Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Vålerenga vs Lillestrøm

Ullevaal Stadion Søndag 30. oktober kl. 18.00 .

En av de store klassikerne i Norsk fotball sparkes i gang på søndag klokka seks. Vålerenga får besøk av erkerivalen Lillestrøm.

En kamp som de fleste vet er viktig nok i seg selv, men som i lys av den elendige tabellsituasjonen begge lagene er i har fått en ekstra dimensjon. Vålerenga ligger med svake 34 poeng på 11 plass tett fulgt av Lillestrøm på 12 med 30 poeng. Med kun to kamper igjen av serien sier det seg selv at dette er kampen ingen har råd til å tape.

Vålerenga kommer fra en sterk og fortjent 0-3 seier i Tromsø. Lillestrøm slapp med skrekken og fikk 1 poeng i en svak kamp mot Start på Åråsen. Vålerenga trenger i utgangspunktet kun et poeng for å klare seg i TL, mens Lsk trenger full pott. Dermed kan Vålerenga gå til kampen med litt lavere skuldre en fugla som i tillegg dro på seg en kjip supportersak etter fadesen på Åråsen.

Men personlig håper jeg fugla klarer seg, sevfølgelig etter å ha tapt på søndag. Dette er en av de kampene man gleder seg til i hele sesongen. Får liksom ikke det samme grue/glede seg følelsen når men vet det er Odds eller Viking i neste kamp.

Eh jo kampen går sikkert på Tv2 en plass, men er du i Oslo ser du denne på Ulevaal!

3
333 svar

333 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Spelaren

En kar fra Follo, kalt Kippe Fikk hele vestbredden til å flippe for en støvel så lang rett i bjellene klang Men et rødt kort, ja det fikk han slippe

4

KaffeOrginal

Gikk etter ballene sa han ærlig nok etter kamp

1

Pugachev

Nettopp. Jeg er forundret over folka rundt meg på tribunen også som ønsket at VIF skulle rykke ned. Her var det 20 000 på en høstkamp mellom to dårlige lag. Det er patriotisme og rammer som bare skjer i Oslo når det er cupfinale. Dette vil altså enkelte kanaris og vif-ere ha bort og heller se VIF spille mot Jerv og tjue mongoer i VG-svingen med trommer og tuba, eller LSK mot Kongsvinger på Åråsen. Gratulerer.

3

Sjefssløggern

Dette vil altså enkelte kanaris og vif-ere ha bort og heller se VIF spille mot Jerv og tjue mongoer i VG-svingen med trommer og tuba, eller LSK mot Kongsvinger på Åråsen. Gratulerer.

Hehe, man må ikke ta alt man hører i kampens hete i slike oppgjør for god fisk!

Det har nok sjeldent vært så mange organiserte syngende supportere på en tippeligakamp som i dag! Rundt 4000 fra Klanen og 2000 fra Kanarifansen!

1

Pugachev

VPN kjørte vel en kampanje for å sverte LSK. De la frem et scenario som måtte til for at vi skulle rykke ned, de tippet oss ned før sesongen og skriver møkk om oss - bokstavelig talt - i dag. De er fryktelig opptatte av oss.

De glemmer at det aldri har vært 20 000 på en nedrykkskamp i Tippeligaen før, slik det var på Ullevål forrige helg.

Når de får summet seg, så skjønner selv de at vi er verdt å ha i Tippeligaen og eliteserien.

2

Kurtkanon2

Når de får summet seg, så skjønner selv de at vi er verdt å ha i Tippeligaen og eliteserien.

Dessverre, ja.

En av mine store sorger i livet, men sant.

2

Canbe

De er fryktelig opptatte av oss.

Du mener vel det motsatte Pugachev, som innflytter på Romerike blir jeg helt matt av fokus et som LSK supporterne har på Vålerenga.

Her er misunnelsen sterkere enn kjønnsdriften når det gjelder og sammenligne seg med Vålerenga.

2

InsVerderben

Veeel....!

Husker åpningssesongen av Åråsen som den står i dag og hva visse VIF-supportere gjorde med gressmatta.

Videre husker jeg godt hva dere gjorde med statuen av Norges beste fotballspiller gjennom tidene og disse to hendelsene + flere er utslag av REN MISUNNELSE!

VIF har spilt på henholdsvis Bislet og Ullevål, har ikke hatt noen "hjemmebane", ingen statuer så det er ingen tvil om hvem det er som er mest misunnelige!

VIF vinner iallefall den kampen klart....!!!

1

ehall

Morsomt å lese naive sjeler fra Romerike som tror de slipper unna, bare fordi de tar den enkelte skyldige. Dere kan forvente sekssifret bot for denne amøbe oppførselen i går.

2

eriklar

De fleste i klanen stoppet å skrike da vi så at kanarifansen tok tak i det selv. Så det var bra.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...