Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har lest i VG at Henriksen føler seg utsatt for en heksejakt. Intervjuet var pinlig nok til at jeg reagerte, men det han fremviste på TV2-nyhetene nettopp var ekstremt kleint.

Han mener i fullt alvor at media er ute etter han og at han vet før han snører på seg skoene at han får dårlige karakterer. Han mente også at media var lykkelige når han hadde en svak involvering.

E det virkelig mulig? Det er i tilfelle et så ekstremt tilfelle av mangel på selvinnsikt at man må til den amerikanske valgkampen for å finne maken.

Har han vurdert muligheten for at han leverer langt under pari på landslaget? Det burde han gjøre.

Han sa også at han kanskje ikke var så trivelig som han trodde han var, underforstått at det kanskje var derfor han fikk dårlig betalt. Gir jovialitet bonuspoeng på børsen? I såfall må Høgmo hente inn Truls Svendsen på laget.

Min børs:

Henriksen på banen : 2

Henriksens uttalelser etter kampen: 1

4
48 svar

48 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MensenErnst

Journalister er no dritt, du forstår deg aldri på dem, fra nå av, helt til jeg dør skal jeg bare være sammen med kompisene mine.

5

as_roma

Henriksen er og blir prototypen på dagens norske spillere. Bryr seg kun om seg selv og alt annet enn det å levere på banen.

Når det du presterer å komme med etter 0-1 mot Azerbadsjan er å klage på avisenes jævla spillerbørser, så er det noe galt.

Spillerne på landslaget eier ikke selvinnblikk, og takler ingen motgang/kritikk. Tapere.

2

johab

Flirte av denne fra Mathisen før kampen: https://twitter.com/jespermathisen/status/785913981877837829

2

madi_balboa

"jeg føler at hver eneste landskamp jeg spiller så får jeg dårlig. Jeg vet selv når jeg spiller godt eller dårlig. Men jeg vet før jeg snører på meg skoene at jeg vil få en dårlig karakter. Det må jeg innrømme at jeg er blitt vant til, sier han."

Hvorfor skal Henriksen i første omgang være opptatt av spillerkarakterer til en avis? Tror ikke skikkelige toppspillere ofrer et rævhår på karaktersettinger til aviser. Det viser ganske enkelt Henriksen ikke har hodet på rett plass.

2

deleted287273

Det er elendig lagånd i troppen nå, noe TV2 avslører ved hjelp av enkle journalistiske grep.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...