Nye VGD er lansert! Mer informasjon

LSK-supporter angriper startspiller

Link

Hva i alle dager er det som skjer?

Vedkommende burde utestenges i årevis fra alle fotballbaner.

Og hvis noen skal forsøke med "han provoserte oss ved å juble foran oss". Glem det.

Fotballsupportere hetser spillere kampen igjennom. De roper det ene styggere enn det andre, det vises finger, det pipes og jeg vet ikke hva.

Skal man virkelig ikke tåle at en spiller som har scoret et mål feirer? Spar meg.

Slik oppførsel må man slå ned på med jernhånd fra første forseelse slik at dette ikke eskalerer.

4
131 svar

131 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

rockz

[Slettet]

3

prestonnorthend

Parodien er komplett i det man ser at vedkommende poserer sittende foran webcamera iført Millwall-drakt. Det er ikke særlig vanskelig å peke på hvilke aspekter ved den klubben han identifiserer seg med.

1

KaffeOrginal

Nicket ditt sier vel litt om interesser også vel sånn sett ?

1

ehall

rockz: NFF vil elske deg. Du er deres perfekte supporter der alle skal sitte ned i ro og se ned på all "pøbelen", dvs. de som er anderledes enn dere. Men det er mange av oss supportere som da heller holder oss hjemme. Kommer til å bli enda tommere på tribunene. Vi vil aldri sitte ned!

Du må holde deg unna Ullevaal på søndag, drittsekken Origi på Lillestrøm har en tendens til å gjøre det samme mot tilskuere. Gjør han det på søndag blir det garantert reaksjoner og piping, det er slik vi behandler dritt fra tribunen. Spesielt siden jeg hører her at NFF lar sånne provoserende drittsekker holde på, da må heller vi ta saken i egne hender og gi beskjed. Vi trenger ikke henge opp noe banner, siviliserte fotballspillere vet hvordan de skal oppføre seg.

1

rockz

Vi trenger ikke henge opp noe banner, siviliserte fotballspillere vet hvordan de skal oppføre seg.

Syntes din argumentasjon illustrerer problemet ganske godt. En fotballspiller som jubler etter å ha lykkes i det som er intensjonen med spillet, å score mål, er i din verden usivilisert. Faktisk så usivilisert at det er legitimt å gå til angrep på vedkommende. Du presterer i samme innlegg å karakterisere Origi som både "rasshøl" og "drittsekk". Jeg skal unnlate å bruke slike karakteristikker, men en slik innstilling til FAIR PLAY og god sportsånd, får deg ikke til å fremstå særlig sympatisk.

1

PapaSmurf

Flammen2: Jeg tror du misforstod poenget mitt. Mitt poeng er ikke at fansen skal bli snillere på tribunene.

Men når voksne mennesker tilter totalt når en spiller fra det andre laget jubler for scoring når man med all sannsynlighet har stått og pepet og ropt det ene og det andre tidligere i kamper så er det ufattelig for meg.

Det verste er jo at spilleren ikke signaliserte noe mot fansen heller, han pekte mot himmelen og takket det han enn tror på.

Jeg husker Rade Prica scoret for RBK mot Molde en gang og løp mot oss fans mens han hysjet på oss. Det klikket for alle rundt meg. Hvordan våger han å hysje mot oss. Det var tydeligvis enormt provoserende. Jeg ble ikke særlig provosert. Jeg hadde jo selv vært med på å rope både det ene og det andre i løpet av kampen, ting som er langt mer provoserende enn en hysjing.

Jeg skjønner at spillere ikke skal provosere unødig, men er vi virkelig så sarte sjeler på tribunene? At vi ikke tåler å se noen andre enn våre egne juble for mål? Da står det dårlig til etter min mening.

3

keizersoze

Jeg husker Rade Prica scoret for RBK m

Var jo også en artig episode der brannfansen måtte le, De ble vist håndvesken av en moldespiller.

Må bare le av Hoseth der.. genialt.

1

Flammen2

Fotballsupportere hetser spillere kampen igjennom. De roper det ene styggere enn det andre, det vises finger, det pipes og jeg vet ikke hva.

Supporterne bør klappe høflig uansett hvilket lag som scorer. Fjerne alle banneord eller sanger som oppfordrer til hat. Ingen piping eller engasjement når situasjoner går imot i viktige situasjoner.

Jeg mener vi får heller takle at det dukker opp idioter som han på LSK i dag lar følelsene ta overhånd (i en livsviktig kamp for eget lag) - hvis det er prisen å betale for litt trøkk og sydlandske tilstander på tribunen.

Den kjipe tribunekulturen vi har i 90 % norske klubber er drepende.

3

keizersoze

eg mener vi får heller takle at det dukker opp idioter som han på LSK i dag lar følelsene ta overhånd (i en livsviktig kamp for eget lag) - hvis det er prisen å betale for litt trøkk og sydlandske tilstander på tribunen.

Det skal uansett ikke skje.

At det er følelser involvert er nå greit nok. Men å gå løs på andre? NEI

Så på den siste landskampen. Virket som det sto 200 politimenn rundt banen.

Vil ikke ha det slik i Norge. Håper fyren får seg ern grei utestengelse.

Heldigvis skjer dette sjelden i norsk fotball.

1

Pugachev

Dette minner veldig om 80-tallet. Da satte man opp gjerder fordi tullinger stormet banen under og etter kamp. Så kom Hillesborough-tragedien og gjerdene ble tatt ned igjen.

Slutt med å storme banen og vis den støgge underbuksen din og den dårlig holdningen din. Du har IQ som en kollibri og er en skam for Lillestrøm. Finn deg et liv.

3

Pugachev

Grab'em by their pussies!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...