Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Brann - LSK søndag 16.09 kl 18:00!

Topp mot bunn, en av klassikerne i norsk toppfotball, Norges vakreste by og egentlige hovedstad vs et flatt tettsted bygget rundt et togstopp før Oslo, Bergen vs Lillestrøm, LAN vs Erlandsen, Brann vs LSK..... Kan det ramses opp mer? Garantert, men det bør holde i massevis, det jeg har lirt av meg, i åpningen.

Ellers er bare å beklage Lillestrømlinger, dere blir stående med 26 poeng etter matchen søndag, der Brann etter alle solemerker stiller med sin skarpeste ellever, en ellever som er ekstremt kompakt, nærmest umulig å score på og som garantert kommer til å sørge for minst ett mål riktig vei. Det er ikke sikkert at målforskjellen blir totaldestruert, for LSK vedkommende, for LAN er troendes til å mure igjen etter ledermålet. LAN tenker kun tabell og plassering, han ignorerer garantert publikums eventuelle misnøye, så å sette penger på 1-0 på resultatoddsen, er neppe dumt.

Så Kanarifans, det er bare å beklage, det blir ingen nødhjelp fra Bergen, dere får sørge for å ta de nødvendige poengene i de 3 påfølgende kampene. Jeg tipper dere tar kvallik, foran Stabæk, som tar turen ned.

Og til grinebiterne som etterlyser statistikk og tørre fakta, så er det bare å holde forumpolitiklørne i ro, for i mine tråder, der jeg er først til møllen, får man min versjon.

Heia Brann!

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

lsklars

LSK med Lundemo og Ofkir ute med skade. Resten er klare, Erling slitt litt med småskader siste tida.

1

RotsækkBK

Lite som tyder på at LSK skal få med seg mange poeng her. Eller at det blir eit fyrverkeri av ein kamp, for å seie det forsiktig.

1

Spelaren

Tørre fakta som riktig dato? :)

1

Laban

LSK mangler vel Bonke også, Kippe tilbake, mens Brann mangler Acosta (?)

Ingen umulighet med poeng her. Mot Stabæk lå vi kompakt og slapp til svært lite. Hvis Erling er ute, mister vi mye kontringskraft og da blir det mye innlegg og lange oppspill mot Malec. det kommer vi sikkert til å få skikkelig tyn og pepper for, men det blir måten å spille på for LSK mot Brann på bortebane. Pent blir det ikke, får håpe det blir effektivt.

1

lsklars

Bonke 7 gule ja, da er det vel karantene?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...