Fotball - Norsk

Hepp1971

U21 med og uten Grønner:

Jeg er selvsagt så subjektiv som man kan få det, men jeg registrerer at Norges U21-landslag tapte 7-0 for England, i en kamp der Grønner satt på benken. Med Grønner på banen, som kaptein, har laget halt i land 3-poengere og er nå klare for play-off, er det riktig å anta at Grønner kan ha sin betydning for vårt aspirantlandslag?

1
21 svar
Slettet-AMX_QA

U21-landslag tapte 7-0 for England, i en kamp der Grønner satt på benken.

1-6, og Grønner sonet karantene. Herregud.

4

at Norges U21-landslag tapte 7-0 for England, i en kamp der Grønner satt på benken.

Der er du god!

2

RBK supportere må rakke ned på en representant fra Brann etter at 10 trøndere har drete seg ut i tur og orden på A landslaget. Grønner har vært meget god i år, har det ikke vært for at han har ligaens beste stopperpar over seg i Brann hadde han spilt hver kamp.

2

Problemet er jo ikke Grønner, men han har blitt (kanskje litt ufortjent) et slags symbol på at vi sliter voldsomt med å få fram gode forsvarsspillere. Det er rett og slett alt for dårlig at vi ikke har bedre spillere i forsvar på et U21-lag med så mye talent ellers på banen.

1

U21-laget lider under at de ikke har gode stoppere, utenom Grønner. Så selvfølgelig er han viktig.

Ellers, kan ikke du skifte avatar?

1
MyWays U21-laget lider under at de ikke har gode stoppere, utenom Grønner. Så selvfølgelig er han viktig. Ellers, kan ikke du skifte avatar?

U21-laget lider av at de ikke har gode stoppere i det hele tatt.

Og som Skrtel sier, synd at vi ikke har gode forsvarsspillere selv om jeg synes Meling er meget spennnende.

Kan selvfølgelig ikke sammenlignes, men jeg så Tyskland U21 her om dagen. Med Jonathan Tah og Niklas Süle i midtforsvaret. Og med Matthias Ginter som alternativ. 3 spillere som er fast i Bundesliga for solide klubber, og hadde danket ut våre stoppere på a-landslaget. Kontrasten til Grønner og Jenssen var uansett helt enorm. I et mesterskap blir vi spist opp på ren fysikk i dueller. Vi har to førstevalg på 180 cm-ish på stopperplass, de har to på godt over 190 cm og 90kg++.

1

Grønner har vært god de siste kampene. Bortsett fra de adresseløse pasningene så forsvarer han plassen på laget.

Jeg etterlyser mer fysikk og styrke ikke bare blant midtstopperene men også spesielt sentralt på midbanen. Vi blir spist på fart og duellstyrke der også. England løp rett gjennom den sentrale midbanen vår og da stilte vi med de antatt to største talentene i den posisjonen

1
Thpe U21-laget lider av at de ikke har gode stoppere i det hele tatt. Og som Skrtel sier, synd at vi ikke har gode forsvarsspillere selv om jeg synes Meling er meget spennnende. Kan sel...

Vi har to førstevalg på 180 cm-ish på stopperplass, de har to på godt over 190 cm og 90kg++.

Nja, nå er Nordtveit, Strandberg og Hovland alle mellom 1.88 og 1.90. Det er faktisk ganske greit også i internasjonal sammenheng. Dog er det jo et spørsmålstegn om vi totalt sett har god nok duellstyrke i midtforsvaret.

1

Kommer vi forbi Play Off vil det komme opp mange navn som vurderes til troppen. Berge, Ajer,Sakor er tre navn. Samuelsen og Zekhnini bør da være med fremme.

1
Haye Grønner har vært god de siste kampene. Bortsett fra de adresseløse pasningene så forsvarer han plassen på laget. Jeg etterlyser mer fysikk og styrke ikke bare blant midtstopperene...

Grønner har vært god de siste kampene. Bortsett fra de adresseløse pasningene så forsvarer han plassen på laget.

Han har faktisk vært veldig god når han har fått sjansen i TL i år

De største ( om ikke alle ) hjernefisene har vært fraværende , det er jo dette som har ødelagt for ham tidligere . Spilt glimrende , men du satt bare og ventet på den uheldige taklingen , passningen eller blemmen som ødela hele kampen . De kom tett som haggel før

1

Lett for Gønner å være god når han spiller sammen med en tidligere Ligue 1-proff.

1
Thpe Nei, men så er disse mye bedre fotballspillere også da ;) Der Grønner møter Huseklepp og Orlov på Brann-trening, storspilte Jonathan Tah mot en viss argentiner allerede i fjor. Tah...

Der Grønner møter Huseklepp og Orlov på Brann-trening, storspilte Jonathan Tah mot en viss argentiner allerede i fjor.

Jeg finner det lite overraskende at en som spiller på Tysklands lag er en bedre spiller enn en på det norske .

Ta for deg hele laget du , ta gjerne med Spania , England , Italia osv og sammenlikn posisjon for posisjon . Tror du vil finne tilsvarende forhold.

Urettferdig og meningsløst å spisse dette bare mot Grønner

1

Lignende innlegg

Laster...