Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Trodde samboeren hans og ungen hadde "flyttet hjem til Oslo" og at han skulle flytte etter når kontrakten han i Brann gikk ut, var det ikke det som var begunnelsen for ikke å fornye her for en stund siden eller husker jeg feil ?

1
GLarsen Trodde samboeren hans og ungen hadde "flyttet hjem til Oslo" og at han skulle flytte etter når kontrakten han i Brann gikk ut, var det ikke det som var begunnelsen for ikke å forny...

Trodde samboeren hans og ungen hadde "flyttet hjem til Oslo" og at han skulle flytte etter når kontrakten han i Brann gikk ut,

3-4 millioner netto rett inn på kontoen i 1-3 år i strekk fra typens nye jobb i fransk serie er sikkert et solid plaster på såret.

Ingen ting som kan få en kvinne til å endre oppfatning raskere enn ressurser gjort tilgjengelig (for henne)...

2

Brann har Grønner som er omtrent på samme nivå, så de klarer seg nok.

Bunnen av Ligue 1 er nok sikkert et nivå Demidov har inne.

1

Rart at Demidov ikke er aktuell for landslaget egentlig.. Hvertfall når en middelmådighet som Forren får spille så mye. Men håper at Ulrik Yttergård Jenssen overtar snart.

1
GoingKronos Brann har Grønner som er omtrent på samme nivå, så de klarer seg nok. Bunnen av Ligue 1 er nok sikkert et nivå Demidov har inne.

Brann har Grønner som er omtrent på samme nivå, så de klarer seg nok

Ikke helt like typer .

Grønner er bedre med ball uten tvil , men ikke like "sjef" og fortsatt med hang til å tabbe seg ut . Selv om han har vært MYE bedre på det i år .

Ikke krise nei , men det er en grunn til at den ene spiller og den andre er på benk.

1

Lignende innlegg

Laster...