Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Brann - LSK søndag 16.10 kl 18:00!

Topp mot bunn, en av klassikerne i norsk toppfotball, Norges vakreste by og egentlige hovedstad vs et flatt tettsted bygget rundt et togstopp før Oslo, Bergen vs Lillestrøm, LAN vs Erlandsen, Brann vs LSK..... Kan det ramses opp mer? Garantert, men det bør holde i massevis, det jeg har lirt av meg, i åpningen.

Ellers er bare å beklage Lillestrømlinger, dere blir stående med 26 poeng etter matchen søndag, der Brann etter alle solemerker stiller med sin skarpeste ellever, en ellever som er ekstremt kompakt, nærmest umulig å score på og som garantert kommer til å sørge for minst ett mål riktig vei. Det er ikke sikkert at målforskjellen blir totaldestruert, for LSK vedkommende, for LAN er troendes til å mure igjen etter ledermålet. LAN tenker kun tabell og plassering, han ignorerer garantert publikums eventuelle misnøye, så å sette penger på 1-0 på resultatoddsen, er neppe dumt.

Så Kanarifans, det er bare å beklage, det blir ingen nødhjelp fra Bergen, dere får sørge for å ta de nødvendige poengene i de 3 påfølgende kampene. Jeg tipper dere tar kvallik, foran Stabæk, som tar turen ned.

Og til grinebiterne som etterlyser statistikk og tørre fakta, så er det bare å holde forumpolitiklørne i ro, for i mine tråder, der jeg er først til møllen, får man min versjon.

Heia Brann!

1
222 svar

222 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

acroo_bat

"LSK tar en fortjent seier. De vinner sjansestatistikken og de vinner kampen. "

Doddo, Branns sjefssupporter.

2

qbah

Magisk av han som vurderte å handse på streken der. Haha.

2

RickiBK

Han derre blå der da?

1

qbah

Ikke mye Origi-kvalitet over den redningen nei.

1

seriemester2013

Snakk om bytte!!!!! Deilig

2

Pugachev

Så klart. Vi kommer til å være bånn kyniske. Men fotball er spill og motspill og vi taklet dere bra i mai og var vel et av få lag som slo dere. Troppen vår er litt endret, vi er styrket siden den gang, vil jeg påstå, selv om Friday er solgt.

2

Hepp1971

LSK puttet vel på en omdiskutert scoring, som noen mente var offside. Jeg mener at den var ok, men at Piotr hadde en av sine få blackouts og slapp inn en ball han normalt hadde tatt. Og nå er Gullbrann fra 2007 tilbake, så nå blir det enda verre for nervøse lillestrømlinger:

http://vertical.snd.no/incoming/article839413.ece/ALTERNATES/w1440c169/gullbrann.jpg?updated=121020161142

1

Lappesaker

LSK vinner! Det må snu for begge lag snart.. Ett som presterer over evne, og ett som underpresterer til de grader.

2

ErnestDefarge

Nei. Begge presterer etter evne

1

Tjaaah

Kan godt vente fire kamper til.

1

Hepp1971

Er denne på side 2? Bare i tilfelle en eller annen statistikkfetischist finner på å starte en ny

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...