger å gjenta hvor mange "sjanser", innlegg og pasninger vi hadde?

1

Hehe per mathias sier han har levd på toppklubnivå... fyren hører så definitivt hjemme i nord-korea som bearwithme skriver rett over.

2

Tenkte kanskje Høgmo skulle trekkja seg og vinna att litt respekt frå den fotballinteresserte delen av folket, men nei. I Noreg er tradisjonen at ein har landslagstrenarjobben så lenge ein vil. Semb hausten 2000 er eit godt døme på det.

Og NFF hev ikkje guts nok til å sparka han, så då held parodien berre fram. Eg seier som min gamle far sa for tre år sidan: "Høgmo er ein dust." Steffen Iversen sa det også godt i biografien sin "Høgmo. Jeg hadde INGEN respekt for ham".

1
Eksberten Har vel hatt en opptur med Høgmo. Etter uavgjorten hjemme mot Aserbaidsjan, så kom seirene over Bulgaria, Kroatia og Malta, samt ledelse over Italia til det 73.minutt. Blir 343 min...

Høgmo og landslaget hans har vel i løpet av hans tid som landslagstrener aldri klart å snu en kamp de har kommet under i. I så måte finnes det ikke noe eksempel på at Høgmo/landslaget har klart å komme tilbake. Det er nettopp i situasjonen hvor du har kommet under/havnet bakpå at en trener må/får vise hva han duger til.

1
Eksberten Har vel hatt en opptur med Høgmo. Etter uavgjorten hjemme mot Aserbaidsjan, så kom seirene over Bulgaria, Kroatia og Malta, samt ledelse over Italia til det 73.minutt. Blir 343 min...

samt ledelse over Italia til det 73.minutt.

Helt skammelig at ingen kjører sammenligningen der med Aserbadsjan-kampen.

Det er en så skamløs bruk av utvalgt statistikk, resultater og prestasjoner at ingenting henger på greip.

Overkjørt i 90min og scoret på vår eneste avslutning mot Italia = Kjempeprestasjon, nær å vinne gruppa, o.s.v. Ikke et ord om at vi ble utspilt og hadde dritflaks som ledet så lenge.

Masse ballinnehav og en håndfull halvsjanser i tapet mot Aserbadsjan = Vi var klart best. Bare uflaks at vi ikke vinner.

2
Dimmi [sitat…] Helt skammelig at ingen kjører sammenligningen der med Aserbadsjan-kampen. Det er en så skamløs bruk av utvalgt statistikk, resultater og prestasjoner at ingenting henger...

Helt skammelig at ingen kjører sammenligningen der med Aserbadsjan-kampen.

Det er fotballtrenerens ABC. Stang inn er dyktighet, stang ut er uflaks.

Vi skapte flest sjanser vs de beste lagene scorer på sjansene sine.

Men foreløpig ingen som slår Henning Bergs bortforklaring av poengtap: Dommeren dømte rett, men han kan aldri i verden ha sett det der han stod.

1

Lignende innlegg

Laster...