Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Odds Ballklubb - FK Haugesund

Søndag 16/10

Klokken 1800

Skagerak Arena

Da er lidelsen av en landslagspause vel overstått, og vi tar fatt på innspurten av TL. Denne gangen får Odd besøk av Haugesund. Odd er som de fleste vet totalt ute av form for tiden, og MÅ vinne denne hvis det skal bli medalje i år. For Odd så er Oldrup Jensen ute med skade, og jeg tror det blir Våge som tar hans plass på sentral midtbane.

Utover det er Jone ute resten av sesongen, hvordan situasjonen er for Rafik vites ikke.

Situasjonen i Haugesund er ukjent for meg.

Regner med en glødende kamptråd.

1
111 svar

111 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

Hvor mange annullerte mål mener du Odd fikk i dag, egentlig? Siden du tenker at "Frisparket som gjør at målet til Odd annulleres er grisebillig" ikke dekker Sembs mål?

2

GeirOddvarGundersen

Okay. Du nevnte frisparket som billig. Min feil. Men synes Haugesund er et meget godt lag. Men var på kampen, så har ikke sett situasjonene om igjen

1

Cobi

Fakta om dommeren er jo veldig enkelt i denne kampen. Straffen til Odd er grisebillig. Frisparket som gjør at målet til Odd annulleres er grisebillig. Straffen FKH ber om er soleklar sju dager i uka. Og i Nordkvelle-situasjonen får vi aldri gode bilder, men de ser ut som et slag, og dommeren blåser. Han mener altså det er en straffbar forseelse, men mener det ikke er et slag. Gudene må vite hva han mener der er da.

I tillegg topper han det hele med en hel drøss med elendige mindre avgjørelser. En corner til Odd som er helt borti natta, et gult kort til Tubic for noe Hajradinovic gjør, osv.

Han har fire store avgjørelser å gjøre, og han bommer etter amme solemerker på alle sammen. Det er vanskelig å bomme på mer enn fire av fire...

2

GeirOddvarGundersen

Cobi: hvorfor nevner du ikke den avgjørelsen der semb berges mål bli avblåst ???

1

Gunnar88

Meget bra siste 30. Katastrofal åpning. Marginer med Odd for første gang på lenge. Måtte det vare.

2

Svartbaken

Ja jeg er enig i at det kan være obstruksjon, i og med at han står med armene rett ut og sperrer, men da er det ikke straffe. Hvis dommer dømmer straffe på 10 av 10 mulige obstruksjoner så gjør han 10 av 10 mulige feil og det er definitivt på tide å ta fra han fløyta :)

1

Gunnar88

Flytende overgang mellom holding og obstruksjon. Men i mine øyne virker det mer som obstruksjon. Men det blåses straffe 10/10 ganger fremfor indirekte frispark i de situasjonene.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...