Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rekdal sparka i Enga - Deila overtar nå

http://www.vg.no/sport/fotball/tippeligaen/trenerskifte-i-vaalerenga-deila-overtar-naa/a/23826945/ Det som skulle skjedd for flere år siden - men BURDE VIRKELIG skjedd i vår/sommer, har endelig skjedd: Rekdal har fått sparken.

Selvsagt ikke offisielt sparken - Rekdal er jo en selvsikker mann som vil holde sitt gode? navn vedlike osv. Men det er klart, dette er innerst inne dypt pinlig for Rekdal også.

En gledens dag, ikke minst for undertegnede.

1
17 svar

17 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

JackAass

Drar fram denne for anledningen, stund siden sist den ble brukt.

2

RickiBK

Fy flate for en sirkusklubb.

Pølsepapirene gjelder visst fortsatt der på Valle.

2

den12mann

Så hvis dette skulle ende med nedrykk så er det Deila som får hovedvekten av pepperen? Rekdal er en smarting.

1

DagligBlind

Anså Reka som en av de beste trenerne i Norge for en tid tilbake og potensielt som trener i utlandet etter hva ham utrettet både i sin første periode i Enga samt i Ålesund. Så for meg han kunne vært en kandidat for både RBK og eventuelt landslaget, men nå må jeg si jeg er mer usikker. Videre skal det sies at det kan gå dårlig over alt, med alle. Bare se på Ranieri sine mange mislykkede opphold med bakgårdslag i Europa og hva han gjorde i CL.

Det skal sies at Vålerengas situasjon både som klubb og iht midler og annlegg selvfølgelig ikke ligger ann til å være noe i nærheten av et topplag pdd. Man skal være bra blasert for å se for seg Enga i toppen i nærmeste framtid når man ser en såpass solid klubb som Brann akkurat kom opp av OBOS, uavhengig av prestasjoner denne sesongen.

1

Sjanten_

Rekdal har fått sparken.

Nei, det har han ikke. Han har faktisk blitt forfremmet.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...