Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: FK Haugesund - Bodø/Glimt

Sparkes i gang kl 18 på søndag.

Ola Hobber Nilsen er pipeblåser.

Hos FKH er Andreassen og Bjørkkjær ute med skade. Ibrahim og Bråtveit er usikre, men rekker sannsynligvis kampen.

Skadene til Glimt har jeg ikke oversikt på, men Mathias Normann soner karantene for gule kort.

Nå regner jeg med at det er Horneland som tar ut laget, så litt usikker på lag og formasjon, men Haugesunds Avis tipper på disse:

Per Kristian Worre Bråtveit Vegard Skjerve - William Troost-Ekong - Nemanja Tubic - David Myrestam Kristoffer Haraldseid - Eirik Mæland - Filip Kiss - Alexander Stølås Haris Hajradinovic Torbjørn Agdestein

God kamp!

1
45 svar

45 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Svartbaken

Spiller dere som i første omgang så tar dere de nødvendige poengene mot Viking. Synes egentlig Glimt var et ganske positivt bekjentskap i dag og det er liten tvil om at det er flere spennende unggutter på vei, også uten den vel beste av dem alle.

For vår del så var det mye rufsete i første omgang, men det kommer seg litt i andre, selv om vi fortsatt sliter med å drepe kamper. Mest positive i dag, utenom 3 poeng, er at Horneland bekrefter at han helst vil spille med to spisser (jeg fryktet 451-påvirkning fra NFF) og at Myklebust får sjansen. Nå håper jeg de tør å la han få prøve seg de siste to for Agdestein viser nok en gang at han ikke har noe å bidra med.

2

Thpe

Synes egentlig Glimt var et ganske positivt bekjentskap i dag og det er liten tvil om at det er flere spennende unggutter på vei, også uten den vel beste av dem alle.

Takk for flotte ord :)

Overlever vi Tippeligaen er det meget sannsynlig at vi stiller med en 100% lokal midtbanetreer neste år. 1996-1996-1997 på midten. Rett og slett morsomt ;)

1

KingAnderson

Hyggelig med seier igjen, men mrdalje kan vi uansett bare glemme. Synes faktisk B/G var brukbare i dag, men dere har vel tøffe kamper igjen så vi får bare krysse fingrene og håpe at dere vinner mot Viking neste helg.

Takk for kampen, og lykke til videre alle sammen.

2

amukon

Haugesund veldig farlige på dødballer, Glimt har hatt et ørlite overtak i banespillet og skapt noen sjanser i åpent spill. Åpen kamp

2

Heborres

Fullklaff på lagtipset til Thpe også:

Pogorilyy Edvardsen - Mockenhaupt - Bjørnbak - Jacobsen Jakobsen - Berg - Konradsen Halvorsen - Azemi - Olsen

2

Svartbaken

Lett å være positiv når en vinner :)

Men ja, det bor ting i laget deres, det er det liten tvil om. Og jeg synes dere skal ha masse kred for å tørre å satse på unggutta, særlig i en slik tøff situasjon som dere faktisk er i. Håper dere dunker Viking og at dere berger plassen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...